Gott nytt år!

Då var detta år snart slut, kommer med en årsresumé sen hade jag tänkt!

Men nu ska jag iväg till Lina där vi ska laga middag och umgås! Jag ska inte dricka nått ikväll, jobbar imorrn så det blir luuugna gatan. :) Känns mycket skönt!

Hoppas alla har en fin kväll! Så ses vi nästa år!

Puss och GOTT NYTT ÅR

!

Önskar en väldigt mörk hårig Hanna!

BTW Förra nyår såg jag ut så här:




lösnaglar

Måste ju bara skriva och säga att jag har precis satt fast lösnaglar för första gången :)
känns väldigt konstigt på fingrarna nu ;P hojhoj

men de vart snyyyggt!

Ica kan




Hemma efter några dagar i Kramfors/Sundsvall

Har precis kommit hem efter en hemsk bussfärd, från Umeå var jag tvungen byta buss till en extra insatt buss för att det var så mycket folk.. Den bussen var ISKALL och först då jag kom fram till Piteå hade bussen lyckats bli varm.. Så då jag kom fram var ena min fot förfrusit och tappat känseln.

Men iaf, tänkte jag berätta lite om dagarna i Kramfors och Sundsvall

I kramfors bodde vi i TG-huset, käkade lite, började förfesta och spelade lite beer-pong. Sen redan kvart över 9 tog vi taxi in till Kramm för att vi skulle komma in. Och det var redan sjukt mycket med folk :S Så tidigt? hmm. Men det var ju bara bra för oss :) Slapp vi sitta där själv som vi trott. Kvällen var iaf grymt kul.... "inga missöden alls"

Söndag for vi till Sundsvall och såg på bio Old Dogs hette den, rolig film :)
Sen sov vi hos Päron. Shoppade loss på måndagen och spelade tennis på kvällen, mixed match
Jag/Päron mot Tess/Jocke.. vi vann ;)





Tack för dessa trevliga dagar Tess, Päron & Jocke :D

På väg till Kramfors

Ja nu sitter jag här på bussen, har precis vaknat och insåg att jag är i Umeå, inte så himla långt kvar då med andra ord ;P Tiden går ju fort då man sover.. Blev ju inte så mycket sömn inatt så jag försöker ta igen lite nu så jag orkar med en utgång i Kramfors :)

Tänkte berätta lite om gårdagen då, jobbade ju fram till 22.15 sen så ville Rasmus att jag skulle skjutsa han till Öjebyn för att skriva ut en biljett, och ja då var jag ju tvungen göra det... Men jag som inte är världens bästa chaufför körde hans bil som hade bakhjulsdrift tror jag... Även fast jag körde jätte sakta sladdade bilen till hur mycket som helst i en kurva, tror ni jag blev något rädd eller?!?! shit alltså... trodde inte det var möjligt att sladda sådär lätt alltså... Det var ingen rolig färd alltså.. Men vi överlevde!

Var hos Sofie en stund, spelade nå ölspel sen körde Sandra bil till henne och nu ska jag berätta sjuka grejen här som jag inte begriper mig på.... I bilen hade jag ett par vantar, men då jag skulle kliva ut var den ena vanten borta, jag blev förtvivlad efter som de var iskallt ute och jag redan hade tappat bort ett annat par vantar i måndags...
Och när jag böjer mig fram så kommer en vante från det paret av vantar som jag tappat i måndags?!?!?! Rätt hand och allt... Så nu har jag en vante av varje par.. Sjukt alltså!!

Sen som alla andra år var det väldigt kul på After X-mas! Mycket folk och man träffar alltid folk man inte sett på ett tag :)

Men nu ska jag titta på lite 90210 innan datorn dör..

God fortsättning på er alla :)

Tillbaka på ica

Nu är jag tillbaka på jobbet igen, har hunnit jobba tre dagar, de värsta dagarna på året också typ!
dagarna innan jul, folket är ju som galna!!!

Jobbade även idag på självaste Julafton, och självklart hade man fullt upp heela dagen, var i förbutiken också.. Så där kom folk och köpte sista sekunden klappar - lotter av alla slag!!

Började även dagen väldigt kasst, mitt alarm på mobilen ringde aldrig (nått fel på telefonen) så pappa kommer och väcker mig kl 7, och jag börjar halv 8.. Tänkte va där tidigare för att de var ett tag sen jag öppnade förbutiken också.. Så stressigt blev de, slängde på mig kläderna och for.. Sen fortsatte den eviga stressen på ica..

Sen lugnade dagen ner sig då jag fick sluta, firade jul hos Stefan och Mona, såg tv åt och åååt och fick fina julklappar :)

Så God Jul på er alla och god fortsättning!! :)

bad day

inte bra dag någonstans..

Skulle just tröst äta risgrynsgröt så jag strör över något som jag tror är kanel men det visar sig vara curry.. jobbigt.

Menmen nu ska jag och spela tennis, får se hur det går!

