En fredag

Sitter i biblioteket nu i vantan pa att mina lektioner ska borja. Var upp pa traning 06.30 men som jag sa tidigare sa far jag inte vara med och trana annu, sa jag kollade bara pa.. Sen var vi och at amerikans frukost buff'e, gud vad dom ater mycket skrap mat har alltsa.

Var ju pa amerikans fotbolls match igar och det var grymt! Atminstone i borjan, mycke folk och taggad publik :) fattade dock inte sa mycket.. kan inte alla tjorviga regler men jag lar mig val nagon gang, var skola vann iaf med typ 48-14 sa de var kul! Sen var det ratt kul att kolla pa alla cheerleders.
Jag tog aven en massa kort som jag kan lagga ut sen da jag har tid nagon gang!

For nagon dag sedan var en baseball spelare pa forsta sidan i tidningen pga att han hade druckit som minderarig och han var typ 19.. har maste man vara 21!!!!!, det var alltsa bild pa honom namn och hela kittet! watch out!!

Annars en pinsam handelse som hande mig typ i Mandags eller nagot.. Jag satt pa en sociologi lektion med en klass pa typ 200 pers.. Det var forsta lektionen med den klassen och lararen stallde massa fragor typ, vem har mest syskon och sa sa folk massa olika siffror och den som hade mest syskon fick typ godis.. Sa fragade hon massa olika fragor..Sen kom fragan.... Vem i det har klassrummet kommer langst bortifran? folk sa typ Ohio, South Carolina, Michigan osv.. Jag tankte inte saga nagot, men da tjejen jag satt breve pushade pa mig, kom igen nu sag vart du kommer ifran..Sa jag sa da Sweden.. Och alla bara OOooooohhhh och vande sig mot mig.. Det var hemskt! haha

Ha en trevlig helg gott folk!

Trubbel

Jag är riktigt illa ute.. Tydligen har det kommit en ny regel i augusti 2008 på att jag måste ha läst matte C för att få spela tennis och ha ett scholarship i USA.. Jag läste aldrig matte C på gymnasiet för att jag valde Histiora A istället eftersom det ansågs vara viktigare eftersom det ska bli ett kärnämne. Självklart hade jag läst matte C om jag hade vetat att jag verkligen behövde det. För att få spela tennis för ett universitet måste man vara cleared på NCAA clearinghouse och jag är inte det, jag är nekad för tillfället så vi håller på att överklaga det beslutet.. Vi hade en dag på oss att fixa brev från ådalsskolan ett brev som jag själv skrivit och ett brev från mina föräldrar samt från Ball state University. + att dom skulle vara översatta och klara. Det blev problem med tidsskillnaden så jag har nästan inte sovit på ett dygn känns det som. Ådalsskolan skickade dessutom FEL saker som inte skulle hjälpa oss alls, så jag ringde igen och till alla möjliga.. Men NU äntligen är alla brev klara och vi ska lämna in dom till NCAA.. Så beslutet om jag får spela eller inte kommer förhoppningsvis på fredag eller nästa vecka.. Men om jag blir nekad så har jag inget scholarship, jag får inte spela tennis, inte tävla, inte träna osv.. Och jag måste betala för mina studier vilket är typ 100 000 per termin eller något. Känns hyffsat omöjligt i nuläget.. Men jag har liksom skrivit under kontrakt och shit innan jag åkte till usa på att jag fått ett scholarship för 1 år, men nu kan dom tydligen bryta det. Dessutom skrev jag på detta brev innan regeln började gälla! Så det är lite konstigt också. Hur kan man göra så här undrar jag? Hur kan skolan skicka mig till usa även fast jag inte är cleared?? Det här är sjukt irriterande. Jag började liksom i Kramfors på tennisgymnasium för att ha möjlighet i framtiden att få ett scholarship och börja skola+tennis i USA, tränarna i Kramfors sa att det var en bra förberedelse för detta att gå skola + träna i Kramfors..

Så TESS och ALLE läst Matte C!!!!!!!!!  + ni andra som funderar på detta.. Det konstiga är att jag får gå skolan men jag får inte spela tennis.. ? pga matte..borde ju va tvärtom tycker man.

