Fredag

Idag har jag äntligen gjort någonting.. Hade 1 lektion idag, sen blev det lunch med Hayley och så följde jag med på träningen.. Blir så sugen på att spela!

Efter träningen for jag hem en sväng sen for vi på en mexicansk restaurang och firade Denas födelsedag!
Sen for vi och kollade volleyboll match, Ball State vann :)

Och nu är jag tillbaka, som vanligt gick de andra ut, men jag hade tänkt spara mina krafter och om jag mår bra imorrn hade jag tänkt följa.. Dock är det nu jag mår som bäst på hela dagen känner jag, har ingen huvudvärk!..hmm kanske beror på att jag inte rör på mig just nu?
Nu då jag inte har någon huvudvärk borde jag ju plugga eftersom jag inte har kunnat göra det så bra på sista tiden, men vem pluggar på en fredag kväll? dessutom är jag trött.. Men trötthet gör ju inte ont

Söndag måste vara en bra dag för då måste jag plugga.... prov på måndag!

Godnatt

Nadal vs Verdasco

 
Fernando Verdasco

Shiiiiit vilken match... Synd att inte Verdasco vann bara, efter 5h 14 min vann Nadal 6-7 6-4 7-6 6-7 6-4
Nu blir det iaf dröm final mellan Federer och Nadal.. Matchen är söndag 03.30 min tid, er tid 09.30


Snart är det februari

Idag på väg till lektion såg jag alla möjliga sorters maskiner för att ta bort snön, jag antar att dom plockat fram allt vad dom har, vilket inte verkar vara speciellt mycke.. Dom hade tex tagit fram en sån maskin som sopar bort sanden! haha.. Så det blev ändå en ganska rolig promenad imorse!

På eftermiddagen såg jag repris av semifinalen mellan Federer - Roddick, orkade inte gå upp mitt i natten för att se, var allt för trött sen ville jag inte väcka Lauren heller :) Federer är ju så bra nu!

Sen gick jag och åt med de andra på The Retreat som är en buffé och idag serverades det Kina mat! För att fira det kinesiska nyåret typ. Det var gott!


Önskar att jag kunde bli frisk nångång också, det känns fortfarande inte helt rätt i kroppen. Men jag vet inte när jag kan börja träna? För jag vill ju absolut inte bli sjuk igen.. Nu har jag ju säkert grymt dåligt immunförsvar också. Jag hatar att vara sjuk åh... Önskar jag kunde vara helt frisk och känna mig pigg igen och inte ha någon jävla huvudvärk!


Studenten 2008

Nu har jag suttit och tittat på bilder från studenten och som man saknar det, once in a lifetime!
Hittade också två filmer som jag tänkte dela med mig av :) titta och njut ;)





HIL 05 tjalalalala
Hanna Öhman tjalalala hahaha :)

Snowday

Imorse gick jag till badrummet för att göra mig iordning för skolan då hör jag radion... Ball State students - No classes today... Jag förstog ingenting, varför skulle vi inte ha några lektioner?.. Då sa snubben på radion det igen "Ball State Students - NO CLASSES TODAY" Då började jag smått fatta det tills han hade sagt det igen och alla tjejer i korridoren började skrika "No classes today!!!"
Anledningen till varför vi inte har några lektioner idag är för att det snöar ute ungefär, det här är ungefär som en vanlig snödag i Piteå, jag gick nyss ut för att verkligen se hur mycket snö det är, ni har säkert den mängden snö hemma just nu. Problemet är bara att dom inte kan ta bort snön från vägarna! Men inte gör det mig nånting :)


nätserve

Okej, fick reda på för någon dag sedan en konstig regel för killarnas eller herrarnas? (vad säger man) tennis iaf. Div 1 men's tennis fortsätter spela om det blir nätserve, alltså om serven tar i nät så spelar dom den, istället för att spela om. Så man kan alltså slå ett serve ess genom nätserve! Lite ovanligt.. Fast vi har inte den regeln iaf, jag hade blive grymt irriterad ifall det blev ess på nätserve. haha


Federer

Tänkte bara informera er alla om att Federer lyckades vinna igår! Är han inte grym? 4-6 6-7 6-4 6-4 6-2
"I feel in great shape and I could have played three more sets out there if I'd needed to." Säger han efter matchen.
Tänk om man hade sånt tålamod!

