LaFollette

Som jag sa för länge sedan så hamnade jag ju i ett tillfälligt rum för att det var så många som började här i år, så jag bott i en study lounge, men det har vart helt okej! Jag trivs här, har faktiskt större yta än dom som bor i vanligt rum så. Men då fick jag ett mejl igår som sa "Congratulations Hanna you have now a room in LaFollette" LaFollette är den äldsta byggnaden ungefär + att alla mina kompisar är här omkring där jag är nu, så det kändes inge bra, sen hade jag ingen aning om vem jag skulle dela rum med och allting. Försökte prata med han som skickade mejlet men fanns inget att göra, jag har skrivit på ett kontrakt å blabla. Men då idag gick jag för att kolla vart jag skulle bo, hämta nycklar och allt.. Visste inte riktigt om jag var rätt så jag frågade en person lite försiktigt "eehm I think I am going to move in here?" och den här tjejen säger "OH MY GOD, are u Hanna?!?!" .... "yes" Och hon springer fram till mig och kramar mig ungefär, själv blir man lite chockad sådär.. Sen visar hon mig till mitt rum, och det visar sig att jag har en väldigt trevlig rumskamrat (eller vad man nu säger) + alla andra på våningen verkar väldigt snälla, alla kommer fram till mig och hälsar osv :) Så det kändes genast mycket bättre! + att jag nu har närmare till mina lektioner, närmare till träning, närmare till Study table osv. Så får se det positiva i det hela! Kommer inte flytta förens Söndag tror jag. Har till måndag på mig. Föresten i den här byggnaden bor det 3000 elever, ganska många va?

Annars idag hade vi ingen träning! Hela laget tog en spruta för att inte få influensa eller något. Sen var vi och såg damernas fotbolls lag som mötte Ohio, och i det laget var det faktiskt 2 svenskar. På min skola är det bara jag och en annan tjej! Ganska lite för att vara en skola på 20 000 elever.
Nu måste jag sätta igång och plugga. Hade bra.


TREVLIG HALLOWEEN :)

Secondhand Serenade - fall for you

Bra låt!

Nyss hem kommen från study table, var där två intensiva timmar och fick mycket gjort faktiskt! Idag behöver jag inte gå och lägga mig så tidigt, har inge gym imorrn bitti så börjar kl 8. wohoo sovmorgon!
Var nyss catfight här på min våning utanför vårt rum ungefär, en tjej gick lös på den andra, skrek, kasta grejer och hela kittet på den andra.. Handlade något om någon kille, vad annars? haha...

Annars då? Det var en bra helg, känns som att man hann med mycket på något sätt? På fredag var vi på fest hos tenniskillarna, vad ska man säga om den kvällen då? drama drama drama.. hah

Under den kvällen också blev tre killar skjutna bara 1km från där vi var kanske, handlade om droger å grejer. Vet inte riktigt men, det var lite läskigt. Men annars är det väldigt lugnt häromkring, så ni behöver inte vara oroliga! :)
Lördag soooov jag ut, sen var det tänkt att vi skulle gå på fotbollsmatch men då vi gick ut så kände vi att det var allt för kallt så vi for på lite olika shoppingställen, sen åt vi på Qudoba, nå mexikans snabbmat grej, grymt gott! På kvällen var jag hos georgina med några andra tjejer + Shaun och kollade på typ meangirls och sånna filmer..Sen for vi runt, köpte glass, tog en sväng till tenniskillarna som hade festen, såg förjävligt ut där efter festen! ojoj.
Söndag, pluggdag... sen så pratade vi även med en tjej från Paraguay på skype som kanske ska börja i vårat lag i Januari! Hon verkade väldigt gullig :) 

Nästa vecka tror jag "off season" börjar, det betyder att vi har mycket mindre träning - vi får bara träna kanske 10 timmar i veckan eller hur det nu är, jag kan inte dessa regler så bra men vi får väl se. Det kan ju iaf vara bra för armen min. Idag var jag och pratade med "trainern" hon säger att det är överträning jag har, nå grejs i en muskel. Och hon tror att jag alltid kommer få det då jag spelar mycket matcher, tror jag med eftersom jag haft det nu i två år eller vad de nu är. Men jag håller på med mina övningar varje dag så får se om det hjälper något??. Så min coach frågade vad som kan hjälpa? Vila var svaret, det är det sista våran coach skulle ge oss. även fast alla har skador så spelar alla även hur ont dom har ungefär.

Nu har Sandra och Michelle åkt till Thailand, till värmen, till paradiset! Jag är avis. :) Hoppas ni har det bra <3 tvekar jag dock inte på ;) Sen den 19 december träffas vi på arlanda och tar samma flyg hem till Luleå! Jag längtar!