Det är jobbigt att gå och vänta så här men vad ska man göra?
Men jag är grymt tacksam för alla som har hjälpt mig! Min coach har dumpat allt sitt arbete för att hjälpa mig, andra coacher har också hjälp och jag vet inte hur jag ska tacka Catrine speciellt! Och mina föräldrar som alltid försöker göra allt de kan och tjejerna i laget som stöttar mig :) De hade lämnat en lapp i mitt rum:
Hi Hanna!
The team came to say hi and wanted to see if you need anything, please let us know.. We hope that everything is going well. We missed you today at practice and hope everything gets better. Please call any of us if you need anything.

Tyckte jag var gulligt av dem :)

Nu finns det äntligen ingenting JAG kan göra..jag är typ heltslutkörd efter dessa dagar..

Imorrn är det premiär match på football och det ska bli grymt att se! Så det ser jag fram emot..
Annars är det bara gå och vänta................................... Håll tummarna för mig :)

Address

Hoppas ni alla sover gott.. här är kl typ 22.00 och jag har precis vart på de där mötet, det var typ lära känna varandra grejs..

Fick även veta min address så tänkte skriva ner den här ifall att ni skulle vilja skicka någon svensk godis eller så ;);)
Hanna Teresia Oman
519 painter hall
Muncie, IN 47306


OOppsi

Har precis tvättat lite kläder, förstått mig på hur systemet fungerar här i USA, lite annorlunda faktiskt..Hade ingen aning vilka tvättmedel eller sånt jag skulle köpa men tur jag hade Georgina och Hayley med mig till Walmart =) Billig affär nånting!

Igår var jag nere på tennisen ungefär hela dagen, tränade nästan 3 timmar i hettan med Dena, Sarah och Kylee. Pratade med vår coach och sånt.. Sen träffade jag Hayley och Georgina fick se deras grymt snygga rum! Som hotell rum! Dit ska jag nästa år, om jag blir kvar vill säga ^^ Hjälpte dom med någon soffa och sånt..Sen for vi till Walmart för att jag skulle försöka fixa något telefonkort men det visade sig inte funka så måste dit imorrn igen.Sen var vi och utanför arenan, dom hade ordnat en "picknick" för alla elver.. Så det var typ grymt mycke folk som överallt annars iof..
Hade ju som tänkt på ett internationell fest men vi skulle ha springtest dagen efter så jag hoppade det och gick och la mig ganska tidigt för att vara en lördag.

Idag hade vi ju då "springtestet"! De andra i laget hade inte alls bra kondition måste jag säga!
Sen hade vi lite situps.. Och tydligen så kör dom Dynamics här också!
Duschade åt lunch, gick runt och träffade folk med Hayley, Georgina och Andres..
Sen hade vi något möte med hela laget..
Gick och åt middag med tennis tjejerna, fixat tvätt och har nyss pratat med Mamma, Pappa och Sofie via skype :D
Snart har vi något "floor meeting" fråga mig inte vad dom ska prata om men.. Sen blir det väl att sova :)

Jag har bränt mig grymt mycket dock, jag är en tomat och har grymt ont på axlarna! tänkte inte på att man kanske skulle ha solkräm :S

Dessutom har jag inga sommarkläder! Inte för den här hettan iaf! Jag måste köpa kläder!!
Alltså man kan inte ha mer än korta shorts och ett linne, man dör annars!

Imorgon börjar skolan!!!!


Det händer saker

Igår kväll var jag på internationell middags grej, det var trevligt. Men hamburgarna var riktigt äckliga! Jag saknar svenska!! Sen så var det något välkomsmöte i basketboll arenan för alla nya elever! Det var skit coolt! Hur mycke folk som helst och ett grymt band som spelade + cheerliders! Precis som i filmerna, kändes overkligt! Alla är så himla taggade också och inte lika blyga som svenskarna! Dom är som oss då vi är fulla eller nått?? haha!

Idag har jag träffat min advisor och fått mitt schema för hösten, ser bra ut ändå!
Sen tränade jag lite, träffade min coach och laget osv..

Och jag tror inte jag vart med om något coolare idag alltså, jag skrattade ungefär konstant i en och en halv timma, jag grät! alltså helt sjuk.. Vi var också ikväll på någon välkomst grej med alla freshmens (nya elever) Så det var en snubbe som tog upp frivilliga från publiken och så hypnotiserade han dom, så att de gjorde olika saker, går inte att beskriva men det var hur sjukt som helst! Har ont i min mage nu efter allt skrattande.

