I umeå!

Nu sitter jag här i mitt lilla rum på Ålidhem, Stipendiegränd 12B! Och det känns lite overkligt. Har dock inte fått mina grejer ännu, sitter och väntar på mamma och pappa som kommer med en bil fullproppad med grejer!

Kom ju iaf hit igår, då kom Michelle, Sandra och Jeremias och hämtade mig så for vi till Leo's lekland med Jeremias som är 2 år! Grymt roligt, man blev som ett barn igen ;) hehe
Efter några timmar där for vi och handlade sen var vi på Tomtebo hos Marie och lagade tacos, såg film och somnade väldigt tidigt en lördag kväll! Har på känn att det var bra med en lugn helg nu när man ska ha nollning i 2 veckor.
Traskade nyss tillbaka från Marie hit där jag bor, var lite nervös eftersom man hittar ju inte här, men det var då jätte lätt att hitta + nära!

Ska bli kul att få inreda lägenheten idag, kanske kommer upp nått kort sen när allt är klart!
Sen på kvällen kanske jag får träffa Hanna L som också flyttat hit ;D

Är nervös för imorrn!

Tänk att jag har flyttat till Umeå hörrni!

saknar

Jag saknar mina USA vänner! Dom är så gulliga, pratade just med Georgina hon berättade att dom köpt en byrå till lägenheten deras och hon sa så här:


"i bought this drawers set thing from walmart, and its made of wood and me sarah hayley and shaun put it together and on the inside we engraved a whole lot of secrets hahahaha and one part says in huge letters 'LONG LIVE HANNA' haha we miss u!! It's not the same without you here! cooooooooome back!!"

Det skulle vara kul att åka och hälsa på dom någon gång, men när? och dyrt!

Men jag ångrar fortfarande inte mitt val att stanna hemma! Jag saknar folket men inte stället och landet!


Igår var det ju också sista dagen på jobbet och det kändes faktiskt tråkigt att lämna alla :( Men jag pratade med chefen iaf och jag fick ta hem mina arbetskläder så jag är redo och komma hem och jobba när jag vill! =) Så det är ju bra!

Idag har jag vart på stan och inhandlad grejer som jag måste ha inför flytten! Träffade även Lina och Sofie i stan, och det blev en kaffe på Nodo, ja ni hörde rätt kaffe.. eller ja kaffe och kaffe, men en vanilla ice och den smakar mycke kaffe!! Det är ju en bra början iaf! :)
Men iaf så far jag ju imorrn med buss, bilen är nu fullpackad så mamma och pappa kommer med alla grejer på söndag! :)

sommarlovet lider mot sitt slut

alltså jag är för beroende av min datorn känner jag.. Suck, kan jag inte bara ta mig från den!
Det är bara så skönt att bara sitta på datorn och titta runt på något sätt jag vet inte.. ojoj

I alla fall så gick dagen på jobbet grymt snabbt idag, öppnade så då har man 1 timma innan kunderna får komma in, den timmen får alltid väldigt snabbt! Sen så kom det en ny till kassan som jag fick lära upp och då är man som alltid med någon vilket är roligt! Sen hade jag många raster och avslutade dagen i charken med att plocka upp varor, har vart där 2 gånger i sommar så hittar ingenting men de gick bra! :) Det är som bra då man får göra olika saker på jobbet än att bara sitta i kassan en hel dag, eller att jobba i mejeriet en hel dag, det ska som vara lite av varje! intressant va? haha

Nä men nu är det bara 2 dagar kvar av jobbet, det känns både skönt men även tråkigt, kommer sakna folket ica folket!
Har haft en grymt rolig sommar på jobbet och idag kom lönen som inte var helt fel, jobbade 170 timmar i juli! 160 är heltid! så helt okej, + att jag tycker jag har hunnit med mycke i sommar, mycke roliga grejer! Nä jag har haft en grymt bra sommar! Helt klart bästa sommaren för min del! :) Besök i Kramfors, Umeå brännbollsyran, Peace and love, stockholm/köping, underbara kvällar med tjejerna i piteå, piteå dansar o ler, sikfors, skellefteå med jobbet, besök hos Sara i luleå och bara allmänt.. Framförallt så har jag mått så bra, har tränat på mina egna villkor, tränat för att må bra, har inte varit sjuk tillexempel! och det är precis de jag ska göra nu i umeå, inte träna för mycket, träna tills kroppen säger till.. De 4 sista åren har man ju typ tränat sönder sig och blivit sjuk hela tiden.. Har för fasen haft alla sjukdomar snart känns de som, men jag ska verkligen försöka hålla mig undan svin influensan! handspriten hänger med överallt ;)

Imorrn har jag en hel del ärenden att uträtta, har en hel lista som jag skrivit upp med saker som måste göras! Men inleder nog dagen med step in.. sen ska jag försöka göra några punkter på denna lista och sen jobb. JUST de! jag ska klippa mig imorrn!! har lite panik, vet inte hur?! aja, de fixar sig!

snälla rix, förstår inte denna låt.... Use somebody - kings of leon

Shopping på hög nivå

Det har gått många slantar sen jag sist skrev här.... Tur att man får juli lönen på tisdag iaf!

