Tränare

Idag tog jag sovmorgon, grymt skönt! Sen pluggade jag, missar ju några dagar från skolan nu när jag är hemma men det är nog inte mycket jag missar kan jag tänka mig^^ Sen var jag tränare till kl 9, så kom nyss hem i princip.. Fick däremot träna mestadels idag, inte dåligt..Dock är jag trött nu och ska sova! Ska till himla tandläkaren imorrn 07.40 :S Sen blir det Luleå med tjejerna!! :) Shopping, åh vad jag är shopping sugen!

En måndag

Imorse då jag vaknade tog jag mig en promenad i det fina vädret, borde plugga nu dock!
Sen upptäckte jag att jag var i tidningen, typiskt! Jag ser ut att va flint eller nått.. :/ http://www.pitea-tidningen.se/sport/artikel.aspx?ArticleId=3680549

Idag hoppas jag på att vi ska och äta lunch på thaigarden! Sen ikväll ska jag jobba på tennishallen, annars har jag inte så många andra planer för dagen ;P

Uppdatering..

Mycket gott på thaigarden! Jag åt så magen var proppad vill jag lova! Sen var det jobb som gällde, var tränare åt en massa söta barn, hade även den minsta gruppen idag som var 5-6 år kanske..Dock råkade jag träffa en och samma kille på näsan, kinden och pannan alltså tre gånger! Han var väl kanske inte världens bästa på att träffa bollen men jag försökte lägga så lösa och höga bollar som möjligt för att han skulle träffa, men det gick inte.. Men han bara skrattade och sa direkt han blivit träffad - Det gick bra! och så log han :) vilken gulligplutt..Jag trodde han skulle börja gråta och hela kittet då jag träffade han, men icke!
Sen fick jag även träna nån timme :) Bra jobb ^^

Sen bar det iväg till roasters där tjejerna var! :) Och nu har jag landad vid datorn som vanligt, sitter och läser på aftonbladet och alltid ska man bli lika deprimerad varje gång.. Nu har en äckelgubbe hållt sin dotter inlåst i 24 år, hon har fött sju barn som är hans..Alltså hennes pappa! Hör ni så sjukt? Jag vet inte vad jag ska ta mig till..

Gah

Jag är trött.. Dagen har varit lång känns det som! Var på tennishallen från 3 och som det blev försenat.. Fick spela första matchen typ halv 6 mot en ryss som jag vann mot, sen final vid 8-9 tiden som jag också lyckades vinna :) Har spelat hyffsat bra i alla fall, lite ovant att spela på golvet som är så snabbt då man nött grus i nån vecka! menmen ;D

hehe dock en liten lustig grej som mamma hörde då jag spelade, en liten kille på 9 år kanske som sa: - Kolla vilken snygg tjej som spelar och så hade han pekat på mig. haha! Kul att man går hem hos småpojkar i alla fall ^^ Det är ju alltid nått!

Helg

Igår på dagen var jag på stan för att försöka hitta grejer till studenten! Och jag hittade mig ett par skor, som jag både kan ha till balen och till studentdagen :) Sen hittade jag en vit klänning till studentdagen, köpt från VILA..Dock så var det någon spets, volang grej längst ner som var irriterande men som mamma ska ta bort och sy om lite :) Sen köpte jag partytejp från h&m ^^ En väldigt bra uppfinning! Och det fungerar riktigt bra, ibland har man kanske någon tubtopp tillexempel, som åker ner hela tiden..Men med den här tejpen sitter klänningen som klistrad!
Sen åt jag Sofie och Sara på Subland, längesen och alltid lika gott :) Jag och mamma var sen och hälsade på mormor, fick oss lite fika och så fick jag en liten gullig väska av henne, som jag kanske kan ha på studenten? Jag vet inte, dock måste jag hitta en kuvertväska till balen..Mycket man ska fixa nu känner jag!!

På kvällen var det fest hos Martin, så jag körde dit och prövade därmed den nya bilen :) Den var jätte fin faktiskt! Bra köp! Ja väl hos Martin var det väl rätt mycket folk, jag var nykter och hade ont i huvudet, samt trött! Så det blev ingen lång vistelse, men det var bra för att jag skulle upp tidigt nästa dag! När de andra for ut och dansade la jag mig i sängen och sov :) Var dock sugen på fest och Pentan!! Men icke, Hade match imorse och har nyss kommit hem, det blev en vinst. Trodde jag skulle ha fyra matcher idag men det blev 3 stycken, så då har jag alltså två matcher kvar idag, en kl 16.00 och en 18.00 tror jag..

--------

- Jag tycker synd om dig.