Idol-Erik

Jag kände helt plötsligt en connection med Erik från idol för första gången! Hörde nyss en intervju med honom,
Vilket djur skulle du vilja va Erik?
- Kanin......
Vad har du för grej kvar från barndomen?
- en liten kanin som hette ninen.. fniss fniss

KILLEN har en kärlek till kaniner!!!!!!! Hanna har en STOR kärlek till kaniner!!!!!!!!!!
Min gossedjurskanin hette ju NIN.. eller nått... :)
gullig kille!!!! nej nej jag är inte kär i han.. Han har ju sin flickvän....som förövrigt är sjukt pinsam men det har ni redan sett och läst överallt! ^^


min älskade Skuttan :)

Nu tycker ni säkert jag är knäpp men det skiter jag i :)

Hur som hellst.....
Har tagit den omtalade sprutan idag, gick på 2 sekunder typ.. Börjar få känningar i armen nu!
Men nu bär det av till stan för att nöta roasters med mina fina vänner som jag saknat!
Michelle KOM HEM!




Tess is in Sweeeden

Jag är så glad, har precis pratat med Therese Lagerkvist som befunnit sig i USA nu och äntligen kommit hem till Sverige över jul! Vi håller på att planera träff någonstans i Sverige den 26e december.. Men vart?! Det återstår att se! Jag saknar verkligen den bruden! Finns ingen som henne :)






Dagen jag väntat på

Åh lättnaden känns enorm! Äntligen har vi lämnat in vår intervju rapport och precis haft body pump passet vårat!
Nu kan man säga att jag har jul lov! inga mer inlämningar eller nåt, bara två idrottspass som är måndag och tisdag seeen kommer jag hem :)

Men shit vad nervös jag var för body pumpen, tränade innan och det kändes ju jätte bra, men sen när man stod där längst fram inför alla och skulle köra började mina ben typ skaka och så ska man köra benböj, fan va slut jag var efteråt! Men det gick bra, lärarn sa att vi såg proffsiga ut så de måste ju va positivt! Sen efter vårat "framträdande" var det en annan grupp som skulle redovisa sitt och det var också body pump SUCK, så två pump pass på rad = jobbigt --> väntar på sjuka träningsverken som lär komma imorrn... Men jag har fortfarande krafter kvar, eller måste ha krafter för nu ska jag fara på iksu igen, måste ju ta å spöa Micke å Frankie i Squash :P

Sen ikväll blir det mys och idol.
Imorrn blir det fest hos Claes i hans 20 kvm, he blir kung :)

Have a nice weekend.

Muse - feeling good
The Cardigans - you´re the storm

Body pump

Den här veckan har varit hård, har inte sovit särskilt mycket faktiskt. Så blir det när man skjuter upp saker.
Hade seminarium idag om Könsperspektivet inom idrott, mycket intressant ämne!
Sen håller vi på med intervju studien och just nu håller jag på med att gå igenom ett Body Pump pass som jag Sandra och Claes ska redovisa på fredag. Det är inte lätt kan jag tala om.. Pjuh. Lära sig takter och byta övning i exakt rätt takt och allt. Jag blir snurrig bara jag tänker på det. Aja vi har imorgon på oss att öva också!

Jag längtar till fredag eftermiddag! Då kan man säga att jag har jul lov, inga mer grejer att lämna in innan jul iaf:)
Kommer till Piteå antingen på tisdag eller onsdag! weej :)

Jul sittning med temat film

Igår började kvällen hos Hanna på tvistevägen med ett gäng från klassen, sen gick vi vidare
till e-puben där vi skulle ha sittning. Alla hade verkligen gått in för utklädnaderna, haha :) Grymt kul att se alla kostymer, det var en som var Lisbet Salander från Män som hatar kvinnor! Hon var sjukt lik och vann tävlingen som bäst utklädd! Fick nå kyckling och klyftpotatis till middag, cheesecake till efterrätt och jul klappen var en drink i baren :) Sen fortsatte kvällen på NH för det var så jäkla dålig musik där vi var.. Och där var det röj! grymt bra musik, HÅKAN spelades hela 4 gånger! Hur ofta händer det liksom?

Här kommer några bilder från igår:










Har förresten köpt en DVD "Håkan Hellström Live på Peace and Love 2009" OCH jag var ju där!! Bästa spelningen, så på måndag ska jag och Hanna se den och låtsas att vi är där igen ;) höhö


Det är inte min dag idag

Dagen började med att låset till cykeln förfrusit så jag fick gå och då blev jag ju försenad, men på vägen träffade jag
Sandra, Olle och Claes också så jag kom inte själv sent iaf! Tack för den :) Efter lektionen
var jag tvungen fara in till stan och hämta ut mitt mobila bredband som vart trasigt och lämnade in det jag lånat. Då jag kommer hem upptäcker jag att jag glömt simkortet i det bredbandet jag lämnat in. SUCK. Då var det bara att ta bussen in igen och sen hem igen, då jag kliver ut ur bussen halkar jag och faller pladask på marken och såklart mitt bland allt folk.. Inte pinsamt nejnej.

Kommer hem, måste råplugga, ligger efter. Då inser jag också att det arbete jag jobbat på igår är försvunnet.


Ibland älskar man bara livet.

Nu är de bara att ta tag i det och köööra

RSS 2.0