Sweet potatoe

Var ju på middag idag med några tjejer, vi åt på Outback steak house.. Jag beställde då kyckling och "sweet potatoe" jag vet inte vad jag tänkte när jag beställde sweet potatoe, jag tänkte typ att det var vanlig potatis.. Då maten kommer ser jag en totalt orange potatis på min tallrik och till den här såkallade potatisen var det socker och smör i en skål.. Aldrig sett något liknande, inte smakade så gott heller.. Såg ut som morotspure ungefär. Jaja det var en upplevelse.. Det är säkert bara jag som är bakom flötet och inte har sett en orange potatis, eller? Har ni sett eller ätit sweet potatoe?

Just nu sitter jag och tittar på Australien Open och Federer möter Berdych men det ser mörkt ut tyvärr.... Federer ligger under med 2-0 i set. Ska federer redan åka ut i fjärde omgången?! vore tråkigt



hjärnsläpp

Faan jag glömde av lunchen!! åh.. lunch är mellan 11 och halv 4 och nu missade jag 7$

Enough

Igår kväll blev jag bjuden på middag hos familjen Hall, så fick jag äntligen ge dom lite julklappar som jag köpte hemma, gav pappan en sverige tröja som han direkt tog på sig och sa att han ska ha på matcherna då jag spelar (när det nu blir) hehe :) Mamman fick en kostaboda ljuslyckta, Hayleys brorsa fick marabou chocklad :) Hayley gav jag några örhängen, locktång och shotglas ^^

Sen for vi förbi scottys där tjejerna var och åt middag sen ringde folk och frågade om jag ville på fest men det är nog inte så smart så jag for hem och träffade på alla tjejer i korridoren som höll på att göra sig iordning för fest såklart. Var med dom innan dom for iväg, och så fick jag låna en massa filmer av Hilary och Diana. Såg bla en jätte bra film, Enough med Jennifer Lopez! Rekommenderar jag om nu inte alla redan har sett den!
Idag har jag absolut inte gjort nånting, typ pluggat lite och sett serier.. ska dock på middag ikväll med mina förra rumskompisar :) Sen om jag har krafter kvar till kl 9 ska jag en sväng på late night med Hayley och gänget.

Börjar bli gryyymt less.. Vill träna! Önskar att det var så att jag kunde träna men inte kunde gå till skolan. Vore bättre tycker jag!

Vinst

Idag vann vi mot Wright State med 6-1 i matcher!! Mycket bra :) Hayley som inte spelat match sen april förra året spelade sin första match idag och vann 6-0 6-0 (!)

Idag hade jag en jätte bra dag, jag trodde typ att jag var frisk men... Då kom det bara så där helt plötsligt den där känslan och jag blev mega slö, ont i huvudet och yr. Kändes som jag hade spelat 5 matcher i rad eller nåt, då jag bara hade suttit och tittat. Efter alla matcher hade vi samling och jag la mig ner på tennisplan och höll på somna, då började alla skratta och jag vaknade :) Så går det. Skulle ju hem och plugga efter matchen men jag somnade i 2 timmar. Imorrn har jag bara en lektion sen ska jag slöa hela dagen och försöka plugga lite.

Fick julklapp idag av Georgina, ett shotglas med en koala och så står det G'day australia road :) hihi
Sen fick jag av Hayley en kub med en massa bilder på oss och en nyckelring ;D

Idag har det kommit en tjej från Puerto Rico som är här på besök som kanske ska börja här nästa år! Så vi ska ta hand om henne i helgen, visa henne runt och så. Vi fick dock stränga regler och skriva på ett papper med saker som man inte fick göra, om vi skulle ge henne ball state saker då skulle vi kunna bli straffade av ncaa osv. Massa grejer var det. Störda regler. Men i alla fall så berättade Kathy om saker som tidigare hänt med "recruits" (kallas dom som kommer och hälsar på)
Kathy hade en gång fått ett samtal 1 på natten "Jag hittar inte min recruit, hon är borta"
Förra året hade Hayley och Georgina gått ut på scottys för att äta middag med en recruit, och om man gör sånt så betalar Kathy, då hade dom köpt mat för 80$ = 600kr ungefär. haha!
En annan recruit hade började röka marijuana en kväll.

