Måndag

Inatt drömde jag nått.. Jag kommer ihåg det så väl, bilder och vad som hände.. Mina kaniner som jag hade förut Skuttan och Lilleskutt (hihi) De var i sin bur som vanligt, men sen en dag då jag skulle gå och ge dem mat, så var det en massa kaninungar där, och jag fick inte riktigt ihop det för båda mina kaniner var hanar.. Men jag var bara så glad att jag hade fått ännu mer kaniner så jag sket i hur de kom dit, för de var så små och söta, kommer också ihåg vad alla hade för färger, men mest gillade jag den som var vit.. Det var den drömmen :)

Idag spelades finalen och jag vann! :D Spelade faktiskt bra, var mer avslappnad den här gången! Dock sög min serve, menmen.. Imorrn är det foto med tennisgymnasiet och då blir det matchkläder och tennisrack^^ haha
På onsdag är det foto med klassen sen åker jag hem! Som jag längtar! Nu är det för länge sedan jag var hemma..

Det här året har jag tagit tag i min matlagning också! Jag käkar inte bara köttbullar och makaroner, nästan aldrig nu mer.. Har börjat göra lite mer varierad kost med sallad också^^ Åt fisk idag :) Panerade torsk och kokade potatis! mycket seriöst.. Förut har jag alltid bara gjort pasta och nudlar, men nu har jag börjat göra ris och potatis också, dock är det lite jobbigare men äh jag överlever..

Nu hade jag tänkt se lite One tree hill...

Söndag

Det var en mycket trevlig kväll igår, Åkte till stan och till Hanna J där det var en massa tjejer, vi sjöng singstar och körde nån lek, sen under kvällen kom det in en massa olika folk.. Så det var kul!

Idag har jag vart på tennishallen och kollat matcher sen lallat här i min lägenhet, städat tvättat och sån shit!

Imorrn är det final mot Alexandra ;D

Lördag

Igår kväll var jag på hallen och kollade matcher, senare var jag hos Jessica kollade idol och dirty dancing :) Åt även kladdkaka, godis och chips!! mkt bra uppladdning visade sig det vara :D haha, för idag så vann jag min match mot Tess, var lite skakigt där ett tag måste jag säga, var grymt nervös.. Första set spelade jag skit bra, sen andra set blev jag för passiv och hon hade setbollar där ett tag men jag lyckades ta upp det och vinna i tiebrake! Är lite för matchovan känner jag, sista tävlingen jag spelade var i början på juli! katastrof hanna, men dock har jag ju missat två tävlingar pga sjukdom också så.. Men nu är jag på G igen :D Är i final nu, men jag vet inte riktigt när den kommer spelas..

Ikväll ska jag till Hanna ;D Ha en bra kväll gott folk!

Don´t give up

Right?

Har nyss vart och spelat match, dubbel med Annelie, och det blev en mycket tung förlust, första set vann vi 6-0 och jag antar att vi började slappna av.. Så vi förlorade andra set med 7-5 sen är det supertiebrake som avgörande set.. Där har vi flera matchbollar men förlorar med 11-9!! ÅH så besviken jag är.....
Men nu är det bara att satsa på singeln, har inte match förens på lördag..

Torsdag

Hade typ inga lektioner idag, bara en natur lektion då var ute i skogen och traskade.. Så det var skönt :) Skulle ha match idag också, mot Fanny, men hon blev sjuk så jag fick WO, skulle egentligen spela dubbel med henne också, men då hoppade Annelie in istället, så vi har match ikväll kl 18.00 mot Gabbi och Alexandra!
Har vart hemma och sovit nu ett tag, skulle bara ta en liten "powernap" men de gick inte så bra, sov i 1 ½ timme.. Men grymt skönt.

Innerst inne känns det bäst så, men jag kan inte...


Igår var vi hos Fanny och kollade Idol, blev ett helt gäng där! Hon bjöd även på en mycket god paj! Jocke var även där, och efter idol gick han ut och sprang milen, för att han senare skulle kunna somna eftersom han skulle ha uppkörning nästa dag, (idag då) Verkade vara en bra metod för han klarade det nyss :D haha

Onsdag

Idag har jag tränat som vanligt, fys och tennis, sen skulle jag och Amanda hålla i aerobic till några barn från 1an till 6an, det var endast tjejer i gruppen 12 st tror jag de var, och jätte snälla! Så det var inga stora problem med det, förutom att jag fick hjärnsläpp där nån gång och glömde stegen :P
Nu har jag precis kommit hem, ska väl ta det lugnt ikväll som vanligt, david skulle komma hit, ska hjälpa han med att boka SAT prov sen blir det kanske idol hos Fanny som igår^^ Sen ska jag ta och ladda för matcher som jag har imorrn!

Gårdagen tänkte jag berätta lite om också.. Skulle och göra halkbanan i Härnösand, Så jag, jens och två tjejer + läraren åkte dit, så vi fick turas om att köra dit då.. Då det var Jens tur att köra börjar bilen låta allt mer konstigt och vi satt och funderade vad det kunde va, tillslut då vi låg på 110km/h på motorvägen så smäller det till och bilen börjar fara åt alla håll (eller hur man ska förklara), jag trodde lätt vi skulle åka in i vägräcket, var typ 1mm ifrån.. Men lärarn tog tag i ratten och styrde tills vi kom till diket och kunde stanna.. Tur att vi inte hade nån bil bakom oss, och TUR var väl att jag inte körde fyfan.. Men det gick ju bra iaf, vi bytte däck och fortsatte resan :)
Sen halkbanan var svin kul, satt där själv i min bil och skrattade typ^^ Då var det bara uppkörning kvar. . . .

