You can have whatever you like

Thanksgiving var väl inget sådär jätte speciellt, man åt.. Det var väl de! :P haha.. Men det var trevligt!
Igår var vi till Indianapolis och shoppade hela dagen, gick upp 3 på morgonen började shoppingen 4.. Mycket folk, det var köer in till affärer, speciellt best buy och walmart där man kunde få någon tv för extra bra pris.. Sen var vi till olika fashion malls.. Hittade mig äntligen en vinter jacka på American Eagle, det var grymt varm och skön iaf :) + att jag fick den 25% billigare för att vi var där så tidigt :) Sen hittade jag lite annat smått och gott! Men det var inte sådär jätte mycket rea som jag trodde det skulle vara, det sa folket här också.. Kanske har något med den dåliga ekonomin att göra? vad vet jag.

Då vi kom hem som vi typ 2 timmar sen for vi och tränade lite tennis.. På kvällen somnade vi till någon film :) Såg föresten Borat igår också för första gången! sjuk film! Se baby mama också, grymt rolig film!

Idag var vi och tränade med Hayleys coach, han var grymt bra! Sen i slutet då vi servade så frågade han mig om jag hade problem med min arm.. Ja sa jag då.. Han hade bara sett mig serva i 2 min eller nått, och han visste inte att jag hade problem med armen heller. Han sa att jag gjorde något fel i armen som påfrestar armbågen osv.. Äntligen har vi kommit fram till vad som är felet med min arm!!!!!! tog 2 år.. Så nu har jag bytt grepp i min serv, vet ju inte om det kommer hjälpa men enligt vad han sa så lät det ganska logiskt. Så får se.. Då var det bara vänster knä och vänster häl kvar. . . . .


Thanksgiving break

Ojdå det var visst ett tag sen jag skrev här.. Har typ inte haft tid kan jag tänka mig? Sen har internet inte funkat så bra heller sen branden så.. Vet inte om det är pga branden eller vad det har berott på.. men allt är iaf lugnt nu, luktar lite grann fortfarande..

Vad har hänt sen sist jag skrev? hmm..

Fredags var vi och shoppade, sen åt vi på Qudobas och på kvällen var vi och såg basket, sen for vi runt på lite olika fester men det blev en tidig kväll.
Lördag, hade vi 2h plugg med laget, sen såg vi basket igen sen simmning..
Åt middag sen for vi runt igen på olika fester, ett hus vi var till var helt sjukt fullt med rök, all kinds. Vi var där i 10 min sen klarade vi inte av mer av röken haha! Iaf på dom 10 minuterna hade kläderna börjat lukta rök.. träffade till och med en kompis som frågade om jag hade börjat röka! Vi var till något annat hus som var sådär, så vi startade istället en egen fest hos några volleyboll killar..



Söndag var vi tvungen plugga 2h till... Sen kollade vi på film, åt och sen gick jag hem och sov..

Måndag var det skola och träning.. Sen på kvällen var vi hos några tennis killar

Sen igår, Tisdag, var det en viktig "football game" på hemma plan också.. Ball State (min skola) har vunnit 11 matcher irad och om dom skulle vinna denna match skulle dom vinna hela serien eller vad det nu är.. Så vi var där från 7 på kvällen till 11.. I kylan! fasen så kallt det var! Men grymt kul... Det var folk överallt, tror att det var över 24000 människor där. Sen när dom vann sprang alla från läktarna ut på planen, jag trodde jag skulle försvinna och kvävas där ett tag.. Vi lyckades hamna bland fotbollsspelarna, som cirkulerade över oss! Nån sekund var jag på marken men tog mig snabbt upp sen ut från folket! haha.. Men det var kul ;D
Sen försökte studenter ta ner målet men dom förflyttade sig till träningsplanen och tog ner målet, sprang hela vägen med målet tillbaka till campus och kastade det i en damm intill tennisbanorna :P haha..Det är tydligen någon tradition att om skolan vinner serien i football så tar dom ner målet.. eller nått..

Sen var det hem och packa, vi får inte bo i våra studentrum under lovet så just nu bor jag och Georgina hos Hayley som bor här i Muncie :) Idag har vi tagit det väldigt lugnt inte gjort mycket alls, vilket är skönt! Behövde verkligen det här lovet kände jag!
Familjer är ut och äter mycket här är då en sak som är säkert.. Imorse var vi ut och åt frukost, sen var vi på nått ställe och åt middag :P Ikväll ska vi till någon av Hayleys kompisar sen blir det att hyra någon film tror jag.