Det var de.. Hoppas alla har det bra hemma i Sverige! :)

90210

Idag har det vart en lite mer busy day, hade två möten med lärare och en lektion.
Visste ni att ett barn skrattar ungefär 250 gånger per dag medans en vuxen skrattar kanske 15 gånger?
Och, om man skrattar 30min per dag får man bättre immunförsvar och massa andra saker, men jag reagerade på immunförsvar som jag behöver(!) Något som jag inte verkar ha, så nu blir det att försöka skratta.. problemet just nu är att det är jobbigt att skratta ungefär.

Sen for jag iväg till tennis hallen för möte, såg på killarnas match mot IPFW och dom vann 7-0! Efter det var jag allt för trött, sov en timme.. Åt middag med de andra, satt där 2 ½ timme.. Hade lektion, Life skills som är endast för athleter och där var tv8 helt plötsligt och filmade. Nu blir det ett avsnitt av 90210, kommer säkert somna dock.. Har aldrig vart så här uppdaterad på tv-serier föresten, måste passa på nu medans jag har tid!



Imorgon möter vi Wright state på hemma plan, betyder att jag missar ännu en match.....


Blondinbella

För ett år sen då jag läste blondinbellas blogg skrattade man åt hennes inlägg, herregud vad man tyckte hon var dum. Men nu skriver hon ju vettiga saker, och jag tror verkligen hon är en tjej som kan påverka i samhället, hjälpa tjejer som har det svårt. Visst är hon lite pinsam fortfarande med vissa grejer, dessutom använder hon kaninpäls(!) nån som jag tycker är totalt förbjudet, kanin liksom.. !! MEN hon har sina bra inlägg, som det här som jag läste idag:



Lets Dance är det roligaste jag har gjort, men även det jobbigaste också. Det svåraste med allt är inte att lära sig dansa (även om det kan vara ett helvete det också) utan det värsta är den psykiska pressen. När man ska lära sig en ny koreografi kommer man alltid till punkter eller steg i dansen där allt känns omöjligt. När man kommer till ett sådant tillfälle är det lätt att blockera sig själv och redan bestämma innan att "nej, det här kommer inte att gå, nu ger jag upp, nu skiter jag i det här" När man befinner sig just här finns det bara en räddning och det är inställningen. Och att vända en negativ inställning till en posetiv är bland det svåraste som finns. Man får tvinga sig själv, skrika på sig själv att "jag kan ju det här, försöker jag tillräckligt så kommer det faktiskt att gå"

Det är här vi människor kan delas in i två grupper. De som faktiskt ger upp och presterar dåligt i slutändan eller de som vågar se problemet med inställningen som en utmaning istället. "På hur kort tid kan jag få bort blockeringen och faktiskt klara det som jag tycker är svårt?". Vi föds inte in i en grupp utan man bestämmer själv vart man vill hamna. Det är det som är så coolt med livet. De här tävlingsättet att tänka på, kommer jag får användning för i hela mitt liv, för det här kan man applicera överallt, på alla motgångar som kommer i livet. Allt är en utmaning. Se det som en lek!

Det är ungefär som för mig då jag spelar tennis, då jag är i underläge bubblar hjärnan av arghet ungefär och det finns inget positivt, de mörka tankarna tar över: "jag kommer förlora" "kommer få utskällning av tränarn" "jag är sämst" "jag hatar att spela tennis" "det här är så jäkla tråkigt" vet inte hur många gånger det här har hänt.. Och det svåraste är verkligen att omvandla dessa tankar till positiva tankar. Det känns som en omöjlighet då man är riktigt förbannad. Men man kan inte vinna med de mörka tankarna. Finns jätte många tennis talanger där ute som inte lyckas pga deras humör. Spelar ingen roll hur bra dom är, om dom får en liten svacka så är det kört.