Nu är jag i alla fall tillbaka i mitt rum, en tjej sover så jag kan inte tända någon lampa så det är typ jätte mörkt och jag vet inte hur jag ska hitta mina saker, hittade dock till datorn såklart ^^ haha.. Nä men jag måste köpa någon lampa + andra saker!! OCH jag har ingen mobil just nu.. Min röda älskling har lagt av nu igen.. irriterande, sen hade jag en extra mobil med mig men tror ni den fungerar? Nej såklart inte, den hittar nämligen inget nät = förmodligen för gammal mobil.
Man klarar sig verkligen inte utan mobil!! Måste gå och köpa ett usa mobil kort eller vad man nu kallar det IMORGON!

Nä nu ska jag gå och sova :) Godnatt!


Studebaker West / Painter Hall

Idag har det vart fullt upp igen som vanligt. Hade oriantation från 8.30-16.30 så det blev nästan för mycke viktig information för mitt huvud att klara av! OBS jag har hittat en svensk tjej!!! trodde jag var ensam men tydligen så fanns det en till svensk ^^ Sen hämtade Amanda och Vanessa upp mig, dom som jag har bott hos nu i två nätter. Så dom hjälpte mig med alla väskor och jag checkade in i mitt rum, jag bor tydligen i ett temporärt rum för att det är så många nya studenter i år att alla inte får plats eller något. Så jag bor just nu i ett ganska stort rum med tre andra, dock har jag inte träffat någon av dom ännu! vet inte vart dom håller hus eller har ingen aning vem dom är heller. Hann knappt packa upp alla mina saker så knackar någon på dörren och så var det Hayley (en tjej i tennis laget) och Sophie (en tjej från australien som förr spelat i laget som är här och hälsar på) Dom bjöd in mig till en middag med deras föräldrar! Så vi var och åt italiens mat sen skjutsade hon tillbaka mig och sen kom de andra tjejerna från laget för att hälsa på mig Dena, Kylee, Sarah och Kimberly. Tydligen så hade jag fått ett finare rum än dom, sa dom iaf, dom bor två och två vilket jag också kommer göra sen. Så det här kanske blir bra? dock vet jag inte vilka mina rumskamrater kommer va?!?!!

Allt är i alla fall jätte bra här för alla är så himla snälla, trevliga och hjälpsamma!

Imorgon är det återigen en dag med oriantation sen på kvällen ska vi ha något möte med laget tror jag :)

Nu är klockan ungefär 11 här så ska ta och sova, mina ögon svider! haha.. Godnatt!


Framme

Nu ar jag har och jag kan inte fatta det! Alltsa jag har haft sa fullt upp dessa dagar jag ar helt slut i skallen, det har ar typ forsta gangen jag slappnar av och da tittar jag pa min kalender och ser att jag glomde att Sofie fyllde ar igar!! :( Forlat Sofie!! jag brukar aldrig och jag menar aldrig glomma bort fodelsedagar! gud jag skams! Hoppas du hade en jatte bra fodelsedag i alla fall! GRATTIS i efterskott :) 

Jag hinner inte skriva sa mycket av vad jag har gjort men det ar en hel del vill jag lova och alla ar sa himla snalla och trevliga med mig!!! hjalper mig med allt! Just nu sitter jag pa ett health center och vantar pa ett mote med nagon doktor som ska kolla sa att jag ar frisk och sant vet inte egentligen vad han ska gora.. Sen har jag ocksa tagit en himla spruta idag :S men de gick bra! 

Jag hoppas jag far internet snart, formodligen imorrn da jag ska flytta in i dorms, hitils har jag bott hos Kristin som ar en tjej i laget och nu bor jag hos min assistant coach..

foresten sa ar det skit varmt har!!!! 30 grader tror jag

HOPPAS ALLA HAR DET BRA DAR HEMMA, SAKNAR ER .<3  


Sista dagen i Sverige

Ja shit vad tiden har gått fort.. känns som att jag ofta skriver det i den här bloggen! haha.. Men den gör ju det! Alltså förstår ni att jag åker imorrn? Det gör inte jag..