Lördag i Övik

Idag åkte jag och Jessica till Övik för att hälsa på Monica :) Vi gick på stan och shoppade lite, jag hittade tre tröjor! väl behövligt! sen åt vi och snackade på =) mycket trevligt! Nu sitter jag här hemma i min varma och sköna lägenhet, skit väder där ute, regn och storm, höll på förfrysa då vi fick vänta på bussen i 30min i lunde! Nu Väntar jag på Amanda, Tess, Valle och Jessica som ska komma hit, så ska vi se remember the titans är det tänkt^^

På tisdag ska jag på halkbana sen på onsdag börjar det en tävling här i Kramfors så nu är det bara att ladda!

Fredag

Äntligen helg, är så himla slut i kroppen! Har precis sett lite one tree hill och sovit en stund så skönt, kvällen blir lugn :) Orkar inget annat..

Torsdag

Idag hade vi inga lektioner, men vi hade en LS-dag, typ att man ska lära känna varandra, Så fanns det massa olika aktiviteter, jag spelade volleyboll och lekte lekar :) rätt kul faktiskt!

Hade ett riktigt tufft fyspass imorse också! Med min träningsverk:O men sen hade jag och jess ett roligt tennispass på eftermiddagen =)

Just nu håller jag på med en massa sökande till college i USA som jag funderar på att gå nästa år, jag har i alla fall tänkt söka dit, sen får vi se hur jag gör.. Men det är inte lätt eller lite jobb, måste ta reda på vilka prov det är jag ska göra och vart de är, sen ska jag och jessica göra en film om vår tennis som vi skickar till USA =) Det är även vårt projektarbete :D Idag har jag i alla fall ringt runt en massa och framåt går det!

Onsdag

Ibland svävar man på moln, men sen kommer de dagar man är djupt nere.. Men det är då man ska kämpa för då blir man bara starkare.. sägs det

Helgen

Det blev en mycket lyckad helg tycker jag själv :)
På lördag kväll så var jag hos Filip där det var förfest och där jag hanna amanda och stina åt kräftor :) Första gången för mig, rätt gott var det iaf^^ Vi såg lite fotboll och så, sen gick vi in på Kramm, där jag träffade en hel del folk.. :)

Och det bästa var Tobbe som var hos mig från lördag tll tisdag, helt underbart <3


Har kommit igång med träningen nu i alla fall, men det är alltid jobbigast första veckan efter man vart sjuk el borta, nu har jag grymt med träningsverk överallt.. Två dagar kvar sen vila!

Lördag

Blev en trevlig kväll igår, både amanda, hanna, dilf, päron var hos mig :) kollade på tennis och snackade typ, sen for vi ut med nyblivna chaffisen hanna och körde runt i Kramfors, även i finnmarken till ett spökhus:O Sen somnade jag till One Tree Hill som är så himla bra hihi^^

Ikväll ska jag då käka kräftor.. vilket jag aldrig ätit förut.. hehe ;) Sen blir det nog kramm


TOBIAS HANSEN<3

Amanda Hanna och Jag :)

Amanda Hanna och Jag :)

Fredag

Äntligen helg, så skönt :)

Tränade imorse och det var grymt skönt! hade fys sen spelade jag lite tennis, kändes lite konstigt eftersom jag inte spelat på typ 2 veckor men de gick :)
Sen hade vi en lektion sen slutade vi, då gick jag Hanna och Amanda på "stan" en sväng och fikade :)
Ikväll blir det en lugn kväll, Amanda kommer hit sen dyker väl någon annan upp också, blir säkert en trevlig kväll, vilket även lördags kvällen förhoppningsvis blir :) Då blir det kräftor och fest^^

Torsdag

Är nog den jobbigaste dagen på hela veckan, den längsta dagen.. Många lektioner och långa är dom. Men men .. Har även haft körlektion idag, gick rätt bra iaf, har snart uppkörning :S tre av mina kompisar klarade det igår, man blir så avis då;D tänk vad skönt att ha det gjort..

Måste bara nämna att norska är ett så himla skönt språk, en tjej som börjat här som är från norge och hon pratar så himla gulligt :)


Tycker om tobias himla mycket <3

En onsdag i september...

Nu har jag skaffat en sån här sak, vet inte varför egentligen men men :)

Jag går för tillfället runt här i Kramfors och bara går runt, i skolan sen till tennisen sen tillslut hem. Jag kan nämligen inte träna eftersom jag har ont i halsen, och det vill aldrig gå om!! Och det är inte kul att inte träna.. Missade veckans tävling här i Kramfors också, mindre kul! I början på augusti var jag också sjuk och hade ont i halsen, då missade jag SM..

Tänk att de här åren som jag vart i Kramfors är så helt olika, 1an och 2an de åren var så annorlunda varandra, nu i trean är allt också annorlunda, nog för att jag inte har hunnit vara här så länge men ändå.. Men de kan ju vara bra de, annars kanske man blir less om allt bara är likadant hela tiden?

Det har börjat nya elever här på tennisen, 91or.. Ja vad ska man säga, killarna tror att de äger stället ungefär, snobbar..(dom är väl säkert snälla om man lär känna de, fast just nu har jag den uppfattningen) aja men tjejerna är jätte gulliga i alla fall :)

Nu är man ju 18 också, betyder att man får gå ut på krogen, även dricka lite cider för tränarna ;)

RSS 2.0