Home sweet home

Nu har jag äntligen tagit mig hem, till Piteå efter en lång dag!

Började med en överraskning på morgonen, vi slapp springa och hade fotboll som fys! Gud så kul det var ;D
Jag och Jessica överlevde vår redovisning i aulan! Alltså ni ska veta så nervös jag var, har nog aldrig vart med om dess like, hjärtat pumpade max alltså! Men det gick faktiskt bra, i alla fall fick vi beröm efteråt så., :) Så nu efter att vi har visat våran film för hela skolan typ, och hela världen haha, så har jag blivit härdad..Så jag tänkte lägga ut dom här nu också! Så varsågod här har ni mitt och Jessicas projektarbete!

Här är min film!



Här nedan kommer Jessicas film!



Varför vi gjorde dessa filmer? Om man vill söka in på college så kan det vara bra om coacherna får se en film på spelaren, det är nästan ett krav. Speciellt om man kommer från ett annat land. Vi la ut den på youtube för att få kontakt med olika coacher, och det är många som kollat på våra filmer och blivit intresserade av oss! Och det var väl det som var målet med vårat projektarbete :)

Efter denna redovisning köpte jag och Alle en glass som vi satt och åt i solen, gud vilket väder det är alltså!! Har vart sol två veckor i rad nu tror jag? Underbart! Sen joinade även Hanna och Amanda oss därute i solen! mys :) Men tyvärr var jag tvungen dissa solen och sätta mig i den enormt fullpackade bussen :/ Direkt jag kom fram till Piteå for vi till tennishallen, bytte om och in på match! Det gick bra iaf, jag vann :) Så nästa match är inte förens söndag :O Sen kom även mina söta kompisar för att kolla då jag spelade, =) Alla är hemma i helgen hörrni! ^^

Nu ska jag gå och sova i min underbara säng, godnatt!

Projektredovisningar

Imorse mådde jag mycket bättre, dock har jag fortfarande smärtor i magen! Men det står jag ut med. Jag och Jessica framförde vårat projektarbete imorse för HIL 2, det gick jätte bra! Dock har nu catrine och rektorn övertalat oss att göra detta i aulan imorrn! gah att jag ska vara så lättövertalad.. Det kommer bli pinsamt. Det är typ säkert 4-5 klasser + andra som kommer kolla då (!) Aja, Vi överlever nog. Annars idag har jag kollat då andra har gjort sina projektredovisningar, pluggat och tränade i eftermiddags, men ja.. jag är inte så pigg i benen, har ju inte ätit riktigt på två dagar och då blir man lite slö känner jag! Men nyss gjorde jag mig en rejäl middag, spagetti och köttfärssås! MUMS :) Det är nog bland det godaste tror jag! Förut var det köttbullar och makaroner som nöttes så nu är det spagetti och köttfärssås som är standarden ^^

I morgon blir det fullt schema! Fys på och tennis på morgonen, skola, sen göra redovisningen i aulan direkt efter springa till bussen mot piteå! :) Direkt jag kommer fram 21.25 har jag match, matchen är egentligen utsatt till 21.00 men då har jag ju inte riktigt kommit fram, så vi flyttade fram den lite! Segt att spela match efter att ha suttit på bussen i 7h? Svar ja! Men det löser sig nog! Ska bli kul att komma hem, saknar tjejerna!

image139

Hopp om liv

Ja, nu mår jag mycket bättre i alla fall! Idag har jag inte gjort mycket, legat i sängen och sett på One tree hill, sen då jag var lite piggare fixade jag till bloggen som ni kanske ser..Sen kom Alle nyss förbi med lite hälsofil till mig som jag försöker få i mig nu :) Hon köpte även cola, mamma sa att det skulle vara bra, avslagen cola..De drack man då man var liten och mådde dåligt minns jag ^^

Imorgon är det bara så att jag måste vara frisk för då ska jag och Jessica göra projektredovisning! :S nervöst.. Klart man blir sjuk under den viktigaste veckan! Hur lyckas jag?

Det är i alla fall jätte fint väder idag, 10 grader varmt har jag hört rykten om!

Sommaren är på G! Och jag känner på mig att det kommer bli en bra sådan :)

magsjuka

Det var längesen jag mådde så dåligt som jag mår nu, jag har fått magsjuka :( Jag har enorma smärtor i magen så jag vet inte vart jag ska ta vägen och jag missar svenska nationella idag, lyckat!

