Weight training class

Okej... Varje tisdag och torsdag morgon har jag en kurs som heter weight training, vi befinner oss i ett gym och lär oss om alla maskiner och massa olika lyftnings tekniker och ja en massa.. Sen resten av timmen får vi träna. Så det är såklart min favorit lektion! Men nu har vi börjat med peer-teaching. Så andra klasser kommer in och vi ska då göra ett tränings schema för dom och visa dom hur allt fungerar osv. Dock... Det första jag komma in är stora football players, baseball players, mega långa basketball players... Herregud tänker jag, ska lilla jag lära en basket spelare hur man lyfter vikter?! Till en räddning ser jag några tjejer dyka upp så jag typ kutar fram till dom.. Tack och lov fick jag hjälpa en trevlig tjej!

Annars idag har jag varit på lektioner, sen tennis träning och rehab. Nu sitter jag här med is på ryggen, knät och armen.. Fattar inte riktigt det där med is teorin som dom har här, menmen..


Mamma & Pappa är i New York nu! AVIS....

Sjukt

Är less på mina rygg smärtor.... Kunde inte sova igår natt igen, det är seriöst värst då jag ligger och sitter ner, så jag funderade på att gå ut och gå eller nått, men då regnade det ute, sen så ville jag inte gå ut i mörkret själv..

Idag fick jag i alla fall komma till någon slags sjukgymnast, som sa att mina höfter var fel placerade, och så förmodligen hade jag sträckt några muskler och sen så har det blivit inflammerat.. Så nu har jag fått massa rehab övningar som jag måste göra typ 2 gånger per dag! + ta ipren och grejer..

Alltså det är nästan sjukt, alla i vårat lag förutom tre personer tar Ibuprofen & tylanol för att kunna genomföra träningar och matcher.. Det är ju inte så att man står över träning bara för att man inte kan gå normalt, nä då är de bara ta typ 5 tabletter, smörja in med nån salva och spela.. Förstår ni varför jag slutar??

6 veckor kvar

På fredag kommer mina föräldrar hit !!!!! :) 

Och Idag är det bara 6 veckor kvar innan jag kommer hem! Då är det sommar lov :) 
Jag längtar!  

I sommar vill jag:

* Ha ett jobb!
* Åka till Kramfors på studenten och på stadsfesten kanske :)
* Åka till något varmt ställe, typ grekland
* Umgås med mina kompisar och familj

Och massa massa mer.. Kan det inte bara bli sommar nuuu :)
Nä nu ska jag sluta drömma om sommaren, måste återgå till verkligheten, vilket är "research paper" om olika typer av "diets" på 5 sidor som måste vara klart på tisdag, jag har inte börjat än.


Tennis tävlingar

Då vi är på borta matcher kan det bli mycket dö tid på hotell och sånt, då kan det gå utför ibland..........



Här satt vi i bilen och väntade på att regnet skulle sluta så vi skulle kunna börja spela... men det blev en lång väntan.......


Ryggen

Ja vad ska man säga.. Jag har blivit gammal.. Så många besvär som jag har så kan man kalla mig föråldrad.
Nu är det ryggbesvär.. Kunde inte sova häromnatten för att jag hade så ont i ryggen, så jag spelade inge tennis igår utan gick till "trainers" som kollade vad felet var. Tydligen så är det nått ben/kota som inte rör på sig.. Så hon skulle skicka mig till en doktor, förhoppningsvis får jag komma till en idag..

Vi har 4 veckor kvar med tennis och tävlingar, hur svårt kan det vara att hålla sig frisk? Det enda jag begär är att kunna spela nu i slutet på min tid här!

Imorrn åker vi till Miami of Ohio för match.


Då var det gjort!

Igår gjorde jag det, mitt hår är brunt nu! Även fast frisören fick göra om det, var inte lätt att få bort allt det blonda. Det är Inte jätte mörkt alls men ja det är ju skillnad.. Alla har då märkt det, vissa kände inte ens igen mig idag :P

Här har ni en bild!


Har varit en intensiv dag och jag är helt slut. En summering av dagen bjuder jag på:
06.30-07-30 fys/gym
08.00-09.00 skrev klart en uppsats och hann med en liten tupplur
10.00-11.00 lektion, health science
11.00 möte
11.30-12.30 praktik med de äldre damerna
Lunch och study table
14.00-17.00 tennis träning ute
17.00-19.00 praktik på YMCA
19.30-20.30 lektion


Sen så är det pappas födelsedag idag, så GRATTIS !! Hoppas du har haft en bra dag! :)

Brunhårig?