Jag menar man kan inte spela på topp hela tiden, nån gång kommer svackorna och det är då som man måste vara stark och försöka tänka positivt. Samma med verkliga livet, ibland har man det verkligen jobbigt med vad det än kan vara, plugget, jobbet, man är totalt less på allting, det är då man får kämpa. Livet är inte lätt alla gånger.

----------------------

Sen måste jag bara nämna en till sak när vi ändå är inne på blondinbella området... Sista dagen i Sverige var tjejerna hos mig och vi såg första avsnittet av lets dance, då visar dom blondinbellas pojkvän Nils och kallar han brunetberra! fan va kul de var! David Hellenius, rolig snubbe :)

H&M och Gina tricot

Mina favorit affärer! Om ni klickar in er på den här länken och blir medlem så får ni ett present kort på HM och Gina :)


 http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=152783



Lite att göra

Jag har inte så mycket att göra så har suttit och kikat på http://www.tjuvlyssnat.se/

Hittade då det här som var ganska kul:

Buss från Piteå till Luleå

Eftermiddagsbussen är i princip fullsatt, mestadels av gymnasieungdomar. En man ~60 kliver på vid busstationen i Piteå. Han betalar busschauffören och tittar sedan med ogillande blick nedför gången i bussen.
Mannen: Det är fanimej otroligt. Det ser ju ut som Noaks ark!
De som sitter närmast skrattar ganska högljutt. Mannen sätter sig på en plats en bra bit bak i bussen och fortsätter att se sur ut. En kvinna ~50 sitter på platsen närmast chauffören.
Kvinnan: Och nu är arken komplett, för nu fick vi en åsna också.
Busschauffören skrattar gott.

Café, Uppsala

Två flickor, den första ~4 och den andra ~8 sitter med sin mamma. Ingen har sagt något på ett tag så den första flickan bestämmer sig för att bryta tystnaden.
Flicka 1: Först kom dinosaurierna, sen kom indianerna och sist kom människorna.
Flicka 2 (ser upprörd ut): Menar du att indianerna inte är människor?!
Flicka 1: Ja...
Flicka 2: Men så kan du ju inte säga! Vår pappa är ju lite indian. Då är du en rasist. Vet du vad en rasist är?
Flicka 1 (ser förvirrad ut): Nej...
Flicka 2: Det är en sån som inte tycker om mörka människor på grund av hur de ser ut. Är du en sån?!
Flicka 1 (spricker upp i ett leende): Ja, jag är mörkrädd!
Flicka 2 tittar förtvivlat mot mamman som fnissar.


Roommate

Jag tror jag fått bästa tänkbara rumskompis, Lauren.. Om ni inte visste det så bor vi i samma rum, pyttelitet rum.
Hon är typ här på veckorna sen åker hon hem på helgerna, vilken är ganska skönt att få ha lite privacy ibland.. Sen efter en helg blir det lite ensamt och då kommer hon ju tillbaka så det är perfekt :)
Sen är hon ju hur gullig som helst!

 


Ball State - Dayton

Idag mötte vi Dayton, och förlorade med 4-3.. Jag satt på sidan av och försökte hejja så gott jag kunde :)
Sarah kom fram till mig då vi låg under och sa lite skämtsamt:
"Hanna, how much do you really need your spleen?"
"haha"

Om jag tränar kan ju mjälten min spricka.. Om jag inte hade haft körtelfeber utan vanligt bara virus och feber hade Kathy nog tvingat mig att spela, hade inte förvånat mig. Eftersom Georgina tvingades spela på sitt knä då hon nyss gjort operation. Så funkar vår tränare.

Efter 5 timmar i tennishallen var jag helt slut och somnade direkt jag kom hem sov ostört i 2h tills det ringde och dom frågade vart jag var, vi skulle och kolla på volleyboll match. Och på väg till volleyboll matchen så träffade Georgina några killar som dom träffat på tidigare och en grabb visade sig vara från Sverige!! hur sjukt var inte det!? Han hade iaf tydligen just kommit hit.



Sen gick vi och kollade på killarnas volleyboll match mot Stanford, dom förlorade tyvärr.. Efter matchen gick alla på party, själv gick man hem och sov igen, vaknade just till och hade tänkt se någon film eller nått.