:)

Det är något konstigt med min mage, jag undrar om jag har ätit något som varit gammalt? hmm :S Kunde inte sova på hela natten hade så ont i magen och mådde illa, men imorse for jag ändå på träningen för jag tänkte att det skulle bara va värre att ligga hemma och tycka synd om sig själv. När man tränar kan man glömma av smärtan också, dock var det jäkligt tungt imorse! Blev ingen frukost, men lunch fick jag i mig, känner mig inte alls sugen på middag :/ Jag som älskar att äta! Jag brukar vakna upp på morgonen och tänka åh vad gott det ska bli med frukost, men imorse höll jag på spy bara tanken av det.. Oj kanske inte så kul att läsa detta! haha.. Menmen, jag klarade mig igenom dagen, känns som att man inte kan missa en enda skoldag nu, vi har sjukt mycket i veckan..Sen imorrn himla nationella i 5 timmar sen på torsdag projektredovisning = Jag är nervööööös. MENMEN Nu till det positiva med dagen! Sandra ringde och berättade att hon klarat körkortet, GRATTIS :D Hanna fyller 19 idag, grattis på dig med ;D OCH sist men inte minst, Tess ringde mig nyss efter jag tränat och berättat att ett nytt Gossip Girl avsnitt kommit!!!! weeej, så snart efter jag tagit mig en dusch eller nått ska vi titta :)

image123

Dessutom har Linus lagt upp min och Jessicas film, projektarbete på deras hemsida så snart har väl hela tennissverige sett den :S Här är deras hemsida som jag kan rekommendera www.downtheline.se

Oh my god

Den här killen går in på scen och berättar att han blir mobbad i skolan osv, sen går han in och sjunger..Jag fick rysningar i hela kroppen! kolla!


Söndag - våren är här

Imorse tog jag en rejäl städning här i lägenheten, det behövdes vill jag lova! Det kommer in så himla mycket grus nu också.. Sen tog jag Fanny och Tess oss en promenad i det fina vädret till konsum för att köpa grillgrejer! Sen på eftermiddag tog vi ut filtar och grillade korv!
image121

Sen var jag tvungen att plugga som vanligt, men internet la ner så då gick det inte lika bra! Så vi (jag, alle. fanny och tess) kollade på film, Into the wild..En verklighetsbaserad film, ganska hemsk! Lite långtråkig men värd att se!

Nu borde jag sova, blir väl förmodling löpning imorgon bitti, 07.00. Kan dom inte hitta på något roligare? Jag börjar bli less på alla tre rundor som vi varvar vecka ut och vecka in, korta nordvind, bruket och långa nordvin. Börjar bli lagomt less efter 3 år nu känner jag.


Godnatt

vart är världen på väg?

Jag tycker det är så hemskt allt det man läser i tidningarna, varje gång jag öppnar ett internet fönster kommer aftonbladet upp med nya mord och nya pedofiler. Något som har berört mig mycket på senaste tiden är, tragedin i arboga..Jag förstår inte människan som har slagit ihjäl två hur söta barn som helst och nästan slagit ihjäl mamman med en HAMMARE? en hammare gör allt så mycket brutalare..Hur sjuk är man inte då? För att sedan ta med sig denna hammare genom säkerhetskontrollerna innan man ska på ett flyg? Jag är liksom rädd då jag ska gå igenom om jag har något bälte som kanske ska tjuta, helvete vad det då måste ha tjutit då kvinnan kommer med en hammare.. Sen Engla fallet, varför skulle han ta livet ifrån Engla, ett litet oskyldigt barn? Jag kan inte förstå sorgen för dessa människor som förlorar sina barn på detta sätt, hur går man vidare? Jag börjar bli rädd att förlora någon, tänk att en person bara försvinner så där helt plötsligt ur ens liv och man vet att man aldrig mer kommer se den personen. Ingen i min omgivning har dött, eller min farfar men då var jag så liten att jag inte förstod vad som hade hänt nästan. Sen iof, mina kära kaniner som jag grät läänge för.. Jag minns hatet jag kände för den här hunden som tog en av mina kaniner, tänk då vad Englas mamma ska känna för den här himla Anders.. Måste vara obeskrivligt. Men de som jag också har tänkt på..Tänk att vara Anders mamma, det kan inte vara kul, då måste ju ändå tanken komma, vad har jag gjort för fel? Vad ska man säga.. Världen är allt grym ibland, eller rätt ofta. Men hur kommer det sig då att vissa har den oturen att bli mördad? Många fråger som man aldrig kommer förstå känner jag. Bäst att inte grubbla på dom?

Lördag

Igår var vi hos mig ett tag och kollade på Talang, jag, tess, hennes syrra Tilda som är och hälsar på, Alle och Fanny.. En riktig tjejkväll ^^ Sen kollade vi på Step up hos Tess! Grymt bra film alltså!! :)

Snart ska jag och träna tennis, sen ska jag och Alle till simhallen och simma några längder med en skönt bastu som avslutning! De ska bli skönt :) Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, ska väl umgås med tjejerna här på tg eller nått!