Idag har jag mest packat, vilket inte varit lätt då man inte får ha med sig så mycket på flyget, 2 väskor som tillsammans får väga 46kg, sen var jag in till stan en sväng och gjorde några ärenden, sen var jag och tränade med Joseph som just kommit hem från USA.. Mormor kom och sa hejdå, sen ikväll har tjejerna varit här och så sa vi, - vi ses snart! Inget hejdå här inte.. Vad konstigt det känns! Det var som samma känsla som på studentennatten då jag skulle säga hejdå eller vi ses snart till Amanda och Hanna.. Nä gud vad hemskt och konstigt..

Åker i alla fall imorrn från Luleå halv 8 på morgonen, åker från stockholm till Chicago 10.15 sen får jag nog vänta där ett tag sen åker jag vidare till Indianapolis och där är jag framme 18.15 deras tid och typ 00.15 svensk tid tror jag. I Indianapolis kommer min coach Kathy och hämtar mig sen åker vi till Muncie och så kommer jag förmodligen träffa två tennis tjejer i laget och kommer jag nog sova hos någon av dem första två nätterna tills jag får flytta in i "dormitory" eller dorms som man oftast säger.. Där får jag nog flytta in på Måndag tror jag? Och hela nästa vecka har jag något som kallas orientation som är för alla internationella studenter.. Sen vet jag inte så mycket.. Men så fort jag får tag i en dator så skriver jag väl någon rad ^^

Jag är nervös.. Jag har så många frågor också! Vem kommer jag bo med, det är inte säkert jag får bo med en tennis tjej så det kan bli någon helt random, hur ser rummen ut? Hur bra är tjejerna jag ska träna med? Hur mycket kommer vi träna? vad kommer vi köra för typ av träning? Vad för slags fys? Hur kommer maten vara? Kommer jag överleva? alltså listan kan skrivas lång men nu har jag inte tid att sitta här något mer..Måste kolla igenom alla viktiga papper som jag måste ha för att få komma in i landet osv.. Sen kolla så jag har med mig allt :O ojoj

Men ni får hade så bra så hörs vi!

Sen måste jag bara säga! Gud vad kul för Simon Aspelin och Tomas Johansson som är i OS-final i dubbel!!!! Gud vilka rysningar jag fick då jag såg dom vinna semifinalen idag.. Och imorrn möter dom min favorit Roger Federer och Wawrinka...MEN i det här läget håller jag på Simon och Tomas! såklart :) GO SWEDEN!!!!

I mina kompisars händer

I tisdagskväll/natt fick jag ett sms där det stod att jag skulle befinna mig i stan där jag upplevde sommarens lycka "nu kan du få mig så lätt" alltså där Håkan Hellström hade sin spelning på pdol. Sen skulle jag få uppdrag och vara i mina kompisars våld fram till torsdag.. haha jag trodde ju att det var något kedjebrevs skämt eller något.. Men tydligen inte!
Så jag for till stan helt ensam nervös och hade ingen aning vad som skulle hända.. Men iaf så träffade jag mina söta kompisar och så fick jag börja med att ta på mig en tröja som dom gjort:
 

Sen så började första uppdraget, jag skulle rita av en bild på alla på 5 min - Alltså, Michelle, Sofie, Sandra, Lina, Sara och även mig själv. hehe det här blev då resultatet.. Jag är ju inte den bästa på att rita måste jag förvarna om!



Sen så fick jag någon ledtråd och det ledde till dom här vackra sverige trosorna:)



Jag skämde ju då ut mig i stan här..



Och här..Fick söka efter en papperslapp i någon äcklig gägga som jag inte visste vad det var. Men det visade sig sen vara gröt blandat med makaroner och oliver.. Mums!

 

Sen fick jag ett uppdrag där jag skulle ta kort med en tenniskjol och tennisrack med ställen som man tänker är Piteå typ.
Det blev, Roasters, Nodo (där vi vart och druckit kaffe, te varje kväll i sommar nästan), Pentryt (krogen såklart), Gina tricot, trädet, sen var det tänkt havsbadet men det regnade för mycket.

Jag tänkte bara - Tur att jag flyttar härifrån, folk tror ju jag är knäpp!
 