Var ju och hälsade på Sara i Torsdags, det blev mycke shopping.. Kommer nu inte riktigt ihåg vad jag köpte men det blev
ungefär 3 kjolar, en skjorta, en oversize tröja, 2 t-shirts, en långärmad och en skarfs. :)
Vi var även och åt på Exotic, thai/kina buffé typ! grymt gott! På kvällen tog vi det lugnt, spelade joakim fon anka spelet ;)

Fredag jobbade jag kväll och tog det lugnt
Lördag jobbade jag fram till 7 sen for jag hem åt grekisk pyttipanna som är grymt gott :) Sen blev det utgång, jag och Sandra for på förfest till någon där lite ica folk var, sen blev det kalles och väl där träffade jag en kille som ska börja i samma klass som mig i Umeå! Hur komiskt är inte det!? Så vi blir iaf minst 3 från piteå där, Martin som jag spelat tennis med ska också börja i min klass! :)
Söndag fick man slita sig upp 08.30 för att fara till Haparanda och Ikea! Först hann vi på Stadium, Intersport, skopunkten mm, hittade en skit snygg everest jacka som jag är väldigt nöjd med, sen spenderade vi x antal timmar på ikea för shopping till lägenheten :) Ska bli kul att få in alla saker, får hoppas det blir fint nu!


Jag håller med dig Jocke

"16 Masters, 15 Grand Slams , 61 titlar. Visst, Usain Bolt är stor, men han bleknar i jämförelse med Federer"

Luleå

Nu far jag, Sandra och Michelle mot Luleå för att hälsa på Sara, och lite shopping blir det ju också ;)

Lediga dagar regnar förbi

erkänn bra övertext?? det regnar ju bara just nu, då man är ledig några dagar för första gången!

Jag, Michelle & Sandra är hemma i Piteå, arbetslösa i veckan och våra kompisar ligger och glassar i Barcelona på stranden.. Men nog har vi roligt ändå tycker jag! Ikväll spelade vi ett nytt spel som var skit kul! haha, Joakim fon anka spel :) Jag tror att vi har gått över till det nu istället för monopol, SOFIE nu kan du vara med och spela! :)

Var även och spelade tennis en sväng idag... 15 min sen började det hagla?! hallå? vad händer...


Så var är det som återstår av "sommarlovet" nu då?
6 dagar jobb, hälsa på Sara i Luleå, tripp till ikea, träning, kanske en sista utgång i piteå? och så packa förståss

Den 30onde går flyttlasset och jag börjar 31..känns dock lite stressigt, men det är då mina föräldrar kan fara!

Fick idag mina papper från Umeå!! Mitt schema och allt, man blir som nervös :) Men det ska bli grymt kul alltså!
Läste också att vi ska ha 2 veckor nollning... hmm.. bäst att ladda upp batterierna nu kanske?!

Så dags att sova gott folk

Skellefteå

I torsdags for jag och 5 till från jobbet till Skellefteå där vi hade hyrt en stuga.
torsdagen var det bara vi 5 som gick runt på campingen, grillade, drack lite cider och spelade kubb..
Fredag var vi och badade, gick på stan och på kvällen blev det fest, det kom ännu mer folk från ica och några fler! Sen blev det utgång på "Johanna i parken" som det hette, rekommenderar det starkt! grymt bra uteställe!
Sen på lördagen for jag Emelie och Elin hem eftersom vi skulle jobba, så vi 3 + en till som också var med i Skellefteå (hon for hem fredag natt) stängde, alla var lagomt slitna! haha

Har typ inga kort för att min kamera gick sönder! vi försökte fixa den och allt men de funka inte, sen när jag kom hem och skulle visa att den var trasig för pappa så funkar den?!?!

Bilder från torsdagen..

Andreas, Daniel, Emelie, Elin och Frida

haha ganska rolig bild!

Det var en grymt rolig helg i alla fall :)

Det är svettigt

Idag jobbade man, det var nog den varmaste dagen på hela sommarn, helvete vad kvavt det har varit!
Men på Ica har det vart svalt, vilket många kunder tyckte om, men jag hade nog velat ligga på havs.. Men det gjorde vi ju igår så det får jag nöja mig med! Är glad att jag inte behövde jobba ute och slita med något, då hade man ju tuppat av typ!
Jag trodde vi inte kunde få så här varmt i Sverige, det var ju så här det var i USA då jag var där förra hösten, fast då höll det i sig Augusti, September och typ oktober? Tänk er då att slita på en tennisbana 5 timmar på en dag.. Det var svettigt vill jag lova!

For på step in efter jobbet idag, det var jag & två till, då tänkte jag...va fan gör jag här då det är såhär fint ute?! Så jag körde lite snabbt sen for jag ut en långsväng med roller blades, det är bland det härligaste jag vet.. Skulle kunna åka hur länge som hellst känns det som! Dock fick jag skavsår idag :/

För övrigt Mando Diao går varm i min ipod just nu!
Dance with somebody
high heels
Never seen the light of the day
mean street
TV and me

Härliga sommar

Vad gör jag?! det är inte lätt när det är svårt..

Har varit ledig nu tre dagar i rad, har varit grymt skönt! Men det har gått snabbt.. Börjar imorrn 07.30
Men de ska nog gå bra!

Vad har hänt senast då? En hel del faktiskt..

Har hunnit vara i Sikfors med tjejerna, spelat monopol solat och ätit :) Mysigt

Sen har Sara har varit hemma i piteå nu några dagar och dom har flyttat till Vitsand, där vi har vart och hängt lite, grymt grymt fin alltså! Jätte fint hus vid vattnet :) Var där en kväll och grillade, sen var vi där i går och solade, körde även en sån här liten gummi båt, men det gick åt helvete då jag skulle ro.... haha :) Men de var kul!
Sen igår var jag och Sofie ut med lite ICA folk, var även in på 1906 för första gången!

Idag blev det träning, havsbadet och Nodo!
Vädret gör allt!! Man blir så glad av det här fina vädret alltså :)

Nä nu måste jag gå och sova så att jag orkar upp imorrn!

Godnatt


RSS 2.0