Själv kommer jag nog hem till Piteå nu på fredag troligtvis! Ska spela tävling under helgen där, sen så stannar jag hela veckan, eftersom vi är ledig nån dag i skolan veckan därefter :)

Ha en trevlig helg!

Äntligen helg

Ja idag har man fått sig 3 utskällningar sammanlagt, men jag tycker inte att jag har gjort något fel så jag försöker att inte ta åt mig. Studentfirande är något som ingår i skolan anser jag! :) Först lackade Tomas på oss, men mest för att vi befann oss i lägenheterna annars hade det varit okey men som straff fick vi springa 1 mil som fys. Sen var det Lasses tur, han var skönast! Han sa att vi var jäkligt osmarta..Men att vi får festa och vara med på alla studenfirande grejer, även missa träningar för sådant! bara vi inte befinner oss på sporthotellet.. Så det var ju lugnt för dom. Men.. Då var det Caxton kvar.. Då fick jag mig en egen utskällning, det är inte acceptabelt blabla..även om du var nykter eller hur det nu var ska du inte gå ut på gladan.. Du förstör din sömn osv. Han sa också att han inte hade kunnat sova efter att han hade sett mig på gladan, han blev så besviken.. :S Aja egentligen skiter jag fullständigt i honom, men man tar ju ändå åt sig på något sätt och det är inte så kul :/ Menmen.. Jag är även expert på att ta åt mig.


ÅH pappa ringde just och berättade att han har köpt en bil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Som jag ska få ha i sommar!!! Nu blev jag glad :D:D En audi var det tror jag! gah nu blev dagen genast mycket bättre!

Dagen efter

Den efterlängtade gårdagen var kul men kunde definitivt vart mycket bättre om inte våra tränare som vanligt ska förstöra! Vi började i alla fall hos Jocke och Henrik som bor ett hus nedanför alla andra från TG (tennis gymnasiet) Sparr var väl lite mindre smart med att ha fest i huset där tränaren bodde, så han upptäckte och fick därmed veta att det var fest för alla studenter på gladan ikväll. Han upptäckte dom med fulla lägenheten med sprit, vilket man absolut inte får ha i lägenheterna. Vi fick då veta detta, så vi var väl lite beredd. Så såg vi lasse komma gående, in med allt i soffan sen plingar det, vi hade plockat bort allt och vi såg så oskyldiga ut, vi sitter ju bara och kollar hockey ^^ Men dom kan egentligen inte göra så mycket eftersom vi är 18. Men dom som var där som var under 18, dom drack inte en droppe men fick ändå världens utskällning för att dom umgås med dom som dricker, så dom ska i princip få straff för det! Så jävla lejt alltså. Helt sjukt! Sen glömmer vi bort allt det och försvinner bort till stan och gladan :) Fullt med folk och hela min klass utom en var där! och vi är typ 30 st. Ganska bra! Så de var skit kul..DOCK Sen kommer folk fram till mig och säger att vår tränare är där. Han skulle väl kolla till oss, han sa typ hej sen drog han. Sjuk människa. Han måste ha ett tråkigt liv alltså, stackarn egentligen.

Men kvällen var riktigt kul ändå ;D Vi skiter i, bara 50 dagar kvar här ju!


image118
Andrea och jag
image119
Henke, käppen, david och Jessica



Det var de! Idag har jag varit i skolan, blev ingen träning imorse fick mig en skön sovmorgon! Men på eftermiddagen hade vi matchspel, och för mig går tennisen bra! Grustennis gillas :)

Och vädret är ju underbart! Äntligen är snön borta, solen lyser och det är ljust! Man blir så mycket gladare :)

50 dagars

image117

Något mer positiv

Här kommer en något mer positiv Hanna! Eftermiddags träningen var mycket roligare och mer givande. Efter lite vila, godis och Kyle blir allt bra :) Ja jag köpte godis.. :S Jag var så less, så jag var tvungen! :)
Tränade ensam med Caxton, den grymme! men han var schysst faktiskt.. Vi hade våra diskussioner och kom fram till att jag ska ta bort något träningspass.. Eftersom nått måste ju ändras då jag är skadad eller sjuk hela tiden..Sen tror jag inte att ett eller två tennispass gör mig till en sämre spelare så eftersom Jag har kommit fram till att jag presterar som bäst då jag tränar lite, innan den här tävlingen i helgen hade jag bara tränat något enstaka pass och dessutom inte spelat tennis på 3 veckor innan det. Och jag spelar bra, de hade jag inte gjort på länge. Kan bero på att jag var väldigt sugen på att spela?.. Men sen då jag tränat bra i flera veckor, spelar jag kasst på tävlingar, kanske för att jag är less då och helt slut i kroppen? Jag tror det är så! Det här passar inte mig att träna 3 pass per dag känner jag! Jag är för klen helt enkelt.. Men kroppen säger väl till då jag tränar så mycket som jag egentligen inte behöver och då blir jag sjuk. Alla är olika, vissa behöver träna mer andra mindre. Dock, om jag bara har tränat tennis en gång per dag känns det jätte lite :S aja..