Okej, nu har jag fått en tid hos en frisör! Imorgon (!) För att både klippa och färga håret..
Och mitt hår har ju inte vart i det bästa skicket på sista tiden så jag tror ju inte jag kan färga håret blont igen och jag har mega utväxt just nu som måste göras nått åt.. Så jag tror jag ska färga håret i någon brun nyans! Förhoppningsvis kommer mitt hår må bättre av det också! Är less på detta slitna hår!


  
Här för tre år sedan hade jag brunt hår, och det ser ju ändå inte förjävligt ut.. Så ett försök är det kanske värt?

Är dock nervös

Måndag...

Jag gillar inte måndagar.. Början på en heeel lång vecka!

Helgen har varit hyffsat lugn, inga fester eller nått! för min del. Lördag var jag på praktik på YMCA, ett gym.. Där jag får hjälpa folk med träning, visa dom hur maskiner och sånt funkar.. Sen från kl 12-5 var vi tvungen vara och hjälpa till på gymnastik tävling, deras MAC championship. Fick typ bära i en flagga och leda olika skolor till rätt plats, sen hjälpa till med poäng räkningen.. Hjälpte en domare som bedömde, "bars" vet inte vad det är på svenska :S Men hon skrev och tittade, såg ut som ett helt annat språk, arabiska eller nått.. Sen så räknade hon ihop det och så gav jag poäng till huvud domaren. Var dock rädd då jag tittade på för att dom skulle falla och bryta nacken eller nått! Ingen sport för mig det där iaf.

Efter det var jag hur trött som helst, alla vi var det.. Så vi gick och åt sen var jag bara i Dena och Brittneys rum, gjorde inte alls mycket..

Söndag var en bra dag där jag fick mycke nytta gjort.
* Pluggade och hann klart allt jag ville, + hamnade lite före!
* Hjälpte Hayley med ett film project, jag Sarah och Georgina var bakgrunds dansare! haha
* Tog en lång promenad i det härliga vädret
* Städade och tvättade

Eftersom jag gjorde allt plugg igår så har jag inte så mycket att plugga ikväll! Halleluja! Ska bara skicka in en sak till en lärare sen är jag klar.. Inte ofta det händer, att man inte har något att plugga på en hel kväll :)

Från 19år till 80år på en dag

Nu känner jag mig som en 80 årig tant.. Som har ont överallt.. Började med dubbel, jag och rach förlorade även Sarah och Kylee, G och Dena vann men vi förlorade därmed 1 poäng. Sen var det singel, jag vann min match 6-3 7-6.. Spelade inte som jag hade velat men jag vann tillslut. Sen stog det 3-3 i matcher och Kylee är kvar i en 3 setare som ska avgöra vilka som vinner.. Hon förlorade tyvärr och vi förlorade mot NIU. Tungt att förlora så jämna matcher.

Idag under dubbel matchen gjorde jag nått med ryggen, sprang till en boll så kom jag fel.. Ryggen har vart bra i typ en vecka men nu är den kass igen.. Fick hjälp av "trainern" hon gjorde en massa konstiga saker, sen var det mycke bättre! konstigt.. Hon sa typ att ena höften var på fel plats eller nått, men hon rättade till det.. Dock känns det inge bra just nu men får gå till henne på måndag igen!


Ikväll ska jag ta det lugnt, vi har en bio här på campus (som är gratis) så jag, Hayley, Cliff och Burger ska se The day the earth stood still.
Har ingen aning vad det är för film men får hoppas den är bra :)

Imorgon ska jag och göra "practicum hours" på YMCA från 8-12
Sen måste vi (tennis laget) hjälpa till på Gymnastic MAC championship eller vad det nu är.. Som våran coach sa att vi kunde hjälpa till med utan att fråga oss!! Vilket suger.. Det är från 12.15 till gud vet när.. 6? Men jag
har ett viktigt möte 15.30 som jag måste gå på för att få 4000 kr tillbaka!!! Så det ska jag inte missa..
Kommer bli en låång dag..

MÅSTE FIXA MITT HÅR OCKSÅ! Men jag har alltid tid och det måste passa för någon annan som kan skjutsa dit mig eftersom jag inte har någon bil och man kan inte ta sig på något annat sätt än bil i det här dumma landet! Försöker undervika spegeln.. så illa är det.. utväxten är typ ja.. äh det är för pinsamt att säga. Men jag överlever!