Har aldrig vart hemifrån så här länge och det börjar kännas! Men tiden går snabbt förhoppningsvis :)

Louisville

I helgen var jag ju då hos Sarah i Lousville, kan då säga att hon bodde i ett grymt fint område - det var en port för att komma in på detta område med en massa fina hus/slott. Hon hade verkligen ett fint hus iaf! Fredag var vi och shoppade hela dagen, Sarah klippte bort halva sitt hår ungefär, 15 cm eller hur mycke de nu var, grymt fint blev de iaf! Jag klippte också mig, mitt hår har ju vart en katastrof ungefär efter att jag har färgat det.. Men nu är mitt hår så mycket bättre! :) Halleluja.. Däremot är det fortfarande en katastrof på ett sätt, min utväxt börjar bli värre och värre.. Så jag frågade om jag kunde färga det, om jag färgade det blont skulle det falla av och om jag färgade det brunt skulle det kunna bli "tuggummi" i hela håret. Så inge färgning, dock kanske jag kan färga bara utväxten, så får se då det är kris.. Shoppade lite grann inte så mycket, hittade inte det jag ville hitta, + att jag kanske är lite kräsen av mig. Jag saknar H&M och Gina!!!!!
Fredag kväll var vi på "haunted woods" det är nå halloween grejs för att skrämma folk, det var kul men också läskigt. Sarah och Stephanie bangade ur! Lördag tog vi sovmorgon! Sen spelade jag och Sarah dubbel match mot Sarahs mamma + ett fd proffs.. haha.. Vi vann :) Sen drog vi vidare på något ställe där dom odlade pumpor för halloween, åt pumpa glass och någon jätte god äppel dricka - som var mega nyttig enligt dom, smakade dock jäkligt mycke socker :P haha. På kvällen var vi på "Chili party".. :)


En lustig sak som hände... Vi var på en hälso affär för att georgina skulle köpa något hennes lärare rekommenderat... Men i alla fall så fick vi ett provsmak på en nyttig choklad, var ingen god choklad kan jag säga, så vi läste på ingrediens lappen, denna choklad innehöll marijuana(!)
Idag kom vi till träningen och våran coach säger: Nu är det doping kontroll på G, och hon ropade sån tur inte upp någon av oss!! tänk om den där chokladen hade visat positivt.. haha! tydligen är det väldigt nogrannt också, vi har vart tvunga visa upp C-vitamin grejer som vi äter och sånt. Så pjuh.

hade tänkt ladda upp lite bilder men det gick tydligen inte.

I veckan kommer vi nog ha hård träning har jag på känn.... Så det är inte så mycket annat som händer här tror jag, förutom skola och träning. ;P

Fall Break

Nu har vi Fall Break, grymt skönt! Ledig fredag, lördag och söndag! :) Ingen träning heller! Behöver lite vila känner jag. Vila från plugga också. Så idag åker jag, Georgina och Sarah till Louisville där Sarah bor. Vi ska shoppa!!! Gud vad jag ser fram emot att shoppa, helt sjukt :) Vi ska göra allt annat förutom att spela tennis iaf. haha! Alla vi tre är ju skadade också så..Sarah har tennis armbåge, jag har min vanliga skada och Georgina måste operera knät :O

Nu måste jag packa sen far vi! Ha en bra helg! :)


Sarah och Georgina!


tillbaka

Kom tillbaka från Kalamazoo igår kväll och då var det bara att sätta sig och plugga tills jag somnade, vid 1 tiden sen var jag tvungen gå upp 6 för att återigen plugga, fick mig inte så mycket sömn men jag var tvungen för hade nämligen 4 prov idag.... Och jag fick ju inte så mycket gjort i helgen. Proven gick väl sådär. Vet inte riktigt..

Turneringen sög.. Jag spelade dåligt och var skadad först i armen sen kom skadan ner till handleden också och då var det omöjligt att spela så i söndags avbröt jag min match :/ Det är min vanliga skada i armen som jag haft förr sen de där i handleden var något nytt! Typiskt. Jag och Georgina kom iaf till semi igen så det var väl något som var bra :)
Sen var vi och hejjade på Ball State Volleyboll som mötte Western Michigan, grymt bra på volleyboll var dom då! Men det var en trevlig helg, åt världens största bulle också... till frukost :O Vi for en morgon och åt på ett annat ställe än hotellet och jag beställde något, visste inte till 100 % vad allt var som vanligt. Men gröt och frukt + en cinnamon som jag inte visste vad det var, trodde de var nått slags bröd, Men det visade sig vara den största bulle jag någonsin sett! haha omg. God var den i alla fall :)

Georgina som är från Australien visade mig också en massa bilder från där hon bor, omg = paradiset! Dessutom.. alla skolor i Australien har Skoluniformer, dessutom i hennes skola så fick hon inte använda smink, hon fick inte färga håret och inga stora örhängen.. Sen hade dom en skitstor hatt som dom var tvungen att ha med sig till lektionerna, om dom inte hade hatten med sig fick dom kvarsittning eller nått.. Några andra tjejer i laget som kommer härifrån hade också massa konstiga regler i sina skolor, alltså inge smink, en viss typ av kläder osv. Oj jag kan inte ens tänka mig hur det skulle vara att gå i en sån skola, känns så gammaldags? eller vad säger ni.. Men det är säkert bra!!