Nu sitter jag och laddar för långa nordvind ungefär en mil som vi ska springa imorrn 07.00, alltid lika otaggad för den.. Alltså de kortare rundorna vi springer kan va jobbigare faktiskt, men den här är så dryyg och tar aldrig slut. Jag fattar inte varför vi ska springa så mycket? Vi ska ju faktiskt inte bli långdistanslöpare! Gah vårt fysupplägg är så grymt tråkigt.. Aldrig nån förändring i princip på 2 ½ år.. SUCK. Snart har jag i alla fall klarat det, inte länge kvar!!!

Nu när jag har skrivit om en massa träning måste jag komma med något mindre seriöst :) FEST IMORRN! 50 dagar kvar till studenten! :D :D

less

Idag är ingen bra dag känner jag.. Jag orkar ingenting, jag är less på allt.. suck. Blev helt slut efter fysen imorse och tennis träningen efter det fick jag avbryta pga ont i armen igen :/ For hem sen, har inte gjort ett piss fast jag borde plugga!..Ska fara och träna snart igen, om jag nu kan..Annars blir det fys. Har typ inga lektioner idag för nån lärare är borta, eller en men där ska man bara ta närvaro men idag orkar jag inte det.

blää vad negativ jag känner mig nu.

Tränarna gör slut på oss, sen när man blir skadad eller sjuk är dom skit sura.

Föräldrar

Vad skulle jag göra utan mina föräldrar?




Yeej

Igår tillbringade vi kvällen hos, haha.. Dilf, Milf, linus och Fritz.. Alltid dessa smeknamn! Men de var trevligt, :) kul att träffa dom i helgen! =) Men sen var jag tvungen lägga mig och tur det, blev en tuff dag.. Spelade 3 matcher i ett..Så jag stod på bana 6 från halv 9 till halv 2 ungefär..Käkade några mackor mellan matcherna, hade ju inte överlevt annars! SIngeln förlorade jag, men fick iaf 500kr i prispengar så det var inte dåligt :) Sen dubbeln vann jag och Alle, var lite skakigt där ett tag, men vi löste det^^ Finalen spelade vi sen jätte bra!

Nu har jag precis slängt in en ansökan till universitet här i Sverige också..Tänkte om det nu inte blir något i USA så kan det ju vara bra att ha något i andra hand! Mamma har legat på mig att jag ska söka här i Sverige också, haha.. Hon vill ju inte att jag ska till USA, det är så långt och blabla.. Men hur ofta får man den chansen? Kommer ju ångra mig om jag inte far känns det som.. Då mamma berättade för mormor att jag kanske ska till USA hade det börjat rinna tårar för hennes kinder :/ Får skuldkänslor känner jag.. Men det är ju faktiskt det här jag vill.. Vill inte börja på universitet i Sverige nu direkt, kanske om något år men inte nu för då blir jag fast här i Sverige känns det som.. Dessutom om jag skulle göra det skulle jag typ sluta med tennisen och det vill jag inte heller, jag skulle kunna jobba ett år och träna osv, meeen då är det ju inte säkert att jag får jobb.. Så College i USA det är vad jag vill för tillfället :)

NOG om det.. Jag är trött och tänkte lägga mig i sängen och se på ett avsnitt av One tree hill, eller kanske Kyle xy? vi får se ^^ Däremot vill jag ha nya avsnitt av Gossip Girl och Heroes!!!!!!!

Egentligen borde jag plugga. . . . har ingen ork!

Kramfors Pokalen

Ja i helgen är det ju tävling här i Kramfors, i tältet på grus! Det är mitt underlag tror jag :) För idag spelade jag bra! Jag vann och är nu i semi, dock mot en väldigt bra tjej så kan bli tungt imorrn, men de ska bli kul iaf! ^^
Idag tog jag en sovmorgon sen for och kollade på matcher, träffade folk och sen spelade jag ;D ÅH idag cyklade jag! Förstår ni hur skönt det var?! Slippa gå, är så less på det..det har börjat bli drygt att gå med den tunga tennisväskan fram och tillbaka vareeenda dag.. men nu får jag cykla :) Bara de inte kommer mer snö nu .. men de tror jag inte!