Nu ska jag trippa iväg!


Ball State VS Northern Illinois

Idag hade vi sovmorgon, inge fys träning imose 6.30.. Underbart skönt.. Vaknade av att solen tittade in genom fönstret vid 9 så har min första lektion kl 10.

Idag börjar "The MAC conference" vilket är det som vi har tränat och spelat matcher för hela året. Vi kommer ha runt 9 matcher mot andra universitet, sen är det en turnering med alla dessa 9 lag i början på maj då alla mött varandra. Så vi har matcher varje helg nu framöver tills skolan är slut! Så det ska bli intressant, har hört att det kan gå hett till!
Så idag har vi match mot Northern Illinois, vet inte än om det blir ute eller inne? Hoppas på inne!!!! Det är kallt ute idag. 

Så vid ett tiden startar vi! 

Måste gå på lektion nu!! 

Ha en trevlig helg :)  

Digestive

Just nu sitter pluggar, eller ja nu tog jag en paus.. Håller på läsa artiklar om Digestive system vilket är matsmältningssystemet på svenska.. Vet ni vad jag då blev grymt sugen på... Digestive kex!!!!!
Meen.... Mamma och pappa kommer ju om två veckor..såå... Skulle vara väldigt gott om ni kom med lite digge kex ;)



matsmältnings kex... haha

Borta bra men hemma bäst!

Jag vet inte om jag har skrivit det i bloggen förut men jag har i alla fall funderat ett tag på att flytta hem till Sverige efter jag är klar med det här året. Nu har jag bestämt mig i alla fall! Ett år räcker bra i Usa. Så jag flyttar hem till Sverige forever!

Det är en massa anledningar men största anledningen är att jag har varit sådära halvt skadad hela det här året i USA, alltid ska det göra ont någonstans då jag spelar tennis och jag tycker det inte är lika kul då det gör ont hela tiden, då man är rädd för att springa ut i hörnen för att knät ska gå eller att man tar i för mycket i serven så att något brister i armen, så känns det ofta just nu då jag spelar. Allt verkar vara övertränings skador, dom underbaraste träningspassen jag gjort var när jag kom tillbaka från körtel febern, då hade jag inte gjort någonting på över en månad, bara vilat och jag spelade utan att det gjorde ont i tre dagar.. Men sen så kom allt tillbaka igen.. Sen är det så att man får inte välja om man ska spela eller inte, man spelar även fast man inte ens kan gå normalt. Man spelar om man har feber, "ta två ibuprofen och relive så blir allt bra" Jag spelade inte då jag hade körtelfeber för att en doktor hade papper på att om min coach lät mig träna kunde jag rapportera det och typ få hon avskedad.

Jag är less på att ha en tränare som bestämmer över mitt liv, jag vill bestämma själv hur mycket jag vill träna och när..

Sen så längtar jag hem till Sverige, saknar familj och vänner framför allt. Och så är det ju verkligen annorlunda att va i ett annat land. 4 år dessutom, känns lite väl länge tycker jag..

Det värsta av allt var att berätta det här för min coach Kathy... Vilket jag gjorde i måndags. Hon blev väldigt förvånad och hade inte alls väntat sig det. Hon sa att hon var besviken och att hon tycker att jag ger upp.

Sen en ganska "kul" grej, hon frågade om det var något hon kunde ha gjort annorlunda.. Då sa jag att jag är så uttråkad på de flesta träningarna för att vi kör så tråkiga övningar, endast volley, volley, volley i tre timmar.. Vilket jag inte är ett stort fan av, inte många andra av tjejerna i mitt lag heller! Så efter detta samtalet har vi inte kört en enda volley övning, bara matchspel! :) Och en till liten lustig sak.. Hon ville att jag inte skulle berätta för någon! men ja.. det är ju lite kört.. Hela killarnas tennislag hade tydligen pratat om det så deras coach visste det före min coach.. eller ja alla visste det före henne.. Och hon tror att hon är den första som visste om det.. kära nån.. Känner mig taskig men rykten sprider sig allt för fort :S

I alla fall så är jag jätte glad över att jag har prövat på det här, och det har verkligen varit hur roliga månader som helst som jag har varit här, träffat massa underbara, roliga människor. Lärt mig mycket om allt möjligt! Lärt känna folk från hela världen och verkligen förstått hur bra vi har det hemma i Sverige! Sen så har jag nu 1 ½ månad kvar här, så det blir verkligen att ta vara på tiden och ha kul! :)

gruvar mig dock för att lämna alla här men men..