Nodo och Pentryt

Sen abslutade jag med en härlig dans! haha så lejd


Och här har ni mina underbara kompisar som hade gjort allt det här :)



Nu var jag klar med alla uppdrag och fått alla mina bokstäver vilket blev Pentryt..Så då skulle vi och äta middag där på kvällen! :)


På Pentryt

Men tydligen var det inte slut på överraskningar!!!! Jag fick sitta i en bil under ett täcke i ja hur länge? typ 30 min..Dom sa att vi skulle till något ställe vi aldrig vart på.. Men så leds jag in i ett tält och helt plötsligt var vi i Sandras husvagnstält i Sikfors!!! Åh vad fint dom hade gjort, tänt ljus och så fick jag presenter! Ett överlevnadskitt så nu kommer jag definitivt klara mig i USA!

 
Lina och Sara, och det där var mina fina presenter :)
+ en jätte fin ram med ett kort på oss alla och några fina ord bak på kortet! <3

Tack så mycket för allt, det var en jätte kul dag! Även fast jag skämde ut mig! haha.. Det var iaf jätte gulligt gjort ! :)
Ni är bäst, Michelle, Sandra, Sofie, Sara och Lina, Jag älskar er <3

Jag längtar redan till jul..Då jag träffar Michelle och Sandra på Arlanda nyss hemkomna från Thailand och jag från USA, den 19e december! :) hihi.. Sen blir det återförening av alla :) och 25:e december!



Nyss har jag vart och lämnat tillbaka min älskling också :'(



Nu ska jag ut med mina vänner och leka bilkurragömma, har aldrig gjort det förut men det är typ en bil som gömmer sig och så skickar den sms med ledtrådar vart den kan befinna sig, sen vet jag inte så mycket mer.. :) Men det blir nog kul!

Imorgon är det min sista dag.

Forever

Det har varit en händelserik dag, får ta och berätta någon annan dag för nu ska jag ta och sova!

Måste bara säga att jag har världens bästa vänner <3 Tack för allt!


Hår-problem

Idag var dagen då jag skulle färga håret..Hatar att färga håret, grymt jobbigt! Men jag tänkte att det skulle vara ganska soft idag eftersom vi bara skulle färga utväxten..Men det gick ju käpp rätt åt helvete! När jag hade duschat ur färgen var mitt hår fläckigt och gult! Jag fick typ panik! Dessutom ville jag inte färga hela håret för jag har haft problem senaste tiden med att håret blir som tuggummi på vissa fläckar! Men nu var jag ju tvungen färga om håret, så det var bara att fara på kvantum och köpa någon ny färg! När jag tvättat ur det och blåst det var det ännu fler fläckar med "tuggummi".. gick inte att kamma eller nått, usch.. Dessutom var jag typ brunett! Och jag vill ju inte ha brunt hår, inte just nu iaf! Det var ju meningen att vi skulle göra slingor också men vi visste inte om vi skulle våga..Håret kanske skulle lossna då :O Så jag for in till stan till en frisörsalong och frågade om man vågar göra slingor på mitt hår:
- Oj...Nej absolut inte! Nu måste du vara väldigt försiktig med ditt hår, inpackning varje dag och du ska inte använda någon plattång eller fön..
Suck. . . . . Men efter att håret blev riktigt torrt så ser färgen och så ganska bra ut..Jag är faktiskt fortfarande blond! Så det var ju tur!! Men håret är inte i ett bra skick om man säger så :/ Men bättre det än att det ser ut som fan! haha

Sen såg jag ju Mamma Mia på bio idag och den var skit bra! En film som man blir glad av att se :) Och sånt gillar jag!

Måndag

Idag har jag vart en sväng på stan, var med mamma och köpte lite underkläder och sånt..Sen träffade jag Sofie och Sandra, åt på subland sen hittade mig en klänning, en kjol (typ) och en t-shirt, allt detta blev 87kr! FYND på hög nivå :) Sånt gillar vi. Sen var jag och tränade med Mattias i regnet och kylan, usch vilket väder det är nu! Och nyss är jag hemkommen från Roasters (Nodo). Känner att jag vill hinna med så mycket som möjligt i veckan! Borde börja packa också...Men jag har inte orken, eller ja inte just nu i alla fall. Imorrn blir det att färga håret, träning med Johan sen skulle mamma bjuda på bio! Mamma mia blir det, alla säger ju att den är så himla bra, så vi får väl se om jag också tycker det. 

