Mot Umeå och Kramfors

Riktigt dåligt med uppdateringar nu känner jag men det finns anledningar!
I alla fall
Tess & Alle var ju här och det var riktigt trevligt! Mycket att prata om då man inte har setts på ett år!


Har saknat er!

Sen i veckan har jag jobbat ganska mycket, börjar komma in i det nu känner jag!

Sen så imorrn åker jag till Umeå på brännbolls yran, det blir jag, Sandra, Michelle, Sofie och Lina som ska bo i Linas lilla lägenhet på 20kvadrat, nog blire allt mysigt :)

Fick just veta att jag ska jobba tis, ons, tors nästa vecka så de blir ju lite knepigt där eftersom jag hade tänkt åka till Kramfors, eller ja jag vet inte hur jag hade tänkt... Men i alla fall så nu är jag ganska säker på att jag kommer åka på söndag till Kramfors och va där Söndag och Måndag sen åker jag hem och jobbar sen åker jag tillbaka på torsdag och är där över helgen, det är ju nämligen stundenten i Kramfors 5e juni! Och förhoppningsvis blire en reunion med min klass, HIL 05 tjalala! Ser jag fram emot, senast jag träffade Kramfors folket var ju då vi tog studenten :O alltså vad detta året har gått fort!

Nä nu ska jag packa sen blire att sova börjar 07.00 imorrn sen bär det av!

Hoppas alla njuter av vädret i helgen, verkar ska bli riktig sommar ju! :)

En ledig dag

Nu har jag jobbat två dagar på ICA i kassan och det går ju faktiskt bra! Det är ju lite klurigt ibland men det fixar sig ju alltid :) Igår gick jag och satte mig i kassan då det var som värst! kö på typ 20 pers i varje kassa, en tjej shoppade så mycket att maten inte fick plats på bandet liksom! Antar att alla ville handla före helg, eftersom det är röd dag idag! Även fast det var så mycket folk var kunderna väldigt trevliga :) Personalen är också jätte trevlig så! Det känns bra!
Idag är jag ledig men jobbar imorrn från 7-12 så kom och handla av mig ;)

Sen har det ju också varit väldigt trevligt att Sara H har varit i Piteå i veckan! Så har hängt med Sofie och Sara endel, sen kom även Lina hem igår! Vi såg hejna Ballar av stål, helveete vad jag skrattade! haha grymt kul var det :)

Idag kommer Tess och Alle! Jag längtar!! kan inte förstå det, Det var ungefär ett års sedan vi träffades! hur hemskt är inte det? ...... Dom kommer i alla fall ikväll kl 21.30!!


Dom kom och hälsade på mig en kväll och hade likadana kläder utan att ha tänkt på det ;)

Jag och Tess ska även vara med i en tävling här hemma i helgen , som lite på skoj tävling kanske.. Vi kommer nämligen möta herrar! haha.. Men det blir nog kul :)

Nu ska jag snart iväg och spela tennis med Mårten och Mattias, har inte spelat på en vecka nu och så har ju match imorrn! Sen blir det nog att vara med tjejerna.. Hade också tänkt ta en sväng på ruller blades och hälsa på farmor.. Får se hur jag hinner allt :)

Ica kvantum

YES, imorse var jag på intervjun och jag börjar jobba imorrn! :) Kan inte bli så mycket bättre!!
Men ja.. Det finns ju några problem med det här nu.... Jag vill ju verkligen fara på brännsbolls yran i Umeå och på studenten i Kramfors! Så jag ska göra allt för att inte jobba då! :)
Gud så himla bra det känns att man har jobb alltså!
Är lite nervös för imorrn bara... Jobbar från 3:45-22.15 och då ska jag lära mig kassan! :S Men de går nog bra!

Sen är det ju också väldigt kul att Federer är tillbaka!! Han vann igår mot Nadal på grus dessutom!

Återigen har det vart en underbar dag! Har legat ute och stekt, varit ute och åkt ruller blades, södra hamn med Sofie och ja bara tagit det lugnt helt enkelt :) härligt med sommar!

Vilket väder

Jag kan inte förstå att sommaren har kommit till Piteå! Ända sen jag kom hem i Söndags har det varit jätte fint väder, inte ett moln på himmeln! Idag har jag legat ute i solen hela dagen och läst Eclipse boken som jag fick av Hayley :) Vaknade dock väldigt sent idag, men det blev ju också en lång natt..