Så nu vet ni!!


Sommar sommar sommar!

Det har varit två underbara dagar! det har varit soligt och 22 grader varmt. Folk går i flip flops och shorts, jag har inte använt någon jacka, killarna spelar tennis utan tröja! goda tecken på värme :) Folk blir också så mycket gladare! Dock var jag inge glad på tennisplan idag, jag är inte ett fan av att spela ute då det blåser eller om solen är rakt i ögonen, spelar nog hellre inne för idag blåste det på tennis plan och bollen flög bara iväg ibland menmen så är det! Jag är röd som en tomat igen, kan nog inte bli brun utan att bränna mig och bli röd före! Får hoppas detta vädret håller i sig, men man vet ju aldrig skulle inte förvåna mig om det skulle komma snö imorrn.

Nä nu ska jag gå och se volleyboll sen måste jag gå till study table!

Tillbaka i Muncie

Vi tog oss tillbaka ändå, även fast det var en hel del förseningar.. Kom till Rachels hus vid 1 på natten, sen kom några tennis killar över och vi satt och snackade hela natten typ, jag var huuur trött som helst så jag somnade vid 5 tiden? några andra somnade inte förens tidningen kom vid 6-7 tiden, så hör jag dom säga "I'm not tired yet, lets do something" Så då gick dom ut och tog kort sen kom dom tillbaka, så typiskt Georgina och Sarah...Dom är galna och sover typ aldrig! Vi vaknade inte förens 2 idag.. Sen for vi och solade åt "frukost" såg baseball match sen hade vi träning en lördagkväll... 2½ timme..

Vi känner oss som en liten familj här i Rachels hus, hon bor med tre andra killar med de är borta hela helgen så vi har tagit över, dock är det ganska skitigt här måste jag säga.. Skulle aldrig kunna bo så här :P Men så blir det väl när man bor med tre killar ;) Vi har i alla fall nyss lagat mat och nu håller vi på att göra oss klara för att gå över till Jeff's.

Ha en trevlig helg!

Fredag den 13onde

Det är fredag den 13onde och vi är på väg mot flygplatsen..
Flyg till Atlanta sen till Indianapolis och sen är vi förhoppningsvis framme :)


Oppsi




Flo rida - right round

Igår var det en solig och varm dag igen! Börjar bli lite brun nu faktiskt, det röda börjar ge sig ^^
Tränade på dagen och senare på kvällen gick vi och såg på bio, Taken, faktiskt grymt bra!

Idag var det match dag mot, UIW.. Var en lååång dag.. Med regn och "storm"
Vi kom dit och det regnade väntade 1h kanske, värmde upp 30min sen började det regna, fick vänta 2h, sen hann vi värma upp spela dubbel som jag och rach förlorade... och sen hann jag spela ett set singel, vann 6-0 sen började det ösa och åska = kört.. Men tävlingsledarna ville vänta in för att se om det skulle bli bättre.. SUCK.. Så det blev ytterligare säkert 1h i bilen! Tillslut gav dom upp för dagen. Jag som var inne i ett stim och spelade riktigt bra, brukar inte kunna spela i enorm vind men idag vet jag inte hur jag lyckades.. Min forehand känns bättre än någonsin dock mina knän sämre än någonsin! Men så äre.

Om det inte regnar imorgon så ska vi fortsätta matchen! Men det ser mörkt ut.

Ikväll blev det shopping igen på något annat ställe, men jag och Georgina satte oss i en stor affär med massa böcker och tidningar för att läsa, tydligen får man läsa tidningar helt gratis utan att köpa dom.. I alla fall enligt G, men man vet ju aldrig med henne haha....

Jag kan verkligen inte förstå hur människor kan bli så fruktansvärt förändrade på en tennisbana, Rachel som jag spelar dubbel med är världens snällaste människa utanför tennis, men på tennisbanan är hon rent utav en bitch, hon är arg och om man frågar henne något ryter hon till.. Hon går mig verkligen på nerverna ibland alltså..  Speciellt idag.

Annat exempel är våran coach, hon skrattar och är hur snäll som helst utanför tennisen men på tennisbanan förändras hon till en slavdrivare och härskare där man inte får komma med sina egna åsikter!

