29 december

Det börjar närma sig nyårsafton och slutet på detta år, det ska bli så skönt att gå över till år 2008! För de kommer bli ett så bra år motför 2007 :) De känner jag på mig!

Igår åkte jag till Luleå, vi skulle hälsa på Sara där, så de var jag Lina, Michelle och Sofie som övernattade där^^ På Fredagen var vi på stan, shoppade :) Åt buffé på kvällen, senare gick vi på Olearys! Mycket trevligt ;D Idag var vi också en mycket snabb sväng på stan, men sen åkte vi hem...

Äntligen så har det börja hända lite positiva saker i mitt liv! Tack för det! :)

Jag har insett många saker, mina ögon är öppna! tidigare var jag blind.

....

Jag väntar...

After Xmas

Blev en mycket rolig kväll igår! kunde nästan inte bli bättre :)
Sen imorse steg jag upp, pigg som en lärka^^ och så for jag och Sandra in till stan och shoppade på rean! ;>



 
Fler bilder finns på, www.hannaohman.bilddagboken.se

GOD JUL :)

Idag är det julafton och då ska man vara glad ;D säger jag! haha
Hoppas alla har en bra dag, GOD JUL :)


förresten jag har julkänsla nu:)

23:e december

Ja tänk vid den här tiden förra året så låg jag väl på stranden och pressade i Thailand.. Allt var frid och fröjd, motför vad det är nu.. Det hade nog vart bättre att få komma bort det här året känner jag.. menmen jag har iaf längtat efter julen, dock tycker jag det inte känns som att det är julafton imorrn! Men julkänslan kommer väl :)



:)

Man blir glad av att dansa ;> hihi

Guuuud så jag längtar till 25:e nu :)

.....

:`(

När ska det här sluta...
Jag förstår inte hur man kan vilja göra någon så här illa?

:D

image17
Från Tennisgymnasiet ;D haha, fystränarn på bilden!

21 december

Det som inte dödar dig, gör dig starkare

;)

Jag måste säga att jag är mycket stolt över min klass HIL 05 som vunnit dragkampen i tre år i rad nu! ;) Dock missade jag det för andra året i rad, men de klarar ju det galant utan mig;) haha!
Annars så försökte jag mig på att ändra min blogg lite idag som ni kanske ser, men det var så tjorvigt så jag la ner! men lite förändring blev det juh :)



Jag kan inte förstå det! .....



:)

Min mamma är nog den mest omtänksamma och snällaste person jag vet! <3

17 december

Jeff Buckley - Hallelujah

:D

Och jag hade riktigt kul!! ;D

 

Lördag

Ikväll ska jag ut!! ;D

trööööttt

Jag skrev tidigare att det det var över.. men det är de inte, så jag måste hitta nått nyss positivt, det kan inte bli värre!

Nu är jag iaf hemma och det är grymt skönt! Så nu ska jag gå och lägga mig i min underbart sköna säng :)

Fredag

Nu har jag jul lov ;D Inge mer Kramfors i år då! 

-----------------------------------------------
-suck

Torsdag

Jag vet inte vad jag ska ta mig till! det är så sjukt så det är inte sant.


Onsdag

Idag var det en väldigt rolig dag! Vi började snacka om att Tess aldrig kört bil, så då for jag Tess och Joseph ut för att köra! Hon var verkligen jätte duktig :) fick inte ett enda motorstopp, men.. alltid ett men.. Tillslut så råkade de bli så att vi hamnade i diket :) Och vi tog oss inte upp därifrån, självklart skulle det vara den kallaste dagen på året också, mina fötter höll allvarligt på att förfrysa.. Jocke kom med sin bil och skulle dra upp oss men det gick inte.. Så då gick jag och Tess för att leta en lämplig bil, tillslut hittade vi en riktigt fet en, så vi frågade ägaren och han kom för att hjälpa oss, han drog upp oss sååå lätt med hans bil! Så då for vi frusna hem och drack varm oboy :) Vi ska ut och köra ikväll med, då ska Alle och Fankan också prova^^

Nu måste jag seriöst plugga :/ prov imorrn! Är så less på skolan men snart är det Jul lov ska bli så skönt!