Åh jag vill ha ett par skor.. hittade ett par skit snygga högklackade skor i USA som jag vill ha, men fanns ju såklart inte i rätt storlek.. Jag har ju aldrig i hela mitt långa liv gått med högklackade skor.. Kan vara dags att pröva snart tänkte jag :) Eftersom, hade som tänkt ha det på balen meen borde ju träna innan så jag inte vinglar fram på balen! ^^ Men de är ju som svårt att köpa några skor här, finns ju inga affärer i kramfors typ! eller iof, de finns ju faktiskt två skoaffärer här kom jag på, får gå och kika om jag hittar några, men det är ju tveksamt!

Ikväll blir det lugnt, har match 9 och dubbel halv 11, sen om det blir vinst spelar jag igen 12.. Så det blir en tidig natt :)
Hoppas ni där hemma har kul på Pentryt ikväll, dansa åt mig också :) puss på er!

Ball State University till hösten?

Skönt med helg som vanligt! :) Idag hade vi svenska nationella muntliga, gick väl sådär :S Sen har jag hämtat ut ett paket från en coach i USA, som skickade massa information och det ser ut som att jag kanske börjar där till hösten :) Ball State University i Muncie, Indiana som ligger ca 40 mil från Chicago. Det är ungefär sverige klimat där, men de blir nog bra det! Visst hade det varit skönt att hamna någonstans i värmen, men tänk att då ska man klara av att spela tennis i värmen året runt.. Så jag tycker det här verkade jätte bra, jag får fullt scholarship så jag behöver inte betala nått i princip, förutom resan dit..Annars får jag 3 mål mat per dag, böcker, undervisning, boende, adidas sponsor, strängade racketar osv.. Tror också att man kan få fickpengar :) Desutom är det en div 1 skola och dom brukar oftast vara bra säger dom.. På skolan där går det ca 20 000 elever. :O Lite mer än Kramfors starka 500 elever? haha.. Men vi får se hur det blir med det där, det är fort man ändrar sig också! Ska iaf slänga in en anmälan till nått universitet här i Sverige också, ifall att! :)

Idag blir det lugnt, har varit och kollat på matcher sen ikväll ska vi väl se på tv eller något liknande! Har match imorrn så ska väl sova rätt tidigt :)


Det här är tennis laget i Ball State

Absolut

Åh jag har laddat ner värsta bra skivan, Absolute 90´s ! jag rekomenderar den, :) Gamla låtar! Alltid kul^^


På onsdag är det 50 dagar innan studenten, och då är det fest.. På gladan ;D Nyss var de ju 100 dagars! tiden går fort mina vänner!

Rubrik

Trodde att jag skulle spela match imorrn jag, men då är det kval..Så jag spelar först på Lördag, singel iaf! Dubbel har vet jag inte riktigt, möjligtvist lördag den med! Perfekt då har jag ännu lite tid för att träna och bli friskare! Är faktiskt bättre med förkylningen nu, har inge ont i halsen iaf :)
Nå mycket mer hade jag inte att skriva för dagen!

ajaj

Alltså jag borde verkligen inte sitta här just nu, jag borde plugga men helst av allt sova! Har sovit alldelens för lite på sista tiden.. Har typ inte hunnit ta igen mig sen resan och tidsombytet :S Igår då jag satt och pluggade somnade jag.. De händer inte ofta.. Jag har verkligen kommit av mig med pluggandet! innan jag åkte hem så pluggade jag typ dygnet runt, jag var motiverad, vad hände med det? Men det tar väl ett tag att komma in i det..
Har en massa plugg nu att göra sen håller jag på med USA grejset och det tar en himla tid de också! Coachen från USA ska ringa mig i veckan, och jag är nervös! Snacka på engelska:S tänk om jag inte förstår vad hon säger?! haha..
Äh de ska nog gå fint! Menmen..Idag fick jag studentmössan och champagne glaset^^ Det börjar närma sig hörrni!!!! ;) Åh vad jag längtar..

Kramfors

Just nu sitter jag i skolan och väntar på att en lektion ska börja. Har precis varit och tränat, på gruset..gick väl sådär! Men det kommer väl, de värsta är att jag är förkyld:/ Och tävlingen börjar imorrn!! aja, blir nog bra. Jag har ju faktiskt lyckats vara frisk i hela 7 veckor! Rekord typ..