Världen är allt annorlunda!

Men nu måste jag gå på study table även fast jag helst av allt skulle vilja sova men nä.. Hade bra!


Nu bär det av igen

Nu har jag en paus i pluggandet så täkte skriva lite vad som händer.. Var ju i Cincinnati i helgen på tävling, jag är inte nöjd med hur jag spelade är fortfarande för nervös usch, men jag Georgina gick i alla fall till semi i dubbel! Vi spelade bra dubbel tillsammans för att vara första gången så vi kommer nog spela tillsammans i framtiden. Min volley har faktiskt blivit mycket bättre nu, vi tränar så mycket volley hela tiden. Mer volley än grundslag typ så mina grundslag lite skakiga, eller iaf under match men under träning är dom bra. I singel förlorade jag mot en B*tch första omgången, herregud vad hon fuskade.. Det var en hat match och jag förlorade. Förlorade igen och vann sedan min tredje singel, min fjärde singel fick jag inte spela, har lite problem med armen så Kathy sa att vi skulle "spara den." Det var i alla fall en rolig helg, vi bodde på ett fint hotel och åt annat än "dorm food." Dessutom på vägen dit såg jag IKEA! wohoo! Vi hade tänkt åka dit och äta en kväll men matcherna blev försenade och vi var inte klara förens 8 på kvällen eller nått :/

Vi var tillbaka Söndag, jag pluggade.. Måndag hade vi "day off" ingen träning.. Tisdag träning, plugg och på kvällen var det en föreläsning om hur vi ska äta.. Och idag hade vi träning inomhus, regn.. Träffade den andra svenska tjejen som är här idag och det är så himla konstigt att prata svenska!! :S Jag börjar allt mer gå över till engelska..

En dag blev jag och Sarah intervjuade av tv också :S Gash.. Dom frågade en massa om det är mycket förändring för mig som kommer från ett annat land osv....

Skolan går bra men det är ju så himla mycket hela tiden! Just nu är jag lite frustrerad, får ont i magen då jag tänker på det! haha. Jag har nämligen 4 prov på Måndag och jag ska vara borta på tävling i helgen, det betyder att jag inte har tid att plugga, för vi är i tennis hallen från 8 på morgonen till 8 på kvällen ungefär, sen är man helt död och somnar. Jag vet inte hur jag ska klara detta men jag måste plugga nu sen får jag sitta uppe hela söndag natt eller nått.

Åker imorgon kl 11.00 till Kalamazoo, Michigan. Kommer tillbaka Söndag kväll! Och i helgen ska jag spela bra :)

Jag saknar er där hemma.. Men tiden går fort, snart är det jul och då kommer jag hem :)
Jag saknar också livet i Kramfors eller alla människor där... 
men jag trivs väldigt bra här också!

Ohio, Cincinnati

I veckan har det väl ungefär vart som vanligt, träning, skola, plugg.. Det har börjat laddas upp för halloween här också, vi var till en halloween store, med endast halloween grejer av alla möjliga slag! Det är verkligen stort här.
Sen idag var vi och skapade vår lilla familj telefon grej. Så nu har jag en ny telefon, betalade ungefär 700kr för den idag sen kommer jag få tillbaka mer än 300kr för den, så den kostade då 400kr och det är en fin mobil! Sen så kommer vi betala ungefär 200 i månaden för gratis sms, unlimited och gratist att ringa eller nått, men då har vi ett visst antal minuter på oss så om vi ringer upp de minuterna så får vi betala. Tyckte det var en väldigt bra deal det där =)


Mina syskon i familjen, är vi inte ganska lika?? haha!

Imorgon bär det av till Ohio, Cincinnati för tävling! Vår första road-trip, så det ser jag fram emot! :)
Dock har vi lite konstiga regler, vi får inte ha jeans eller mjukisbyxor på oss när vi reser :S För att om vi ska äta på någon resturang så kanske man inte kommer in? Dum regel men jaja. Vi får inte heller prata i telefon eller smsa. För att vi ska prata med varandra, och lära känna varandra på den här första resan, eller nått.. Vår coach är lite egen gällande vissa saker, men hon är jätte schysst!

Håll tummarna för mig i helgen! Kommer tillbaka Söndag men måste antagligen plugga sönder mig då så blir väl någon update nästa vecka måndag, tisdag förhoppningsvis ^^

Hoppas ni andra har en bra helg!
Och hoppas ni har det trevligt i Stockholm Mamma, Pappa, Laila och Staffan :)

RSS 2.0