 

Slut på Nolia

Åh nu är den här dagen äntligen slut, och Nolia är slut, tack och lov! Hade inte orkat en till dag..Är så less på oordningen, på alla skor och fram för allt på de otrevliga människorna!!!

Alltså igår..Det var väldigt lite folk på Pentryt där vi var. MEN det var ändå riktigt kul och det är ju huvudsaken! Dock är man lite trött nu efter allt för lite sömn så det blir nog en tidig kväll!

När ska jag få se en bra sida av det manliga könet? hmm.. Det blir ju bara värre och värre det här. haha. patetiskt

En vecka kvar

Ja, idag är det en vecka kvar till jag åker till staterna!!!!
Jag är nervös :)

Och en dag kvar på jobbet, jag är helt slut av allt folk! Menmen nu ska jag gå och vila lite för att orka gå ut ikväll, sista utgången innan jag åker!



Jimmy eat world - shame

Gud vad man blir less dessa skor som man säljer hela dagarna, maler samma repliker.. "här har vi en ny modell som är uppbyggd i hålfoten...blabla" inte nog med det..Nu drömmer jag på nätterna om dom här fula skorna också!!! Nä idag var det en ganska tråkig dag att jobba.. Gick segt! Får hoppas på en bättre dag imorgon :)

Igår hade vi besök av mammas kompis Ann med familj, sist jag träffade dom var väl ca 2 år sen om inte mer! Och barnen har blivit så stora!!! Men fortfarande lika söta :) Tiden går så snabbt, jag hänger inte med.....

Idag efter jobbet kände jag att jag var tvungen känna på bollen så man inte tappar känslan! Har inte spelat nå tennis på en vecka nu pga förkylningen :/ Så jag drog iväg min bror från datorn till tennis banan! mohaha.. Det var kul!


Hallå det är snart jag åker!!! paniken börjar inta sig..


Nolia

Nu har jag stått på Nolia och sålt skor två dagar.. Mycket folk och tiden går faktiskt ganska snabbt då man har mycket att göra! Men ikväll är jag helt slut.. Blev inte så mycke vila igår, efter jobbet for jag hem åt, gjorde mig iordning och for till byagården där Hanna hade avskedsfest, sen hade vi tänkt gå ut men de sket vi i och for hem..Sängen lockade mycket mer!! haha.. Här är de två  bilder jag tog under kvällen! :P


Mina älsklingar :)


Carro, Jessica och Hanna!

En dag i Luleå

Nu är jag hemma med ett par jeans rikare, hittade ett par för 100kr! woho! Sen köpte jag inte så mycket mer, lite små tjaffs bara.. På vägen till Luleå satt vi och surrade på och helt plötsligt skriker Sara, hallååå, stoppp!!!! vafan vi är snart i Råneå, MICHELLE sväng av!!!! Vi hade då glömt att svänga av... eller vi och vi.. Michelle hade glömt svänga av (nog för att vi också borde märkt att vi åkt lite väl långt^^) så vi var 2 mil utanför Luleå..Vi hade nog det allt för trevligt i bilen! :) haha.


Michelle och jag :)

Michelle och Sofie i Luleå :)

Sen då jag kom till Piteå kom det fram en tant som var väldigt full och började snacka..
- Vad står du här helt ensam för? säger hon.
- Väntar på skjuts....
- Men...Vill inte du bli min vän?
- Ehm.... jaa...hmmmmm
- Men vetu jag älskar dig (!) säger kvinnan.
- jahaaja..
- jomen vetu jag har ju barn och barnbarn å allt de där ja du vet ju hur de är å blablabla började hon snacka..
sen backar hon och granskar mig upp och ner...
- Men gud så snygg du var kvinna! en sån vacker kvinna har jag inte sett på mina dagar.
- Det tror jag nog.. haha
- Får jag följa med dig hem?? säger hon då helt plötsligt
Och så ser jag äntligen mamma komma!!! så jag springer och sätter mig i bilen!
gah vilken tant!! Vad är det med folk nu för tiden?!


Ikväll blir det lugnt! Ska ta en sväng på ruller blades sen blir det något avsnitt av sex and the city.
Imorrn är det jobb 08.30-18.00 sen ska jag till Hanna på avskedsfest och så blir det nog utgång men ska försöka att inte ta mig hem allt för sent eftersom det även är jobb på Söndag som gäller.

Ha en trevlig helg!


RSS 2.0