Det var faktiskt kul att komma tillbaka hit och träffa alla kompisar! :) Man missar mycket då man är borta 5 veckor! Idag kommer Linus och Christian hit! Dom har jag inte träffat på ja jag vette fan, sen i sommras! Så de ska bli kul, dom gick i klassen men svek oss och flyttade tillbaka till sthlm! Men nu kommer dom hit på tävling =)

Varför ska jag minnas sånna saker som är helt onödiga istället för de som är nödvändiga här i livet?! gah..

Pentryt

Gårdagen blev grymt rolig!! :) Först var vi hos Lina som hade lagat jätte god middag! Grekisk pyttipanna och Glass med hallon till efterrätt! Sen blev det Pentryt och där var det grymt mycke roligare än på statt!

Gavin DeGraw - Jealous Guy

Ehm.. Gud vad tiden går fort helt sjukt!

Igår hade jag mitt första tennis pass på 3 veckor typ.. Går alltid risigt i början, inte bra.. Hade rack och allt med mig men vi spelade aldrig, skulle finnas tennis banor på ett hotell, men ne det var en basketplan, ser dom inte skillnad? gah.. Men jag och pappa sprang ju varje morgon, en morgon tvingade vi ut Marcus och mamma, Mohaha! :) Så jag har inte legat på latsidan i alla fall, då hade det varit tungt att börja om! Men det kommer de nog ändå att bli i veckan! Däremot till helgen har jag tävling!! på GRUS dessutom! Måste ligga i hårdträning nu känner jag..AJA

Igår var det T2 på statt! Innan var vi en sväng hos Carro sen åkte vi in rätt så tidigt för att få komma in. Jag var Chaufför, så det blev hel nyktert, brukar bli så för det mesta känns det som, för de är skönt att kunna veta att man kommer hem. Det är jobbigt att dricka också, + att det inte är gott! :/ var väl inte så överdrivet kul där måste jag säga.. Men ikväll tar vi nya tag! Ska först till Lina på middag sen blir det utgång på pentryt! Kanske blir nån drink ikv?

Idag har vi haft fullt hus, hela släkten har varit här och nu är det en paus så kommer snart några andra! Pappsen fyllde ju 50 då vi var borta!

Imorrn drar jag vidare till Kramfors! Shit dessa fem veckor gick jävulskt fort alltså.. Men det ska bli kul att komma tillbaka, inte just till staden och allt plugg jag har framför mig, men jag saknar människorna :) Inte länge kvar nu där nere......

Ha en bra kväll! :)

USA

Nu är jag tillbaka i Sverige, Piteå igen! Efter en väldigt minnesvärd resa! Sist jag skrev här i bloggen har vi haft totalt fullt upp.. Jag har nog inte hunnit smälta allt som vi har hunnit med ännu.. Saker som jag verkligen ville här i livet fick jag se, uppleva :)

Första dagarna från 17-24 mars befann vi oss i Fort Myers, då var det tänkt till att ta det lugnt men sol och bad..

Vårat hotell

Vi på Fort Myers Beach

Och så blev det förutom två dagar då det regnade, men då var vi och shoppade för fullt! billigt billigt! Sen den 25e åkte vi på en båtkryssning till Key West, det var en jätte fin ö, mysig.. men vi åkte ju hem samma dag så man hann inte så mycket, sen båt resan hem var väl ja inte så himla kul! Hälften av folket i båten låg och spydde, jag klarade mig men det rörde om i magen kan jag säga, jag satt och höll för öronen då folk spydde..usch:/ Jag och pappa klarade oss. Men mamma och Marcus mådde mindre bra.


Marcus och Jag uti båten.


Key west
Däremot dagen efter blev en RIKTIG höjdpunkt :) Vi hade en hyrbil hela resan, man tar sig ju inte utan en bil i USA, allt är som uppbyggt efter det. Men då körde vi iaf till Miami, omg vilken trafik det var där.. 6 filer och vägarna gick kors och tvärs men vi hittade till Key Biscayne där Sony Eriksson Open spelades! En stor WTA och ATP tennis tävling.



Jag var dock lite besviken på vägen dit för dom spelarna som jag verkligen ville se skulle inte spela den dagen utan nästa, men då kunde vi inte åka dit. Meeen.. Det börjar med att jag får se Nadal träna, seen Roddick och Blake.. och Venus Williams, Ferrero, Davenport, Justine Henin, Schnyder, Jankovic, Djokovic och den jag mest ville se.. Världens största idrottsman 2 år irad, Roger Federer :) Folk var ju som galna då federer visade sig, helt sjukt..Vakterna fick ploga bort folk då dom skulle förbi..Han hade väl ca 5 vakter runt om sig. Tyckte synd om snubben, inte kan de va så kul alltid.. Menmen, Sen såg vi Gustavo Kuertens sista match på touren. + Jonas Björkmans dåliga insats i tävlingen, och killen som slog Djokovic Kevin Andersson, lång kille de.. Sen såg vi ett antal tjejmatcher också:)


Justina Henin, Novak Djokovic, Roger Federer, Rafael Nadal och Federer :)


Center Courten.