I helgen kom ju Päron (Henrik) & Alex från Sundsvall och hälsade på! Sen kom även Lina & Michelle hen från Umeå och Sara från Luleå! Vilket betyder att det blev en bra helg med sina vänner :)








JOBB INTERVJU

YES! trodde det var kört.... Med jobb för i sommar alltså! Men nu steg hoppet lite ändå :)

Men nyligt ringde det.. inte på mobilen utan på hem numret! Och jag var hemma!
Trodde det var någon försäljare för att han sa "jag är från blablablabla" och då brukar man ju alltid lägga till döv örat..
Men det var de inte kom jag på då han fortsatte snacka!
Så på måndag 08.00 ska jag på intervju hos ICA kvantum.. :)

Minnen

Läste just Cristian Valencias blogg, då påminde han mig om ett roligt minne från då vi for hem från en tävling i Danmark!
Så här skriver han:

En sak jag kom på igår som jag inte kunde sluta skratta var när Hanna Öhman Rasmus Karree och jag var på en resa i Danmark. Det hände en sådan rolig grej när vi skulle ta tåget hem:D Det va så att i Danmark måste man betala med mynt för att få ut en biljet ur automaten och det viste inte vi vi hade sedlar bara. Så vi sa att hanna skulle vänta på oss där nere med väskorna och vi fixar biljetterna. Vi gick upp till andra våningen men den automaten var så jävla seg så det tog evigheter. Sen ser vi tåget komma och vi har en biljet kvar och Ramus som är finne:D börjar lacka ut på maskinen medans jag står och stressar han och hanna står och skrattar ihjäl sig där nere. Alla människor måste ha trott att vi var helt pantade i huvudet. Det kom till och med några svordomar på finska när ramus började lacka:D När man kommer ihåg sådan minnen så saknar man dom tiderna lite faktiskt=) Den där händelse kommer jag aldrig glömma


haha gud vad jag skrattade då jag läste det här, alltid så kul att bli påmind om sånna roliga minnen :)

På nodo

Igår så satt jag Sandra och Sofie på Nodo och pratade... Så helt plötsligt kommer Michelle in!!!
Hon skulle inte ha kommit hem förens torsdag, fredag någon gång.. Men så kom hon och överraskade oss igår! 
hihi, gissa om vi blev glada :)  

SWEEDEN

Japp jag tog mig hem! Men har inte hunnit skriva fram tills nu.. Blir alltid fullt upp när man kommer hem :)
Vilket inte gör mig nått!

Resan gick bra, inga förseningar tack och lov! Jag sov mycket, snubben som satt brevi mig fick väcka mig både för middag och frukost :P Men jag var ändå mega trött när jag kom hem, så sov några timmar i min sköna säng..
Sen sov jag typ 12 timmar inatt, mamma kom och väckte mig på morgonen! Har nog aldrig sovit så skönt i mitt liv!! :)

Annars sen jag har kommit hem har jag tonat håret, sett Sofies nya lägenhet, tränat, hälsat på morfar, packat upp, vart på stan och nyss var Sofie, Sandra och Sara här, vi såg "Säg att du Älskar mig" hemsk film! Men bra!


Det är grymt skönt att vara hemma :)

Indianapolis airport

Nu är jag i Indianapolis flygplats och väntar.. Har inte sovit nått inatt, inte en minut!
Hela dagen igår höll jag på att städa ut mitt rum, senare på kvällen var det typ "avskedsfest" Det var jobbigt.. Säga hejdå till alla :/ Många som man vet att man aldrig mer kommer träffa! sjukt!
I alla fall så var vi på festen typ till 3 sen så gick vi till Pita pit och åt.. Gick omkring, sen vid 5 på morgonen skjutsade Hayley Georgina och jag till flygplatsen, blev väldigt stressigt också för Georgina kom till flygplatsen 30min innan flyget skulle gå och då ska man lämna väskor och gå igenom säkerhetskontroll.. men det ser då ut som att hon kom med flyget :) Jag själv måste vänta här några timmar innan mitt flyg går, perfa då att det finns gratis internet :)
Skulle LÄTT kunna somna, men vågar inte.. har ju min dator och två väskor att hålla koll på! SUCK
Nä men det är lugnt, sen kommer jag ju till mitt 10h långa flyg till sthlm, då blir det att sova!!

Hade förresten jätte kul på våran tripp till Chicago, var först i La port och sov där hos Rachel, var ute och gick på stranden på kvällen... sen på torsdagen for vi in till Chicago, hur fin stad som helst!! Hade jag inte väntat mig, har åkt förbi förut och då såg det tråkigt ut, men det var det inte! Var i dream world, tre våningars forever 21!!! Ja sen gick vi vidare i andra olika affärer, avslutade med en pizza, en berömd sådan också.. Typ mega tjock pizza, god var den!
Men vi hann inte med så mycket, man behöver mycket tid i Chicago vilket vi inte hade.. Skulle kunna gå och strosa runt där lääänge!!


