Sandras blogg

Haha jag tror jag döör.....av skratt :) Läs detta:

http://saandrajonsson.blogg.se/?tmp=20120001

Back in Umeå

Skulle ha föreläsning hela dagen idag men läraren var sjuk så de blev bara halvdag..
Spenderade ungefär 5h på iksu istället :) Spelade squash med Micke & Frankie, Frankie dominerade och
Micke dampade, det slutade med ett racket i två bitar! hehe. Sen spelade vi lite pingis tills vi skulle ha lektion som var, Gympa.. Typ aerobic liknande pass med hela klassen, jag skrattade mig nog igenom hela lektionen. Grymt jobbigt var det också! Efter det hade jag fortfarande krafter kvar så jag sprang jag och gymmade ett tag :) Så nu är jag helt slut!

Iksu förgyller min vardag :)

Nu kommer Sandra hit som precis tagit sig från hålan Ockelbo ;) höhö!

Dressed for success





Idag börjar det!

Hemma i Piteå

Ojdå ser nu att det var ett tag sen jag skrev!

Förra helgen var ju mamma och pappa på besök här, vi shoppade, åt go middag och såg bio
sen på söndag STOR shoppade jag - en tv och en vinterjacka! mycket nice :)
Mycket trevligt att dom kom på besök!

Sandra och Martin var ju också i Umeå förra helgen, så på fredag var vi hemma hos Michelle och såg idol och åt tacos :) Sen kom dom förbi mig söndag kväll!

Och nu helt plötsligt är jag i Piteå, känns skönt att vara hemma :) Ska försöka ta igen lite sömn, har inte blive så mycke av den varan i veckan.. Har dock haft en riktigt bra vecka! Har haft de ganska lugnt i skolan, men nästa vecka börjar det om igen, nytt moment - Idrott, fostran och socialisation. Låter intressant iaf :)


Somebody is thinking, is wondering, has too much in her mind and doesn't know what to do. who? what? why?

oväntat besök

Igår kväll när jag sitter nerdränkt i böcker & pappren ringer Henke Päron Persson mig, "Du vi är i umeå nu typ, går det bra om jocke och jag kommer förbi en sväng" Chocken??? JA, men grymt kul! Så dom kom förbi och förgyllde min tråkiga pluggar kväll!

Alltså jag skrattar fortfarande åt en händelse som dom berättade, dom hade vart och kollat på en bil hos någon. Päron (Henke som jag alltid kallar Päron) plingar på dörren till bilförsäljaren, han öppnar och fram kommer en hund till Päron, då säger han som ska sälja bilen "kom här Päron" HAHA Då heter alltså hunden Päron!!!! hahah.. Alltså fatta sammanträffandet, hur många döper en hund till Päron liksom?!

Äntligen över

Nu har jag precis kommit hem från tentan! Åh vad skönt att ha den bortgjord! Finns inte ord för att förklara denna befrielse :) höhö

Var ju i Övik i helgen på ett tennisläger som heter SEB next generation där jag Sara och Magnus var tränare till killar och tjejer på 10-12 år, dom gick i typ 4an, 5an och 6an tror jag! Jag och Magnus hade hand om tennisen fredag och lördag sen på söndag hade jag fysträningen. Kan säga att jag inte har haft 1 minut över för fritid knappt alltså, bott i en tennis hall med barn överallt. = Inte en lugn stund. Sen skulle vi hinna handla mat, laga mat, vara tränare, agera mamma osv. Men det har varit jätte kul! Och väldigt lärorikt! Måste säga att barnen var så himla gulliga, jag älskar barn alltså, det finns nog inget gulligare...eller hmm..kaniner är ju väldigt söta.. :) Men barn är nog snäppet vassare, iaf dom vi tog hand om i helgen.

haha, blev en liten miss då vi lagade makaroner, det är ju som lite svårt att laga mat till 20pers, och makaronerna blev ehm.. överkokta och då menar jag överkokta, det såg ut som mos.. Och så barnen "Vad är det här för slags makaroner" "Är dom stuvade eller?" "Makaronerna ser lite konstiga ut" Och jag säger, "Nämen det här är special gjorda makaroner, extra goda" då fick man skeptiska blickar. haha! Magnus vågade inte ens smaka dom!

Nu måste jag iväg, idrotts lektion snart. Hanna ska hålla i MAQ träning - kan bli intressant, undra om de är samma som vi gjort i Kramfors?

Kommer nog skriva ett till inlägg sen, en rolig händelse som hände igår:D spännande va!


Dåliguppdatering.nu

Det är mycket plugg nu kan jag tala om! Heeeeelt sjukt som vi brukar säga.
Seminarium, ledarupg, observation, feedback, hålla i idrottslektion och sist men definitivt inte minst TENTA PÅ MÅNDAG.

Så har en bra anledning till denna dåliga uppdateringen måste jag ändå säga.

Halloween lördagen var för övrigt sjukt kul, en mycket bra kväll :)

Så här såg vi ut! (finns fler bilder på fejjan)

Åker till Övik imorrn också, ska vara tennis tränare för ett tjej läger :) Tjejer på 10-12 år.
Kan nog bli kul :) Så blir där hela helgen.


RSS 2.0