Imorgon är det thanksgiving och då ska vi till Hayleys mormor för thanksgiving dinner.. Blir min första thanksgiving så det ska bli intressant! haha

skulle kunna ladda upp kort men det tar så jäkla lång tid så de orkar vi inte med.. På facebook finns det däremot massvis med bilder ^^

The very long day

Det blev en lång dag idag.. Vaknade som sagt vid 3-4 tiden imorse av brandlarmet, vet inte ens vad klockan var, var förvirrad och trött! Folk i min korridor var grymt arga och det var ganska kul ändå på ett sätt, folk var så trött och arg - fu**ing sh*t... smällde igen dörrar gick med bestämda steg ut osv... För i våran korridor märktes det inget av någon brand, trodde ungefär det var som i fredags, max 20 min ute i kylan.. Folk var dessutom så trötta att de gick ut i shorts, flipflops och t-shirt.. Herregud vad kallt det var ute också! Men vi behövde inte vänta så länge ute, kanske 15 min? tills vi kunde gå till arenan.. Min svenska kompis ringde mig - Hanna har du tagit dig ut?! Jag är trött och förvirrad och börjar svara och prata på engelska innan jag kommer på mig själv.  Herregud..

Ser typ 10 brandbilar + polisbilar och hela kittet.. Känner lukten av rök och blir orolig! Det enda jag tog med mig ner var mobilen allt annat var i den där byggnaden.. Hörde dock att folk hade stått där ute nästan en timme, för att branden var närmare dom än oss så brandlarmet gick senare eller nått? Men iaf, en tjej i mitt lag vaknade av brandlarmet och när hon gick ut var det fullt i rök i korridoren! Hon var då på 5e våningen och när hon gick ner blev det bara värre och värre eftersom branden var i källaren.

Alla studenter fick i alla fall gå in i arenan som ligger mittemot vår dorm, in till volleyboll arenan och alla människor satt sätt på läktarna, folk la sig på golven och sov.. Vissa började sjunga och ha sig, folk blev arga och skrek "shut the f**ck up" Våra RA's (floor directors) försökte hitta alla från vår korridor, vissa var kvar och sov i byggnaden, dom hörde inte brandlarmet??? förstår inte det men.. Satt där från 4-6.. Sen vid 6 tiden ropade dom och och sa att alla athleter som har träning får gå.. Så tjejerna från min korridor skriker typ "Hanna, Hanna It's you!! you can leave" haha.. 6.30 gick jag till träning, men vi som bodde i La Fallette (byggnaden som brann) fick inte vara med på träningen för att vi inte hade rätt skor + att vi hade pyjamas, vi var väl inte så jätte pigga på träning heller så!! Det var ganska roligt också för Dena, hon går aldrig utan smink bland folk, men inte hann hon ju sminka sig då det brann, så hon försökte gömma sig så gott hon kunde! haha.. Så våran coach var snäll och tog oss utanför campus och bjöd på god frukost! :) Väl behövligt! Sen vid 8.30 kunde vi gå in i byggnaden, dom hade släkt branden men det luktade stark rök i hela byggnaden.. I Dena och Kimbers korridor var affisher och sånt helt skruttiga från all rök och badrummen var svart, så dom kan inte använda badrummen än.. Så jag tror dom ska sova någon annan stans inatt..Men mitt rum och min korridor är helt ok, känner ingen röklukt! Sen hade vi ingen träning idag eftersom vissa inte hade sovit.. Så efter skolan gick jag och la mig! Känner mig lite piggare nu så :) Ska gå till Park hos Georgina och Hayley nu och se lite football..

http://www.wthr.com/global/story.asp?s=9376384
http://media.www.bsudailynews.com/media/storage/paper849/news/2008/11/19/News/Fire-Forces.Students.Out.Of.Lafollette-3552677.shtml



FIRE

tänkte bara skriva att imorse vaknade jag igen av brandlarmet 03.30 !! Och det var en stor brand denna gång.. men jag lever och nu måste jag gå till lektion! Hela byggnaden luktar rök.. och jag vet inte när jag kan komma in och hämta mina saker, eller om alla mina saker är rökskadade? men jag bor på sjunde våningen så det borde vara lugnt!

Har inga saker alls, vaknade bara och tog på mig kläder snabbt och sprang ut.. det enda jag har är mobilen! haha.

tydligen var allt de här på tv och grejer.. här iaf i tidningen.
http://media.www.bsudailynews.com/media/storage/paper849/news/2008/11/19/News/Fires.Forces.Students.Out.Of.Lafollette-3552021.shtml

kl är nu 08.43 och jag är tröööttt! kommer med uppdatering senare idag.

Snoooow

Nu sitter jag och vantar pa lektion som snart borjar, hade just mote med en larare! Innan det var jag till en sjukgymnast och fick nya inlagg i skorna, har haft sa problem med vanster kna och vanster hal pa sista tiden, nu i slutet har jag knappt kunnat ga vid vissa tillfallen :S Forstar inte...

