Fredag

Hade en väldigt trevlig dag/kväll igår :) Åkte till Sundsvall med Amanda, Hanna, Hanna och Amela, gick på stan sen på kvällen var det tjejkväll på Make up..

Snart åker vi till sthlm, ska bo hos Jessica :) SAT-prov imorrn, ett prov som man ska göra för college i USA. Sen blir det lite shopping om vi hinner med det! ^^ Tillbaka Söndag kväll.

Jag är nervöös. . . . men inte bara för provet.. eller nervös vet jag inte om jag är men äh whatever!!!


Ha en bra helg :)

Söndag

Nu är serien avklarad och vi höll oss kvar i division 1 iaf :) Dock blev det förlust med 3-1 mot västerås idag! Efter nu tre veckor med träning på veckorna och matcher på helgerna har jag inte vilat helt en enda dag utan träning, så nu har jag fått massa olika små skador! känns tråkigt, imorse på inbollningen kunde jag inte röra mig, då tänkte jag, ska man va tvungen ge upp pga ont i en lilltå, låter ju patetiskt men jag kunde typ inte gå pga den lilltån! Fast med compeed och bomull fixade det sig någorlunda.. Men jag förlorade ändå min singel, känns som det är nått fel på mig, jag fattar ingenting, hade verkligen ingen kraft kvar :P med tanke på inga krafter kvar... Evgeny som sa detta på Åland, "jag har ingen kraft kvar" + sin brytning också! haha det var fan kul ;P ett lustigt minne från Åland, nog för att det bara finns lustiga minnen från den resan! så kul :)

Imorrn ska jag verkligen inte träna nått! Tränarna tycker ju man ska komma dit och "ta en lugn joggingtur" om man är sliten, men det ska inte jag! jag ska ta tag i min hälsa och gå till vårdcentralen och kolla upp min hosta som jag haft i över 1 månad, börjar bli lite less..

Det är så många frågor man vill ha svar på NU, så mycket man funderar över, det finns frågor jag aldrig kommer få reda på men också frågor jag kommer få reda på fast om flera ååår, hur ska man stå ut? Med ett evigt frågetecken i skallen. gå ovetandes, jag vet ingenting längre. Mina drömmar alltså, vad betyder dom? Det är inte ofta man kommer ihåg drömmar, men nu varje natt handlar det om samma sak i princip och jag kommer ju ihåg dom..

Hatar alla val man har i livet, tänk att bara ett val i livet kan göra allt så annorlunda! Om man gör ett val fel, ska man då leva med ångesten hela livet?

Åh nu medans jag sitter och skriver en helt ointressant blogg så kommer håkan hellströms låt nu kan du få mig så lätt upp, de var ett tag sen jag lyssnade på Håkan! Minns då jag hörde den låten för första gången :) Jag jenka och monica satt och väntade på träning, då envisade sig jenka med att jag skulle lyssna på den, jag ville inte för jag tyckte han var kass! men jag lyssnade ändå och lyssnade igen sen några gånger, åh vilken underbar låt :) Och nu är det ju så att alla hans låtar är underbara!:)

Lördag

Och jag är helt sluuuut efter dagen! min kropp är sliten och jag är sliten mentalt också! Förlorade min singel med 10-8 i avgörande tiebrake! Det tar kan jag lova:/.. Sen sån tur var vann vi dubbeln med haha, 12-10 i avgörande tiebrake.. Grymt jämna matcher jag spelat idag och sånt är jobbigt i skallen .. Men vi vann över norrköping med 3-1 =)

Det är väldigt skönt att mamma och pappa är här :) Då blir man lite ompysslad, hihi! Nu ska vi dricka glögg och äta pepparkakor ;>

Hoppas alla har en bra helg!

Torsdag

Har inte orkat skriva så mycket här men tänkte skriva nått nu tänkte jag! Har precis kommit hem från träningen och satte mig framför datorn, har ingen lust att börja laga mat, gud så jobbigt! men..

Var ju i sthlm igen i helgen och spelade seriespel, men det gick ju som inte så bra för oss! vi förlorade alla matcher, fast dock spelade jag väldigt bra! så de var på så sätt kul. Men på måndagen då vi skulle möta spårvägen då hade jag absolut inga krafter i varken kropp el huvud, helt sjukt! har aldrig vart med om något sådant. Jag försökte verkligen men allt sa emot, kroppen ville inte springa huvudet ville inte. Så de fanns inte så mycket att göra den dagen! Och de blev ju som inte bättre då min gamla skada i armen kom tillbaka, som jag inte känt av sen i sommras. Då kändes det som att hela livet hade rasat, allt var bara dåligt! Men jag är påväg tillbaka..


Jag kände att jag måste få göra nått helt annat! Så på Tisdags kvällen tog jag och Hanna en hockey buss till Timrå och kollade på hockey! Modo-Timrå :) Grym stämning, fullsatt och allt! Jag hade heller aldrig vart på nån sån där hockey match^^ Så de var grymt kul!

Så i helgen har vi de sista seriematcherna, dom går i Kramfors så mamma och pappa ska komma hit och titta! Det ska bli kul! Hoppas bara min arm håller. . . .

Har kollat lite på college också, har hittat ett som verkar rätt bra faktiskt! I Miami :) Med nike sponsor, haha de som var de bästa! nemen.. Åh de går tungt på den fronten, det är ett evighets jobb känns det som! Med att leta och fylla i papper å allt.. jaja får se :)

Det är jobbigt de här..