-26 grader idag

Idag var det ännu värre, -26 grader.. Tror dom aldrig haft så kallt!

Idag har vart en jobbig dag med sjukdomen, precis allt har vart jobbigt. Även att se tv, för huvudet värker och inte hjälper ibumetin.

I alla fall så tog jag bort en kurs idag på mitt schema, nämligen teater, inget för mig det där! 80 årig tråkig gubbe som lärare gick inte att lyssna på en hel timme + då det är något som jag är helt okunnig och helt ointresserad i.. Det är tyvärr ett måste att man har en antingen, teater, bild, musik eller dans lektion, men det är ju inte praktiska saker utan det handlar om teaterns historia.. suck!! Men om jag ska ha det i framtiden ska det vara en bra lärare isåfall..
Grymt irriterande att man måste ha vissa lektioner, som är "core classes".. 
Men har ju fortfarande 6 kurser kvar den här terminen så de räcker, ska berätta nån vacker dag vilka kurser jag läser.

Har iaf legat nästan hela dagen i sängen tills Dena och Kimber kom förbi med lite nya grejer som vi fått, två nya träning t-shirts och en handduk med namnet på =) Har ju inte så mycket annat för mig så tänker visa dom..




Sen var vi och åt på Scottys, gott med något annat än "dorm food"

Hoppas på att jag är lite piggare imorrn, vi har hemma match och vill ju inte missa när mitt lag inleder säsongen med en vinst förhoppningsvis ;) Dock har vi ett skadad lag, som det stod i tidningen idag, "Women's tennis team, an injured team" "Sophomore Hayley Hall is recovering from an off-season back surgery for a bulging disc Sophomore Georgina Thomson has a cyst on the outside of her knee that causes her discomfort. Freshman Hanna Ohman is unable to play because of mononucleosis. Freshman Kristin McKinney is having problems with a recurring back injury." Fasen måste dom skriva det så att alla kan läsa.. Känns som att då jag berättar för vissa att jag har körtelfeber då backar dom lite försiktigt! haha.

Nä nu ska jag lägga mig i sängen, min bästa vän för tillfället :)

Jag är trött

Det här är ovanligt för mig måste jag säga, har aldrig varit så här trött i hela mitt liv tror jag.. Jag sover som en stock, spelar ingen roll vilken tid på dygnet det är, jag sover, försöker ta mig till lektioner, sover.. ungefär.. I vanliga fall vill jag träna, nu är det andra tider.. nu vill jag ligga i sängen och sova eller titta på nån serie...
Måste plugga, men energin finns ju inte till det... Fast jag är faktiskt nöjd över att jag orkar gå till lektionerna, jag skulle lätt kunna komma undan men då tänker jag, förstå hur jobbigt det kommer bli sen då, att ta igen och så.

Alla verkar veta att jag är sjuk också, gick idag till en snubbe som sköter om mina böcker och han visste om det, sen stötte jag på simmarnas coach som frågade hur jag mådde.. Snacket går fort fram

Men jag menar jag är inte så sjuk tycker jag, har hört hemska berättelser om andra som haft körtelfeber och vart borta i månader.

Idag var det dessutom ISkallt ute, -20.. Såg varningar på tvn idag, skolor som hade stängt för att det var för kallt och för mycke snö.. HAHA.. klent ändå. Men det var iaf fint väder ute.



Har också fått både nya tennis skor och nya inlägg i, men då är ju problemet att jag inte kan prova dom inom tre veckor eller nått.



Var hos doktorn idag igen och han sa minst tre veckors vila.. Sen ska jag träffa han igen och då ska han typ godkänna om jag kan träna eller inte.

Motgångarna gör dig stark
Idag fick jag ett jätte gulligt mejl av Tess, blev helt rörd.. Gud vad jag saknar henne, önskar det var hon som bodde mitt emot mig precis som förra året.. laga potatisgratäng, prata om allt möjligt, se gossip girl och ja till och med springa cooper med henne saknar jag! <3


Körtelfeber (!)