Nu ar det bara en vecka kvar till att kampa sen ar det lov!! Thanksgiving break! Sa vi ar lediga fran onsdag till sondag! Wonderful! Alla behover en break just nu, onskar bara jag kunde aka hem som alla andra men icke.. Idag traffade jag i alla fall den svenska tjejen vid frukost och hon hade tydligen daim pa sitt rum, sa man kanske tar sig en svang forbi henne ikvall? ;) haha!

By the way! Det har kommit sno! snoade igar och nu ar det kallt ute.. Frisk kall luft!

Na nu ska jag ga pa lektion.. Tisdag ar iaf basta dagen, har bara tre lektioner! Sen blir det tennis och spinning.

Tävling

Äntligen helg..Den här veckan har gått riktigt snabbt faktiskt! Har inte haft så mycket att plugga i veckan faktiskt, jag har faktiskt haft tid att se två avsnitt av One Tree Hill :) Sen har vi ju inte lika mycke träning nu som förr.. Så dagarna är inte lika stressiga! Igårkväll var vi ett gäng och åt, sen följde vi med till tennis killarnas hus, puerto rico, som ni alla säkert känner till eftersom vi alltid är där.. haha.. Dom spelade beerpong, jag och Johnny braaavo spelade snake, haha!..år och dagar sen jag nötte det på mobilen. Sen for vi alla på bio och såg James Bond - Quantum of solace, helt okej film men det var fullt i två stora biosalonger så vi hamnade längst fram, det sög :P Sen for jag hem för att sova pga tävling som jag har idag.. Skulle precis gå och lägga mig igår då brandlarmet satte igång! Alla var tvungen gå ut i ösregnet och där fick vi stå i 20min, mitt i natten. Det var faktiskt en riktig brand också, men bara en liten så..

Nu sitter jag här och laddar för tävlingen :) har precis ätit frukost och om en halvtimme kommer Hayley och hämtar upp mig, sen börjar jag spela kl 12. Det är dock en jäkligt skum tävling, vi spelar bara ett set och vem som helst kan vara med i tävlingen, kvinnor som män. Sen är det en regel som säger att om jag frågar min motståndare om den där bollen var ut? då går poängen automatiskt över till mig, men detta får jag bara göra två gånger per match. Känns som att folk kommer utnyttja detta!! Detta är dock inte någon viktig eller seriös tävling, bara för träningens skull!

Ha en trevlig helg! :)

Back on track

Då var det tisdag.. Känns ändå som att tiden går väldigt fort! Mindre än 6 veckor till jag åker hem!! Can't wait.

Helgen var sådär, vet inte varför riktigt men delvis för att vädret var dystert, var ju över 20 grader hela förra veckan och helt plötsligt på lördag blev det minusgrader och söndag SNÖ..

Men i alla fall på fredag färgade jag håret, dock bara utväxten! Blev väl hyffsat nöjd ändå, men lite för gult vill ha det mer silvrigt, äh vet inte! Nästa gång vill jag nog färga håret brunt :O Är nog lite bättre för håret.. Men måste vila det ett tag först! hah. På kvällen var vi och åt på en god thairestaurang, sen gick vi och hälsade på tennis killarna som vanligt.. Men gick hem ganska tidigt, var inte på humör för party den kvällen!

Lördag var vi tvungen ha 2 timmars plugg tid med laget, för vi har tydligen för dåliga betyg..Jag är faktiskt väldigt nöjd med mina betyg har 5st A och ett B minus.. :) Sen kollade vi snabbt på sim tävling.. Sen kom Hayley med ett par skor till mig (!) "en tidig julklapp" hennes mamma hade hittat ett par skor till mig - hon tyckte jag behövde lite varmare skor haha :) Dom är för snälla med mig, vet inte vad jag ska göra! :)
Kl 8 på kvällen kom vi på att vi skulle fara till target och shoppa! haha.. Så jag hittade mig en svart klänning för kvällen.. Sen på kvällen var vi ut.. Fullt hus hos the puerto ricans med en massa gamla tennis spelare som spelat för Ball State tidigare... haha en snubbe var polis, han va så rolig..Han visade hur man tog shots på hans sätt - han hällde den över huvudet! ojoj

Just nu är det väldigt livat på i korridoren, det är nämligen fotbollsmatch på tv och tjejerna skriker ^^ Måste säga att jag trivs mycket bättre här där jag bor nu! Hon jag bor med är huur snäll som helst och alla andra i min korridor också, folk kommer ut och in för att hälsa på och så var det inte där jag bodde tidigare. Så det känns bra :)

Idag hade vi två timmars tennis sen spinnig... Åh jag hatar spinning! Går hellre ut och springer en timme! menmen, är ju bara en gång i veckan så får stå ut!