Åhh..

Jag är less..

Varför kan jag aldrig få känna bara för en sekund att allt bara är bra? Jag känner att det är på väg att lösa sig men då kommer nästa sak! heela tiden.. Jag blir så less..

Jag gillar inte att hålla på att klaga, jag vet att det finns människor som har det mycket värre än jag men jag måste få avreagera mig någonstans!

jag vet inte vart jag ska ta vägen nu..

Fredag

Åker till sthlm idag, seriespel i helgen igen.. Tillbaka måndag kväll!

Torsdag

It´s hard to face the truth..





Måndag

Då är man tillbaka i Kramfors igen efter en helg i sthlm, gick bra där nere! I lördags mötte vi Näsbypark och spelade 2-2 mot dom, sen igår mötte vi TSK-Malmen och vann med 4-0, så det var riktigt kul! Nu ligger vi 2:a i division 1 =)
För Kramfors var det Jag, Gabbi och Brenda som spelade :) Bodde hos Caxton, han var faktiskt riktigt snäll och vi hade en kul helg, mycket bättre än väntat om man säger så, dock avslutningen på Söndagen SÖG! Vi stressade som fan efter vi hade spelat klart för att hinna med flyget men då vi kommer dit så är flyget försenat 3h och sen blev det ju ytterligare 1 ½ timme. Så vi kom inte fram till Kramfors flygplats förens kl 00.00 ca, då fanns det ju ingen taxi såklart så vi fick vänta en halvtimme och kom inte hem förens kl 1 på natten..

Nu har min ångest för framtiden börjat komma.. Vad kommer hända med mig efter jag gått ut här? Vad vill jag ens? Allt bara snurrar i min hjärna och jag vet inte vart jag ska ta vägen..

Torsdag

Har nyss vart hos Fanny där hon bjöd på ostbricka och fruktsallad^^ mycket gott och trevligt :) Nu packar jag för fullt, och ska väl snart gå och sova..

Känns väl inte överdrivet kul att åka till sthlm när varken jessica, tess el alle ska med + att vi ska bo hos Caxton.. Åker iaf imorrn hoppas alla har en trevlig helg!


Tisdag

Dagarna går sakta men säkert framåt, har tränat idag som vanligt, körde iaf en nytt roligt fysprogram idag och det var positivt! Var i skolan och sen på eftermiddagen träffade jag Fia, vilket var väldigt länge sedan! Vi gick på bakfickan och fikade =) Väldigt trevligt..

Grattis till Sofie som klarade uppkörningen idag! :D



Jag hatar de negativa tankarna som tar över mig, de är så svåra att få bort..

Måndag

Nu är man tillbaka i Kramfors och första träningsdagen är avklarad! Vi började starkt imorse med att springa milen! Sen spelat tennis också såklart :) Var i skolan och sen hjälpte jag Mo och Tess att flytta in! och nyss har jag tränat, måste gå och duscha men jag fastnade här, orkar inte för tillfället.

Det enda jag har framför mig nu är träning, skola och Seriespel några veckor framöver.. Har tre helger framför mig med seriespel, två helger i rad till sthlm sen kommer de hit till Kramfors. Till sist ska jag till sthlm och göra SAT prov också! Efter det har jag en ledig helg och får åka hem.. November kommer bli en tuff månad:/ Känns som det i alla fall.

Du finns i mina tankar hela tiden..

Söndagen

Den dag jag inte längtat efter..

På Lördagen vaknade jag upp och tittade ut, helt vitt och fint ute, nog för att jag inte är glad över kylan och så, men det är skönt på ett sätt att det kommit snö, dagarna blir lite ljusare, annars är det bara mörkt hela dagarna och man får ont i huvet och blir bara allmänt nere, så jag tyckte det var bra med lite snö!
På dagen kom pappa med idén att vi skulle fara och spela badminton, så då for hela familjen och spelade! Det var faktiskt riktigt kul... eftersom jag vann, mohaha, min pappa och bror blev inte särskilt glada^^ De är ju inte bra förlorare heller, speciellt inte brorsan!

Det har blivit väldigt halt ute på vägarna, nu speciellt när det kommit snö också, precis då jag har fått körkort blir det halt och snö, då är det inte speciellt kul att köra faktiskt.. Men jag lever då än iaf! Ändå fast jag körde ända till Rosvik igår helt själv ;D men sen skulle vi till Mörön (riktigt inne i skogen) fast då fick Tobbe ta över körningen :) Hade iaf trevligt där på Mörön! Tobbes bröder är ju nästan lika lustiga som han ;D hihi

Nu går bussen om 45 min..

Ingen överskrift

Jag har lärt mig saker om mig själv på senaste tiden.. Bra saker? nej, tyvärr..

Fredag

Imorse for jag och skjutsade pappa, sen skulle jag klippa mig, så jag parkerade sprang in till frisörsalongen.. men då jag väl sitter där så kommer jag på att jag glömt låsa bilen(!) panik.. Så jag var tvungen gå ut och låsa den, pinsamt men så blev det! Blev rätt nöjd med håret faktiskt, har även hunnit färga håret här under lovet också, lyckades nog bli ännu blondare? jag vet inte men folk säger så^^

Resten av dagen har jag gått och strosat på stan.. Shoppade lite kläder och så =)

Ikväll ska jag först till Sandra sen blire utgång ^^ Känns kul! var ett tag sen jag var ut, om jag inte minns helt fel!

RSS 2.0