Menmen, avslutar med lite bilder :)


Försöker vara indianer?


Georgina och jag på bio


Det var i denna bil vi spenderade x antal timmar.. "you spin my head right round chris brown"


reeegn

Röd som en tomat

Jag är nu röd som en tomat, men det är ju inte ovanligt efter två dagar i solen! My face is on fire!!

Igår tränade vi 3h, låg vid poolen och sen blev det shopping, forever 21 igen och jag köpte 3 klänningar och ett par legins.. Vi traskade runt det så kallade "river walk" hur fint som helst! Ja svårt att förklara men kommer bilder! Facebook kommer bombarderas med kort från den här resan har jag en känsla av. Sen på kvällen gick jag, Rachel och Hayley ut på en promenad..... Och på vägen tillbaka skiter en fågel rakt ner i mitt hår!!!! Så det droppade ner i handen också! Fyyyfan så äcklad jag var.. Kan säga att dom andra typ låg på marken och skrattade, haha!

Imorse for jag och Rachel ut och sprang för att utforska San Antonio, så himla fint här överallt :) Blev en runda på typ 50 min och jag vet inte om det var så smart för vi hade nämligen 4h tennis träning i rad efter det.. I värmen! Sen i slutet körde vi sprints och då var jag totalt död, det fanns inge energi alls i mig, jag fick något konstigt som jag aldrig haft förr.. fick typ inge luft, kunde inte andas och så var jag tvungen stanna.. Läskigt.. Men jag tror det har med värmen att göra! 28grader varmt har det vart!

Ikväll gick vi ner till "river walk mall" igen, shoppade lite mer och åt middag på en resturang precis brevid den lilla kanalen som går genom stan, blev lax och pommes för mig! hur gott som helst! 
Sen traskade vi runt och gick till någon mexikans marknad.. Känns som att man är i Mexiko här, spansk talande överallt och sånna saker som påminner om Mexiko :) Jag gillar det!

Blir ingen spring tur imorgon bitti i alla fall! Sen hoppas jag på en kortare träning!









Lite bilder från the river walk som jag pratat om, inte så många bra bilder men de får duga hitils :)


San Antonio!

Okej nu har vi äntligen kommit fram till hotellet, och jag bor i ett jätte fint och stort rum med Georgina och Dena :)
Sen är det jätte varmt här, var nyss ute och badade i poolen kl 22.00 på kvällen! hur härligt som helst! Här bjuder jag på lite bilder ^^








Mot solen

Nu är alla test klara och inget plugg på en vecka!! Underbart!
Idag var det 19+ dum som man är tar jag vinterjackan till lektion, helveete så varmt det blev! Jag var lite stressad innan jag skulle gå så jag tog jackan automatiskt utan att tänka, gaah! Men sen ikväll till middagen tog jag på mig min sommar/vår jacka och tygskor, lycka! Sen satt Jag och Hayley ute och njöt av det underbara vädret!

Nu är väskan packad, flipflops, bikini, shorts, linnen wohoo! Texas here I come!
Finns inga stränder i texas dock, men vi har pool på hotellet! Kylee i tennislaget har aldrig vart på en strand i hela sitt liv förresten!!!

Dock blir det också mycket träning i solen också, jag är inte den bästa på att spela tennis i värme så vi får se hur det går!

Imorgon måste vi vara ute från där vi bor 08.00, så Kathy sa att vi skulle på donken och äta frukost(!) hon har aldrig vart på macdonals med tennistjejerna under sina 20år som coach, vi är dom första haha.. Vad har tagit åt henne?! Själv tycker jag nog inte om macdonalds frukost (amerikansk frukost) Scrambled eggs, hash browns, bacon, biscuits and gravy, pancakes.. Nepp hellre flingor, mjölk och en macka!

Sen åker vi vidare till flygplatsen.. Har ingen aning om när flyget går dock :P Ingen aning om hur lång tid det tar att flyga heller, men det blir säkert bra!

Nu ska jag gå vidare till Hayley och Georginas rum sen får vi se vart kvällen tar oss!

Hade bra, Saknar alla där hemma väldigt mycket ska ni veta!

Snart där

Snart är denna vecka över, jag tror faktiskt jag har gjort bort det värsta när det gäller prov och sånt för denna termin! Känns mycket skönt.. Gjorde nyss ett prov, 21.15, för sent för mig! Min hjärna funkar inte bra på kvällen..