Hade grymt tur måndag morgon.. Hade av någon anledning ställt klockan på 6 pm istället för am.. Jag vaknar upp 6.20..10 min innan vår fys börjar, kutar upp ur sängen och springer till gymmet och hinner precis! Om jag kommit försent hade jag fått något straff..Fick ett straff för någon vecka sen för att jag hade glömt mitt träningsprogram inne i gymmet, fick göra towel push ups, grymt jobbigt!! jag vet inte hur jag ska förklara det dock! haha.

Åh just nu är jag hungrig och grymt sugen på lösviktsgodis.. Godiset här är inte gott kan jag tala om, inte som svenskt godis iaf :) Eller tänk köttbullar och potatis, eller makaroner.. OMg.. vad mer.. mammas lax med potatis.. mmmm

Halloween

Ja halloween här i USA var ju inte som i Sverige kan man ju säga. Det märktes överallt att det var halloween! Fredagen var mina lärare utklädda under lektionerna! haha.. Sen även vissa elever..Såg någon groda, batman osv! Sen hade vi träning med utklädnad.. haha :) Det som förstörde hela dagen var ett möte med vår coach och alla tjejer i laget, vi har haft någon slags uppdelning i "gruppen" och det påverkade tydligen vår prestation under träning tror hon, men det är ju faktiskt typiskt tjejer att delas upp i grupper. Det mötet varade i 2½ timme, men saker och ting är utredda nu! eller ja det är iaf bättre stämning nu :) Så kom mig inte hem förens efter 7, så det var bara hem och göra mig iordning för kvällen! På min våning sprang det omkring folk i alla dess utklädnader..Jag var utklädd till en "nurse" haha.. hemskt. Tur att halloween endast är en gång per år :) haha. Sen gick vi ut till nått ställe som hade 18års gräns, kul att se alla möjliga
utklädnader, mindre kul att se vissa.. herregud vissa tjejer alltså... Nån kille var då halvt naken också. ojoj!

Lördag, var jag och shoppade med mina rumskompisar, eller ja gamla nu... (kommer till det senare) Sen på kvällen var det utgång.. Ingen utklädnad tack och lov! Började hos "puerto rico" (tennis killarna) som vanligt.. Sen gick vi vidare till stället som hade 18års gräns, senare lyckades jag ta mig in på 21 också. Kvällen avslutades med pita pit :) Något matställe.

Söndag, var vi runt och skulle hitta någon present till Hayley som skulle fylla 21 dagen efter! tillslut hittade vi något.. Sen var det dags för mig att flytta... Hade mer saker än vad jag trodde! Men fick mycket hjälp sån tur var, bor i en gammal skruttig byggnad som ska renoveras nästa år, suck. Där jag bodde tidigare var en mycket nyare byggnad men var tvungen flytta pga något kontrakt. Men efter några dagar här så trivs jag faktiskt mycket bra! Har en jätte gullig rumskompis, (hinner dock inte träffa henne så mycket eftersom jag är borta hela dagarna men). Sen har jag bara 5 min gång till tennisbanorna, 5 min till gymmet, 5 min till de flesta av mina lektioner... Så positivt de iaf!

Det är alltså november här och i veckan har det varit mellan 20-25 grader varmt här! Det ska egentligen vara vinter men det blev fördröjd verkar det som ^^
Det är också meningen att vi skulle börja våran off-season i veckan, men måste då säga att jag inte har märkt någon skillnad, som sagt - vår coach är expert på att bryta regler. Enda skillnaden är att vi är lediga fredag, lördag och söndag!! halleluuuja! Så imorgon ska jag och färga håret, svar ja...NU ÄR DET KRIS! Mitt hår ser förjävligt ut.

Igår gick jag och Hayley för att se foootball! Ball State som är min skola har nu vunnit 9 matcher i rad nu, inte förlorat en enda match denna säsong, så dom ligger på 15 plats i hela landet! ganska coolt! Måste vara ärlig och säga att vi inte alls såg så mycket football, förstår mig inte på reglerna.. vi gick mest runt och snackade med folk! Eduardo och Andres hängde framför filmkameran med småbarnen och hamnade på tv, tillslut! haha..

Idag har det varit en lång dag.. Kom hem ikväll kring halv 8 och har inte varit hemma sen 8 imorse.. Var på någon grekisk middag idag efter träningen! annorlunda mat var det då.. Sen fick man pynta sina egna shotglas ^^ haha, vi roade oss med det allt för länge..

Långt inlägg blev det ser jag nu!
Hoppas alla har det bra iaf om någon nu orkar läsa ända hit ner! haha :)


Lördagen


Fredag HALLOWEEN

RSS 2.0