Studentveckan!

Mitt internet hemma är cp, så nu sitter jag på skolan.. Igår hade vi dansträning inför balen^^ Behövdes verkligen kan jag säga! 1 vecka till studenten idag..Kan inte fatta det!!! Och det är fester vaarje dag.. Fullt schema
Igår var vi på haga en sväng men det sög så vi for hem sen då kom några från klassen till TG så vi satt ute med dom.

Torsdag: Sandö fest?
Fredag: Lunde fest
Lördag: Klassfest sen Gladan
Söndag: Ska vi ut och hänga lakan över hela stan, spraya och sånt.
Måndag: Balen
Tisdag: Fyllebrännboll
Onsdag: Pynta våran vagn vi ska åka i.
Torsdag: STUDENTEN!!!
Fredag: Hem till Piteå.


Klassfest

Igår hade vi klassfest på HIL-udden ^^ Satt vid elden, Andre hade sin gitarr med sig så det var mysigt, kallt däremot! Blev kanske lite för sent dock. Men jag pallrade mig upp till fysen kl 7 imorse sen dissade jag tennisen och for hem och sov. Hade nog somnat på banan annars! Nu har jag i alla fall vaknat och hade tänkt sola lite sen blir det träning! :)


Var lite inaktiv med Kameran igår men här är en bild från början av kvällen då vi kom dit!


Kom just på att idag har jag sovit lika mycket som jag har tränat idag. Blir en tidig kväll. Godnatt =)

10 dagar kvar

Fick just ett samtal om att det blir klassfest ikväll! Måste säga att jag inte är så himla taggad på det alltså, är så himla trött efter dagens träning! Intervaller tar kål på mig.. haha! Aja får ta något upppiggande eller nått? :)


Söndag

Solen har faktiskt varit framme hyffsat mycket idag, så jag har pendlat ut och in genom fönstret ^^ Men sen på eftermiddagen var solen framme riktigt länge så jag och Tess låg på taken och solade! Jag tror att det har tagit på, känner att det hettar till på kinderna^^! I veckan ska jag riktigt ligga i med solning!! Bal om en vecka för tusan!

Jag lånade en bok på bibloteket som heter löptränarens nya handbok! Den är skit bra faktiskt, finns jätte många bra tips och grejer, typ:
- Så får du lust att löpträna
- Klädsel för löpträning
- Så kommer du igång'
- Så undviker du skador
- Pulsen, hur man ska andas
- Spring dig smal
- Ät dig i toppform
osv...

Sen fanns det ett roligt test som jag provade, :)

Är du i god form? heter det.

Då ska du springa upp och ner från en vanlig köksstol tillexempel, (40 cm hög ska den vara för kvinnor 50 för män) Det ska du göra i 5 min i jämnt tempo (jobbigare än vad jag trodde)
Sen sätter du dig och vilar 1min
Därefter vilar du ytterligare 30 sek men då ska du räkna dina pulsslag under 30 sek
Vila 30 sek utan att räkna
Vila 30 sek till räkna pulsslag
Vila 30 sek igen utan att räkna
Och sista vila 30 sek och räkna

Nu ska du ha fått ihop 3 tal för din puls.

Då tar du 100x300 dividerat med summan av pulsslagen x2 = Då får du din testpoäng

Under 55 = Du behöver verkligen motionera!
55-64 = Acceptabel
65-79 = Bra
80-89 = Mycket bra
Över 90 = Utmärkt


Här är vi ute och springer i Spanien på ett läger vi hade.

Här har ni 9 bra skäl för att löpträna:
  • Aldrig mer snuva - Löpning stärker kroppens immunförsvar
  • Friskare hjärta - Minskar risken för blodproppar och andra hjärt-kärl sjukdomar
  • Sundare vikt - Förebygga diabetes genom att hålla vikten nere och motionera regelbundet
  • Bättre sexuell förmåga - Bättre sexliv
  • Du blir klokare - Försök visar att möss bildar fler hjärnceller och blir klokare när de springer.
  • Humöret förbättras
  • Bra lungor - Redan i 25-årsåldern börjar båra lungor bli sämre på att ta upp syre. Löpningen motverkar detta.
  • Starkare benstomme - Löpning stärker skelletet och förebygger benskörhet
  • Större muskler och mindre åderbråck
Bra va?! :)

hihi

Den här sötisen ska jag ta hand om i sommar!! :) Från den 22 juni.



Är han inte söt?

Summer Party på hotell Kramm

Igårkväll började vi med grillning här på TG, jag och Tess gjorde en jätte god potatisgratäng och grillade kött till! Satt ute med ett gäng och sen gick jag, Tess, Päron och Jocke till Amanda där dom hade en liten förfest :) Sen vidare till Kramm där det skulle vara "Summer Party" och det var riktigt kul där, mycke folk!