Har ett prov kvar denna vecka! Sen är jag fri! Spring Break!
Min rumskompis har just åkt till Panama city i Florida vilket typ är det populäraste party stället under spring break! Säkert halva min korridor ska dit. Får hoppas vår Texas resa blir bra, och att Kathy är på bra humör!

Idag har det förresten vart 18 grader varmt! vart kom det ifrån undrar jag? "you never know with indiana weather" som dom säger.

Nu ska jag sova, spints 06.15 imorgon bitti, sen gym efter det..

Avrundar med en bra låt!
The All-American rejects - Gives you hell


Pussycat Dolls - I hate this part

Ibland hatar jag detta land!!! Idag fick jag en himla räkning på 330$ vilket är typ 3000kr!!!!!!!!!! Även fast jag har den bästa försäkringen! Denna räkning var för ett test jag gjorde då jag var sjuk! Vilket säkert skulle vara gratis i Sverige..

Sen SÖG träningen idag.. Kunde inte serva pga arm, sen i slutet kunde jag inte böja knäna i volleyn då började Kathy klaga och då sa jag men jag kan inte böja på benen för knät!! Då vände hon sig bara om.. Antar att hon höll sig för att skälla ut mig eller nått... Hon klagar på att hon är frustrerad hela tiden för att alla är skadade osv, men tror hon inte vi är det då?!?! Och det är väl inte vårt fel att vi är skadade heller.. SUCK
Måste iaf ta ibumetin och alvedon nu inför varje träning för att kunna spela..

Less jag är

Undefeated

Kom hem sent igår efter en skön vinst mot Greenbay Univ. med 6-1 i matcher.. Jag vann både singel 6-1 6-2 och dubbel 8-4 :) Men nu är det måndag och början på en låång tung vecka med mycket i skolan.....


MEN nästa vecka är det SPRINGBREAK och vi åker till San Antonio TEXAS med tennis laget! kommer va där en vecka, träna, sola, bada, shoppa och sista två dagarna möter vi två andra universitet. Och behöver inte betala en krona för resan :) Kan inte bli mkt bättre!


Milwaukee

Nu sitter jag i Milwaukee på ett hotel, i ett rum med Dena, hotell rummen är grymt stora här motför i Sverige btw!

Kom hit torsdag natt pga en massa krångel... Vi åkte iaf en stor vanlig buss nivet, på 12pers, så det var ganska nice! Fredag var vi och åt, pluggade sen hade vi match mot Milwaukee University, vi var inte klara förens vid 12 på natten. Tränade först en timme, sen dubbel matcher, jag och Rachel vann! Sen direkt efter var det singel matcher, jag förlorade första set 6-1, hade typ glömt hur man spelade singel! haha, men vann sedan med 6-2 6-1 och spelade riktigt bra :) Har dock fortfarande dålig kondition så jag flåsade så mycket mellan sidbytena så jag kunde typ inte prata med Amanda! ojoj.. Var död efter matcherna kan jag tala om! Slocknade innan vi hade kommit till hotellet.

Imorse hade vi sovmorgon och en dag off! ingen träning eller match.. Så vi sov ut, for sedan och åt på Qudoba, pluggade och sen shopping, spenderade nån timme på Forever 21! Har även hört att dom kommer till Sverige!! Köpte en klänning iaf.. Sen var vi och åt på typ nån italiensk restaurang! Ikväll har vi bara tagit det lugnt och sett Legally blond!

Bästa med dom här resorna är typ att man äter god mat bor på fina hotell och får allting gratis! :)
Tänk dock fotbolls lagen då dom åker på resor, på vår skola finns det ungefär 100 killar i skolans fotbolls lag, 70 av dom får kanske resa, måste ta typ 4 bussar och tänk då dom ska äta, en helt jobb att organisera det ju och vad mycket pengar det ska gå! Vi är bara 8 i vårt lag och tre coacher som ska äta och det är nog krångligt att hitta bord och sånt..

Nu ska vi typ gå och lägga oss, tidigt för en Lördag men vi måste upp kring 06.30 imorrn, match kl 10 mot Greenbay Univ. eller nått.. Kommer inte ihåg alla namn :P

Ser inte fram emot veckan :/ Mid-terms.. 3 prov, 3 assignments, 1 uppsats.. dööö

Godnatt!


RSS 2.0