Peace & Love

Nu far jag till Borlänge! tillbaka på söndag kväll!

Jag är taggad!

The sounds fredag

Håkan Hellström lördag

tjing

Sommaren är här

Äntligen har värmen kommit och gud så härligt!

Förra veckan jobbade jag 6 av 7 dagar, men det gick bra iaf.. bra pengar midsommar helgen :)
På midsommar slutade jag kl 3 sen bar det av till bergsviken hos Hanna där vi var ett gäng tjejer som åt och hade det trevligt!

Idag har jag varit ledigt, grymt skönt! prickade in det härliga vädret också, så har tagit en promenad till morfar och step in sen solat, vart på stan där jag hittade mer än vad jag hade tänkt!

Är så grymt less på att vara sjuk, har haft problem med halsen sen jag var i kramfors, vilket är 2 veckor nu tror jag?.. Men äntligen idag kände jag att det börjar kännas bättre! helvete att man aldrig ska få vara frisk!
Har inte tränat mycket alls på sista tiden, men är på g nu! förhoppningsvis :)

bor man i Sverige så gör man

klaus 992874567 säger:
home sweet home

finally

HannaOhman säger:

soo you're back to the heat?

klaus 992874567 säger:

noo

its winter here

right now

well, its like 20 celcius

so not that cold

HannaOhman säger:

haha

right now its 8 celcius here.. in summer^^

but it's late

klaus 992874567 säger:

are you serious???????

WOOOW

oh

what time is it?


haha!

Bland annat det här hittade jag!!! hahah!!! ( dålig kvalla dock :/ )


Dålig uppdatering.nu

Jo det har varit dålig uppdatering, kan inte komma med någon bra förklaring heller!
Jag jobbar ganska mycket nu, varje dag i veckan förutom igår då jag var ledig :) bra pengar iaf!

Har även införskaffat mig en extern hårddisk eller vad det kallas, så jag håller på spara bilder och så, så då har jag ju kollat igenom bilder och filmer osv, och många är väldigt lustiga, hade tänkt dela av mig av några gamla roliga minnen :) Så får se när det kommer upp!


Bloggare

Tänkte bara rekommendera några av mina favorit bloggar som jag följer! :D

Linus Eriksson www.limpasterix.blogg.se

Jocke Nordmar www.mrjolleboy.blogg.se

Henrik Persson (Päron, gråben) www.slaktarben.blogg.se 


Grymt roliga bloggar, och grymma killar också :)

Federer



Han är grym


Finalen French open 2009



NU kl 15:00 på kanal 1 och Eurosport!


I kramfors

kan börja med att säga att jag är grymt sliten.. Har tappat rösten min också!


På fredagen såg vi studenterna sen satt jag och Päron framför datorn för att se live score... Japp... Ingen eurosport på tg längre! Men båda mina favoriter i semi finalerna vann (nu snackar jag om tennis franska öppna här) Vetni hur nervöst det är att sitta och se att siffrorna ska ändra på sig? utan att se då dom spelar.. Men nu är det i alla fall final mellan Robin Söderling och Roger Federer... Blir ju lite problem då vem man ska hålla på... En svensk eller den store Federer.. Näe som det känns nu håller jag på Federer, gillar inte söderling så mycker alltså! Men vi får se imorrn på finalen!

Senare på kvällen droppade det in folk här hos Jessica, HIL 05 med fler.. Sen drog vi vidare på Kramm... Grymt kul kväll! Kul att träffa kramfors folket och klassen igen :)

Men det blir så att jag åker hem idag! Vi skulle ju gå ut ikväll, se fotboll Sverige-Danmark.. men jag känner mig inte så taggad för det idag.. tror att jag har lite feber, sen har jag ont i halsen! Sen måste jag bli frisk då jag ska jobba ganska mycket nästa vecka.. Sen en stor faktor är ju att jag vill se tennis finalen imorrn! Känner inte för att sitta på en buss medans alla sitter och ser den finalen, då en svensk är i final liksom! Händer inte varje dag om man säger så.

Nu ska vi och käka sen blire den enormt roliga bussen :)

Men tack alla för en trevlig kväll igår!

Tillbaka i piteå igen

Har haft jätte härliga dagar ute på vift! Var ju först i Umeå och bodde hos Lina fredag och lördag, fest på fredag och lite lugnare på lördagen. Stor shopping på lördagen också, hittade allt för mycket! :) Också vädret som vi haft hela helgen, helt underbart!

På söndag morgon åkte jag till Kramfors, bodde hos Teppan :) Solade på dagen, sen blev det lite tennis med Tess, Mats och Andrea, på kvällen blev de grillning och kubb!
På måndagen var jag med på träningen, sprang flogsta och tennis efter det.. Hann träffa massa tränare och lärare osv..
Och så Hanna & Amanda :) Näe det kändes jätte kul att komma tillbaka till Kramfors, har saknat det där stället! tro det eller ej..  man har haft sina värsta dagar där, men de flesta var nog de bästa dagarna.. Inget klår allt härligt folk man träffat där!

Men Hallå??!! Tennis världen.. Vad har hänt med Söderling? För er som inte har koll på tennisen, Robin Söderling EN SVENSK slog Rafael Nadal på GRUS (världsetta) + att det var Nadals första förlust i franska öppna, han har vunnit tävlingen sen första gången han var med i den, 4 år i rad... och inte nog med det... Idag krossade han Söderling Davydenko också, så nu är han i Semi final! Skräll frågetecken? =)

Nu ska jag och Sofie på Nodo
25e Juni åker vi till Peace & Love i Borlänge
Håkan Hellström, The Sounds, Moneybrother, Mando Diao! Kan inte bli bättre :)
Gud va kul vi ska ha!

RSS 2.0