Jocke, Jessica och Käppen


Jag och Tess :)


Hos Amanda! Jocke, Päron, Hanna, Amanda, Stina, Hanna och Tess


Hanna, Jag och Tess =)


Och så avslutar vi med ett Hanna kort ;D

Jaha vad ska man hitta på idag då tro? Jag har liksom inget jag behöver göra, har redan städat och har Inget att plugga som jag alltid annars brukar ha, jag är grymt rastlös... Jag är ovan att ha så här lite att göra :P Imorse då jag steg upp vid 9 tiden, kunde inte sova nå längre :S Var det himla bra väder så jag tänkte åå idag blir det att pressa hela dagen, men då efter nån timme är det smockat med moln..typiskt! Aja direkt solen visar sig blir det ut på taket ^^

Alltså det är nu konstiga grejer jag måste fixa för att komma in i skolan i USA, det jag nu ska skicka till skolan är ett intyg från min bank att antingen jag eller mina föräldrar har mer än 20 000 kr på banken.. Konstiga grejer!!

Nä nu ska jag kolla om Tess har vaknat upp :)

Tillbaka

Jag är helt slutkört efter den här resan!! Kan säga att det kommer dröja tills nästa gång Hanna Öhman sätter sig och paddlar! Vi for igår morse, började vid Risön i Sollefteå paddlade i ca 7h med två stopp tills vid var framme vid Prästholmen som är en Ö där vi skulle övernatta i tält. Fyfan va glad man var när vi var framme, självklart skulle vi ha världens motvind också, däremot var det ju medströms annars hade vi ju inte kommit fram! Vi slog upp våra tält, lagade mat och lekte en massa lekar, satt vid elden osv, så vi hade det kul och mysigt på ön, men att paddla sög! Sen natten var ju inte den bästa heller. Kallt och jävligt, höll på att förfrysa om tårna så mycket sömn fick man knappast. Sen upp tidigt och fortsätta vår paddling till Nyland som ligger ca 1 mil från Kramfors kanske? Så det blev ytterligare 3 timmars paddling med ett kort stopp. Vi paddlade 4 mil och har nu suttit säkert 8h i den där himla kanadensaren! Så less var man. Men något positivt med paddlingen var ju den fina naturen som omringade en, höga kusten med dess berg och grejer, spegelblankt vatten osv.



Gud vad trött jag är nu, känner mig helt utmattad och är rädd att jag ska bli sjuk efter den kalla natten! Men får hoppas på det bästa. Ikväll ska några från TG (tennisgymnasiet) och äta tacobuffé på kramm, det kommer sitta fint :)

Bilder från paddlingen kommer sen nån gång, jag tog inga bilder. Men några andra gjorde det så :) Jag hade varken med mig kamera, mobil el mp3. Så man var något OFF där ute i skogen, men (!) Jag överlevde. haha

Paddling

Just nu har jag precis packat färdigt för morgondagen! Vi ska ut och paddla med klassen sen övernatta och paddla hem igen på Fredag.. Det ingår i en kurs som heter Friluftsliv B. Jag vet inte om det kommer suga eller om det kommer bli kul? Vi får väl helt enkelt se, men jag är väldigt skeptisk pga en sak! Meeen men ;D Har iaf en massa gott, godis, russin, nötter osv! Hoppas bara det blir bra väder!! och lite varmare tills imorrn. Men det här kan ju inte bli värre än vinter veckan vi hade då jag gick i ettan, i slutet av februari någon gång tror jag det var, så sov vi ute i tält, det var som en kåta med en kamin inuti, men jag lovar det var den värsta natten i heela mitt liv, jag frös ständigt och sov inte en blund.. näe fyfan.. sen nästa dag hoppade vi i en isvak som alla hade gruvat sig för så mycket, men det var då ingenting jämfört med att sova i tältet där! Isvaken var ju över på några sekunder sen var man inne i bastun ^^ I tvåan vandrade vi ute i skogen, bla där dom filmade in ronja rövardotter..Sen sov vi i tält där också och vandrade tillbaka igen! Och nu blir det de sista, paddlingen som vi ska ta oss igenom..

Men de blir nog kul förhoppningsvis :) Jag slipper ju två dagars träning med Caxton, blev så knäckt då jag hörde han skulle komma meen sån tur var skulle vi ju på paddlingen.. I eftermiddags skulle jag ju ha tränat med honom men jag sket i det för jag kände verkligen att jag inte ville träffa han! Sen var jag ganska slut i kroppen efter förmiddagsträningen också så, träningen hade inte gett mig något alls, hade bara vart irriterad!

Nog om det, ikväll är det Champions league final så ska snart ner till Nordmar och Päron för att titta ett tag i alla fall, måste sova rätt tidigt idag känner jag..


Klassen I ettan under vinterveckan ^^

Den roligaste Tisdagen på länge!