..............


Måndag

image5
De tre små drabbade olycksfåglarna på tredje våningen...

Jag förstår inte

Nu har jag kommit till Kramfors, åkte bil ner idag! grymt skönt att slippa bussen..

Det måste ha vart den värsta helgen jag vart med om hemma i Piteå, har aldrig mått så dåligt :/ Så på lördagen så har jag tänkt ha lite kul då, men näe då börjar det med att man kör fast med bilen sen kommer man till festen och allt blir ännu värre..

Det gör så ont :´(

***********************************************************************Då får man se det positivt, nu är det över, nu börjar jag om och blir gamla vanliga hö :)

Det kommer ordna sig, det gör det alltid
Jo, det löser sig, så brukar allt bli
det kommer fixa sig till slut
det är inget tvivel om, fast nu känns skiten sur
och flera mil ifrån, det ordnar sig...


Tur att jag har mina kompisar och mamma, pappa som ställer upp! Ni är det bästa jag har.

Lördag

Ingenting som är bra


Fredag

Home sweet home..

Tisdag

Alltså tänk om man hade gjort bara en liten sak annorlunda, ett val annorlunda. Då hade mitt liv troligen sett heelt annorlunda ut, andra intressen, hade kanske sett annorunda ut och så kanske jag hade vart så, så och så.. hela livet beror på det valet hur allt i mitt liv blivit.. ganska läskigt om man tänker efter! Jag är nyfiken hur allt kommer bli :S

Min kära granne Amanda, min MO! ska flytta hem :´( till norrköping efter jul.. Kommer sakna dig! Även hennes Valle ska flytta hem, kommer sakna han också =) Men jag.. jag blir kvar! är ju bara ett halvår kvar, det klarar jag nog av :) Det kommer gå snabbt! Sen är det studenten ;D

Nu känns som en hel evighet sen jag var hemma! Men nu på Torsdag eftermiddag åker jag hem :)

Jag har panik, vi har så mycket i skolan! men jag orkar inte, jag orkar inte plugga.. För första gången har jag börjat tanka :) Får hoppas på mer energi efter jul!

Måndag

Efter många om och men, tog vi oss till Kramfors från stockholm!

Flög ner fredag kväll (var den värsta flygtur jag vart med om tror jag, mina öron var så nära på att sprängas, fyfan vilken pina alltså, men jag överlevde) kom till Jessica åt och gick och la oss. På lördag morgon gjorde vi testet, kom dit vid 8 började kring halv 9 sen var vi klar halv 2 ungefär! Hade två 5 min raster + en 1 minuts rast. Så de var tungt, gick ju inte heller bättre av att det var hur jävla svårt som helst fan. Aja får väl reda på resultatet om några veckor, ska bli intressant! Sen efter åt gick jag Jessica, David, Joseph och Sparr på donken :) De andra åkte sen hem men jag och Jess stannade såklart, för att shoppa lite, hittade en tröja och ett linne sen blev det inte så mycket mer.

Tog oss tillbaka till Jess, men stannade inte så länge. Åkte ut till Ekerö där hennes kompis Ida bor! Sen på kvällen gick vi ut! Sov sen hos Ida.. Sen nästan hela söndagen lekte vi med hennes hur söta kattungar som helst, tre stycken som var ca 4 veckor gamla :)

Sen skulle jag. Jess och David flyga hem söndag kväll, först hade vi tänkt ta buss men den var full! Så då åkte vi till Arlanda men självklart var flyget också fullt, första gången det flyget var fullt också!  Så då fick vi lov att åka tillbaka till Jessica och sova där en natt till för att sen ta flyget på morgonen. Så imorse då vi kommer dit är flyget försenat! stor suck, men efter mer än 2h försening kommer vi oss iväg äntligen..

Jag är juh sjuk som vanligt så det blev ingen träning idag.

RSS 2.0