Jag & Rachel




Hayley, Rachel & Jag :)


downtown chicago


"Giordano's world famous stuffed pizza"


CHICAGO

Idag gav jag bort en del kläder som jag inte kan ta hem till Sarah, Hayley och Rachel.. Då började det komma tårar för Hayley.. :(

Men nu har vi bestämt för att ha kul resten av tiden, om 10min åker jag Hayley och Rachel till Chicago!!
Kommer tillbaka igen torsdag kväll!

Sweeeden på söndag morgon!!!

:)

Blev så glad när jag just såg det här mejlet från Mark (som är en athletic advisor). Han hjälpte mig att få ihop mitt schema, som tog tid och så blev det alltid massa tjorv! Men han tog ändå sig tid för att försöka hjälpa mig!

Hanna,


            I hope finals are going well for you!  You are ALMOST HOME!!!  I know you are excited to get back.  I'm sure you already have a long list of the things you want to do and the people you want to see.  I just wanted to wish you well and hope that your travel is safe as you return home.  I enjoyed working with you and wish you happiness in all that you do!!


My best wishes,


Mark Holtzman


4 days

Doesn't like to say goodbye...
say hasta luego instead - see ya later... Alltid något nytt som man lär sig varje dag

Why does it take a minute to say hello and forever to say goodbye?

From the library

Sitter just nu i biblioteket med Sarah och Alberto, har varit här nu i 5 timmar ca, men inte har man fått mycket gjort.. För att få något gjort ska man sätta sig i ett tyst hörn där det bara finns massa tråkiga böcker som omringar en och inte en massa folk.. I veckan är typ biblioteket samlingsplatsen, ALLA befinner sig här.. Så man borde egentlgen plugga hemma eftersom man träffar folk hela tiden, men hur kul är det att sitta själv i sitt tråkiga rum?? Nä borde sluta skriva här och plugga istället!! blir en lång natt har jag på känn..


Imorgon har jag mitt sista prov här på Ball State.. gud va sorgligt, eller så inte :)



Sen på onsdag åker jag, Hayley och Rachel till CHICAGO!!!!!

Off season week

Det har varit dålig uppdatering här på bloggen känner jag, trodde jag skulle ha mycket tid att skriva här veckan som varit eftersom vi inte har haft några träningar!
Energin min är på topp, var länge sen jag hade så här mycket energi! Veckan utan träningar har bestått av
timmar i biblioteket, löpar rundor med Rachel, i Georginas och Hayleys rum, lektioner förstås och ja överallt annars än datorn!

Jag och Rachel har varit och sprungit runt i Muncie och hittat en ny sida av denna stad, själv har jag bara sett slitna hus där college studenter bor, men nu har jag sett en helt annan sida av staden.. Vi blev även jagade av nå slags ankor.. vad heter dom.. Ja  men fåglar med lång hals, svan? haha var lite lustigt iaf! Vad har fåglar emot mig?!

I fredags var vi ett gäng och åt på Cheeseburger in Paradise sen for vi till tennis killarna där det var fest och mycket folk och svettigt, helveete så varmt det var! Syns även på alla bilder! suck.. Grymt kul var det iaf :)


Hayley, jag och Dena


Dom här två försökte lära mig spanska men det gick ju som det gick!


Sen vaknar man på lördag morgon kl 8 och kan inte somna om..typiskt alltså.. 4 timmars sömn då! Men pigg var man ändå, i vanliga fall skulle jag typ ha varit död hela lördagen! Men gamla Hanna är tillbaka! Tror körtelfebern var och spökade runt ett bra tag där, men nu känner jag att jag är helt frisk :)

I alla fall när de andra vaknade åt vi lunch sen typ for vi omkring överallt, matade ankor, sväng till walmart och såg softboll match.. Senare på kvällen var vi på en internationell fest en sväng, sen for vi någon annan stans men bestämde oss direkt för att fara för vi såg massa civil poliser som bara satt och väntade på att festen skulle spåra.. Och det var ett bra beslut!! Senare fick vi höra att polisen hade tagit över festen, alla hade varit tvungen att ställa sig på rad och visa sina leg och sen hade dom tagit kort på dom? I alla fall enligt vad andra förklarade.. Dom som inte var över 21 fick böter och dom som höll i festen måste gå till domstol eller nått? Fattar inte riktigt alla dessa regler men.. Såklart kunde dom inte ta alla på festen eftersom det var fullt med folk, så många hann smita!

Vi gick istället ut på krogen, och mamma du kan vara lugn, jag tog mig in utan att använda falsk leg... :) 
Men det sög, för det var dålig musik! 
Så vi for hem... 

Nu till veckan är det finals week.. Innebär att man endast har prov och inga lektioner. 
Men själv har man bara två prov, medans många har typ 5 slutprov! 
Så det kommer bli en lugn vecka för mig, i alla fall gällande pluggande och prov.  
Min sista vecka här :( Men det ska bli jätte skönt att komma hem! Saknar alla er där hemma!


RSS 2.0