Alltså jag kan inte förstå hur jag lyckas få alla dess sjukdomar, skador osv. Nu har jag Körtelfeber

Jag sa ju i tidigare inlägget att jag inte skulle träna i Måndags men det gjorde jag. Jag kom till fysträningen och sa att jag inte kände mig bra och inte borde träna. Men då sa Kathy (coach) att det skulle göra mig frisk om jag tränade lite. Så jag gjorde det jag orkade vilket inte var speciellt mycket, jag fuskade rätt mycket gjorde så lite som möjligt, hade ju ingen ork. Sen på eftermiddagen hade vi tennis och då spelade jag utan att röra på fötterna ungefär, orka ju inte. Kroppen var som gummi eller nått. På kvällen somnade jag sen 20.00! :O

På morgonen kände jag mig sämre så Kathy sa åt mig att gå till "Health Center", så jag tog en massa tester, träffade olika doktorer sköterskor och ett test jag tog visade att jag hade Mono = Körtelfeber. SUCK
Finns inget antibiotika man kan äta mot det, för att det är ett virus.. Så man måste vila, jag frågade hur länge det skulle ta innan jag skulle kunna träna "a couple of weeks" svarar hon då. SUCK igen. Om man är skadad kan man ju åtminstone träna något annat, nu kan jag inte göra nått! Hur ska det gå? Vad ska jag göra de 20-25h jag i vanliga fall tränar?!

Jag kommer missa en massa matcher :/

Men det finns något positivt i detta:
* Kathy har förhoppningsvist dåligt samvete för att hon inte trodde på mig. Det hade ju liksom vart värre om jag gått till doktorn och hon hade sagt att jag vart frisk.
* Mina andra skadade kroppsdelar  kanske blir hela nu när jag får vila?

Sen vet jag inget mer, nån som kommer på nått?

Idag låg jag och funderade.... Det är nog inte ens meningen att jag ska spela tennis på en högre nivå med mycket träning, för så fort jag börjar spela bra så får jag nån skada eller någon typ av sjukdom. Jag menar hur många gånger var jag inte sjuk i Kramfors?! Hur många olika skador har jag inte haft på sista tiden? Kommer ju inte ens ihåg allt.. Vet inte hur många chanser jag ska ge detta.

I alla fall så kom Hayley förbi med min favorit smoothie från incredible yogurt, det gjorde min dag :)


Tillbaka på Ball State University

Då var man framme i Muncie efter många om och men känns det som. Jobbigt att resa då man är sjuk, men tack och lov för att alla dessa preparat finns, alvedon, nässpray osv.. I alla fall var flyget till Chicago försenat 3h, vilket gjorde att jag missade flyget till Indianapolis. Så fick tjorva på med det där då jag väl kom till Chicago, boka om och så. Fick en ny biljett kl 03.00 svensk tid, 20.00 chicago tid.
Blev en lång dag det där. Inte är det nog heller då man är stressad sjuk och inte vet vad man ska göra, så ska dom kolla igenom allt man äger och har. Säkerhetspoliserna tog upp allt ur min väska, då menar jag allt. Sen hade jag en present där också, inslaget i fint present papper och allt. Men det brydde dom ju sig inte om. Ser jag ut som en brottslig eller?! Man börjar ju fundera, alltid ska dom kolla igenom mina bagage, till och med i Sverige plockade dom ut mig för säkerhetskontroll där inte ens alla behövde kollas.

Idag hade vi träning men jag är ju fortfarande sjuk så jag tog inte med mig några träningsgrejer till träningen skulle bara kolla på. Det första coachen säger då jag kommer är "vart har du dina träningsgrejer" jag hade sagt till henne att jag var sjuk och att jag äter antibiotika..
"jag är ju sjuk och ska inte träna idag"
"Det är inte något du bestämmer själv" säger hon då
"men vadå, ska jag träna då jag har feber?"
"vi är inne i en så viktig period nu och träningen är väldigt viktig, jag är väldigt besviken på dig du som skötte dig så bra förra året"
Jag förstog ingenting.. Hon har sina humörsvängningar alltså, inte nådigt heller.
Jag kan ju inte ens gå uppför trappor så blir jag anfådd.. Jag ska då inte träna imorrn iaf, vad hon än säger.
Inte så roligt välkomnande tyckte jag :/

Men tjejerna var ju såklart kul att träffa! :)
Nu ska jag gå och hämta ut skolböcker sen börjar skolan imorrn.......