Jag, I love winning..Who doesn´t? ;);)

Dagen efter åkte vi till Tampa där vi skulle sova tre nätter.. Befann oss för det mesta på den tätbefolkade Clearwater beach :) På kvällen gick vi runt och kollade på massa street shower som de hade.. Gud så bra vissa var.. MEN så på en vi såg..Då var de tre killar som dansade brake dance typ.. Sen helt plötsligt drog dom in mig i ringen! jag fick panik,. Dom tog upp fem från publiken och vi skulle ligga på alla fyra så skulle dom typ hoppa över alla oss.. så de va inte så farligt, men jag trodde man skulle dansa eller nått! för de hade några som dom tog upp ur publiken innan gjort! pjuh, men himla amerikaner, dom är ju inte blyga alla vill ju in i ringen där! alla utom jag och min familj typ.. haha :P typiskt.


Tampa, Clearwater Beach

Sen efter Tampa åkte vi till Orlando! Gud vilken shopping det fanns där, hade kunnat gå där flera dagar, timmar, veckor.. haha.. Men fick väl max 3 timmar sammanlagt! tror ni jag kutade runt där eller? JA.. Och mycket hittade jag kan jag säga.. Vi var på Florida Mall, som ska va de största shopping centret i Florida tror jag och på Premium Outlet. Jag hade velat ha mer tid för shopping!! fast det var nog tur att jag inte hade det för då hade jag blive riktigt pank! Köpte ju faktiskt nog mycket :)

Sen hann vi besöka 6 olika parker!

Sea World - Tyckte jag var den bästa, där fanns det massa olika djur men även attraktioner och sånt. Men de bästa var Delfin showen och späckhuggar showerna! Helt sjukt bra dom var!
image97
Jag lyckades få ett bra kort på delfinerna i alla fall :)

image98
Dom coola späckhuggarna, Shamu´s

Aquatica - Det var ett stort vattenland, där dom hade massa vatten rutschbanor och så hade dom även gjort en stor konstgjord strand ;P
image99 image100


Epcot - Det var en av Disney Worlds parker, vi började åka i en stor boll som såg ut som globen typ, då åkte man i en grej genom tiden, hur det utvecklades, från grottmänniskor till nutid och sen hur framtiden kanske kommer se ut. Sen fanns de massa andra framtidsgrejer.. Och så gick vi igenom massa olika länder, då hade dom gjort så att de skulle kännas som man var i Kina till exempel, sen fanns de även Japan, Mexico, Marocco, Tyskland, Norge osv. Sen såg vi även en 3-D film, gud så läskigt! Men skit coolt! jag förstår mig inte på det där alltså.. Det kom massa små möss = pappa har möss fobi, sen kom det en stor fet orm = Mamma har världens orm fobi! haha så de va kul :)


Magic Kingdom - Disney World, men det var de sämsta, det var så grymt mycket folk! Man kunde inte göra nått..Köerna var på 90 minuter och de orkar man ju inte.. Mycket bättre då vi var där i 9an med franska gruppen :) Dom hade även Space Mountain! minns ni den? vi skulle åka den, men kön var 90 min så det pallade vi inte! :/


Universal Studios - Där har många olika filmer spelats in, såg Shrek 4-D, haha de va också skit bra, de känns så verkligt och själklart blir man rädd fast man vet att det inte kommer nått mot en?! Sen åkte vi nån berg och dalbana, .. Var med i någon film grej..Såg Blues Brothers, såg fear factor live, såg nån djur show..

image104

image105
Islands of Adventures - Det var mest en park med massa olika attraktioner, och självklart skitlång kö till alla.. jobbigt jobbigt..Men nått som vi åkte som var riktigt coolt de var en berg och dalbana eller nått? som man hade sånna 3-D glasögon..Det var spiderman och så åkte man, grejer kom mot en, man åkte ner för skyskrapor och det såg så verkligt ut:P och kändes även, fick vatten på sig och värme då det brann osv, svårt att förklara men! :) Mamma blundade heeela åkturen..haha.. kass:P

Sen åkte vi hem..Nu sitter jag här och är grymt trött borde sova eftersom jag inte sovit mycket alls senaste dygnet!

RSS 2.0