Sånt härligt väder

Idag hade jag min premiär på roller blades, har jag sagt att jag älskar att åka roller blades?? Det är underbart.. Så jag startade dagen med frukost (som vanligt-dagens viktigaste måltid-dagens godaste måltid-förstår inte hur folk överlever utan frukost) Därefter rullade jag iväg mot jobbet, optimist som man är tog det längre tid än planerat så fick gasa på i slutet. Har haft två nya PT-kunder nu på förmiddagen så vi gjorde lite tester & körde även ett pass i gymmet.
 
Rullade sedan hem igen med jäkligt bra musik i lurarna! Väl hemma dödade jag baksida axlar med hög rodd i gummiband för att sen köra slut på magen med 50 sek arbete 10 sek vila av fällkniv på boll, planka på boll, båten, crunch, armbåge till knä & benlyft.
 
Det var dagens vilodag :)
 
 
Nu är jag ledig, ska bara iväg en sväng och se när tennisungdomarna spelar match, det är nämligen tennistävling i Piteå i helgen - godnattbollen heter tävlingen och som namnet så går även vissa matcher på natten.
 
True story..hoho

Indoor walking

Har kört indoor walking nu så mycket jag bara hunnit med inför igår när jag hade min premiär som ledare..
Förra veckan blev det IW-pass Tisdag, fredag, lördag och i veckan måndag, tisdag och onsdag x2
och vet ni vad??!! jag har inte varit så stort fan av det innan, men nu blir det bara roligare och roligare! Speciellt kul var det att hålla i det själv. Tiden bara flög förbi! sjukt va snabbt det gick och herregud vad svetten rann. Dessutom var man så fokuserad på deltagarna och på att komma ihåg var nästa intervall och grepp skulle va så jag glömde av att det var jobbigt och att det var mjölksyra i benen.
 
Idag blir det paus från IW och ska snart fara ut på en längre löppass, 1.2 mil är tanken. Imorgon bara en vecka kvar tills vi far till England! Blir någon vilodag nästa vecka för att vara så fräsch som möjligt i kroppen.
 
 

Sylt utan socker

Ica lanserar sylt utan vanligt socker! äntligen! Om jag inte förstått fel så är denna sylt sötad med stevia och sägs smaka väldigt likt vanlig sylt. Fördelelen med denna sylt är att den inte påverkar blodsockret i samma utsträckning som vitt, raffinerat socker gör. Ska prova så fort jag hittar den. :)
 

Milen

Det var på tiden att jag sprang milen idag.. På lördag är det bara två veckor kvar till TOUGH MUDDER! Fasen jag måste springa längre.. loppet där är ju på två mil.. Men jag har försökt stegra sakta i min löpning dels också för att asfalten just tagit sig fram och det är alltid ovant att springa på i början.. Första löppasset på asfalt fick jag rejält ont i ena hälsenan, säkert pga ovana.. Så det är borta nu, det är bara knäsmärtorna jag plågas med ;) Nedå, det funkar ganska bra ändå.. Tänkte idag på en sak när jag sprang, det gör ont i knäna men det är överkomligt och det är härligt att få vara ute i naturen, få frisk luft, ta ut sig, få endorfinpåslag, osv.
 
Så det härliga med att få vara ute och springa med allt det ger mig gör det så värt att springa även fast det gör ont. Jag skulle ha mer ont av att sitta i soffan, ont i själen, ont i rygg, deprimerad OSV.
 
Har jag sagt att jag älskar att träna?!
 
 
 

3 veckor kvar till England

Nu börjar det närma sig till Englandsresan!! Den 4:e juni kommer vi befinna oss en bit utanför England för att springa en hinderbana på ca 2 mil. Efter loppet ska det tydligen vara fest för alla deltagare, ska bli intressant att se hur man ska orka det efteråt... när man vanligtvis inte ens orkar gå ut här i Piteå en ledig lördag. Men de sägs att man ska ta en öl direkt efter loppet så ska man tydligen klara av resten av dagen. Herregud. Detta kommer bli en intressant resa!
 
Jag tränar ganska mycket nu, eller försöker. Jag tränar så mycket mitt knä pallar helt enkelt. Motivationen finns för att träna 2 gånger per dag men det går inte. Fokus ligger på konditionsträning, men har försökt få in minst två pass styrketräning i veckan. Det är så härligt att vara ute och springa nu, speciellt på morgonen... i morgonsolen på isen, jag njuter...i alla fall i början när det inte hunnit bli jobbigt ;)
 


Lägenheten

Välkommen in till oss.. Mamma har sytt fina gardiner till köket och jag köpte en rosa matta till sovrummet, visste inte hur det skulle bli med denna rosa matta men jag chansade och tyckte det blev riktigt bra! Så nu har lägenheten fått några upplyft. Vill gärna ha många fler MEN det får vänta lite. I alla fall tills vi far till IKEA vilket är mycket snart :) hoppas jag.
 

RSS 2.0