Mot staterna

Då var jul lovet över.. Fort gick det! och inget bra avslut fick det.. Är fortfarande sjuk. Har fått penicillin pga bakterier i kroppen.. Sen är jag orolig för flygfärden imorgon, det är ju nog jobbigt att flyga och nu dessutom då man är sjuk.. Men har fått olika sorters nässpray som förhoppningsvis kommer hjälpa..

Men jag har i alla fall haft ett jätte bra lov tack vare min underbara familj och mina underbara vänner :)
Vad skulle man göra utan familj och vänner?

Känns dock lite tråkigt att åka tillbaka nu då man är sjuk, nu också när vi har en massa förberedelser inför tävlingen nästa helg.. Hatar att sitta och kolla på när andra tränar. Så får man inte träna själv.
Men det ska bli kul att träffa alla igen, och sen ser jag fram emot alla tävlingar då jag väl blir frisk :)

Då var man sjuk

ja... Igårkväll fick jag feber och har även haft det idag, vilket är jobbigt! Man orkar ju inte göra nått..
Men imorse hade jag ju tid på step in, ett återbesök, så fick lov att ta mig dit.. Under lovet här har jag haft i läxa att träna upp hela baksidan och jag hade blivit starkare.. Men har ju också haft ont i ryggen hela lovet och det visade sig vara en låsning så fick värmebehandlig osv. Hoppas det går över snart, har ju liksom tävling nästa helg(!)

Då jag kom hem somnade jag direkt, sen resten av dagen har jag bara legat på soffan, inte orkar så mkt annat.. Längesen man bara låg och latade sig en hel dag.

Nu är jag less och mår faktiskt lite bättre, så har stora förhoppningar på morgondagen!


Slutet av lovet

Igår var jag chaffis till mina föräldrar + Mona och Stefan.. For sen till Sara en sväng och så följde jag med dom ut på Pentryt.


Titta om ni hittar mig ;)

Nu börjar lovet lida mot sitt slut och det är mycket man vill och måste hinna göra innan..
* Umgås med kompisar och familj
* Söka sommar jobb
* Köpa julklappar till usa vännerna
* Träna
* Massa ärenden på stan som måste göras
* Hälsa på mormor, morfar mfl.
* Packa måste man ju...

glömt nått?

lördag åker jag tillbaka och jag har ett späckat schema framför mig med mycke tävlingar eftersom vi är i säsong nu. Men det ser jag fram emot! Bara min kropp håller :)

Citat från päron

Msn snack med päron (Henrik) idag om minnen... Hans knepigaste...eller läskigaste tid i livet då han bodde med en pitebo...


"alltså hur tror du det var.... kl 0600 kliver en halvt rubbad "människa" ut ur sitt "rum" med ett par trasiga kalsonger och ett paket palt under armen.."


Shopping

Idag var jag på stan med familjen och gjorde lite ärenden, sen skulle vi äta på thai-garden men det var stängt, sen på furuborg men det var också stängt, så tillslut blev det golden..Gott det med :)

Sen så fyndade jag på rean, två par skor för 150kr tillsammans!! hade blive typ 1000..Sånt gillar vi, sen köpte jag en tröja från h&m och så fick jag en skitsnygg kjol från MQ + underkläder av mamma.

Sen gick jag och mötte upp mina kompisar och nu är jag hemma, sett lite heroes avsnitt..
Senare blir det Nodo med tjejerna.


Gott Nytt År!

Då var det år 2009! Hade en trevlig kväll med tjejerna igår! Lugn och bra, lagade go mat, lekte lekar och pratade minnen, som det ska va :)

   

Idag har det varit lugnt, tog en promenad imorse men var tvungen korta ner den för mitt ansikte höll på förfrysa ungefär + mina tår.. sen har jag inte gjort så mycket mer idag... Ikväll blir det att spela tennis med Joseph.


Born to me sheeep!

Hejn är ju typ den roligaste reklamen på länge :) haha

 


RSS 2.0