Dagen började med att jag var mega trött och var inte alls sugen på att träna, fast det händer väl inte allt för sällan att man vaknar av väckarklockan 05.50 och inser att det redan är morgon och att man snart ska ut och springa i kylan.. Men man har börjat vänja sig vid att skjuta undan de negativa tankarna och fokusera på positiva! Så imorse var min positiva tanke, fy fan vad kul det kommer bli att se dessa fyra killar med tjej tennis kläder och att se tränarnas miner, så jag var snabbt på benen åt och drog iväg...

Alla sitter som vanligt på samlingen 07.00 trötta som svin hela bunten antar jag, tomas (fystränarn) står där framme och kollar vilka som är här osv.. Då kommer dom, haha i rosa klänning, blå volangkjol, rosa linne, gul slimmad klänning... haha fyfan så kul det var! Jag och tre andra tjejer hade ju också deras tennis kläder på oss men det är ju förstås inte lika lustigt kanske, förutom att vi drunknade i kläderna ^^ Dom hade fys i kläderna.. Sen direkt spelade vi tennis ute i centrala Kramfors, bilarna höll fan på krocka då dom såg något konstigt på tennis banan haha.. Sen spelade vi så på eftermiddagen också!! Vid 4 tiden, då det är som mest folk ute ^^ Inte nog med detta! Micke, våran tränare ville skämma ut dom ytterligare så han sa att om de gick i dessa kläder ut på en restaurang här i Kramfors skulle han bjuda på middag^^ Så de gjorde dom och jag fick även följa! eftersom jag var en trea, eller nått ;P Så Micke parkerade såklart en bit ifrån jakten (där vi skulle äta) så att de var tvungna gå igenom stan, haha självklart var det massa folk (många för att vara i Kramfors) ute, jag skrattade så att jag grät kan jag lova! Folk filmade, någon sa "ni kan inte vara nyktra alltså" och "bögjävlar" osv osv.. SOOOM dom skämdes stackarna! ;P Fråga mig inte hur vi fick dom att ställa upp på detta, men dom här grabbarna är sjuka men grymt roliga! Hittar på det mesta vill jag lova. Så en rolig dag fick jag!

image178 image179

Avslutade kvällen med nya avsnittet av Gossip Girl hos Tess med blåbärspaj som jag bakat! Måste ju fira idag, klar med skolaaan!!!!!!!!!!! inga mer läxor och inga mer prov! Förstå min lättnad!

Tennis Avslutning

Imorse hade vi grymt jobbiga intervaller måste jag bara påpeka! Sen direkt efter det ska man ut och spela tennis, då brukar det inte gå så bra måste jag säga, gummi i hela kroppen och sen är man inte så himla pigg! Tungt, men snart har jag genomlidigt denna plåga i tre lååånga år! Kan ni tänka er? Tre år! Tiden har gått fort!!

På eftermiddagen hade vi avslutning med tennisgymnasiet, vi hade först 5-kamp, vi 3:or mot 2:orna och 1:orna och självklart blev det en vinst för oss 3:or ^^ haha
Sen bjöd tränarna på tårta och så fick vi treor diplom och grejer :)
Men den här avslutningen betyder inte att det inte är någon träning mer, vi har träning ända tills vi slutar 5:e Juni :) Så det är bara att fortsätta kämpa några veckor till!

Nä nu ska jag laga mig middag sen blir det att plugga för mitt SISTA prov i gymnasietiden!! som är imorrn!

HAHA just de ja!!! Imorrn kommer jag tess och alle byta kläder med 3 tennis killar, så dessa killar kommer alltså ha på sig tennis kjol och något sött rosa linne på sig imorrn på träningen ^^ haha fyfan va kul de ska bli ;D Vi måste ju skämma ut oss nu sista tiden här i Kramfors har vi planerat! mohaha

Lite att göra?

Hur gammal är du om fem år? 23
Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Tess
Vad äter du helst till frukost? Helst... fil och flingor.
Vilken är den senaste filmen du sett? Good Luck Chuck
Vem ringde du senast? Mamma
Vem ringde dig senast? Jocke
Hur löd det senaste sms:et du fick? Hej, är du vaken?! :)
Föredrar du att ringa eller skicka sms? Det beror på, men det är roligare att ringa
Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta
När såg du senast din mamma? Oj.. Allt för länge sen, 2 veckor sen.
Vilken ögonfärg har du? Blå
När vaknade du i dag? Sovmorgon YEAH, 09.45
Har du varit otrogen? Nej!!
Har du varit kär någon gång? Ja det har jag väl.
Var tror du att du befinner dig om tio år? Oj, det vet jag inte!
Vad lyssnar du på nu? The Sounds - Dance with me
Vad fick dig verkligen att skratta senast? haha igår då Jockex2 var kass på kubb ;);)
Hur stor är din säng? Liten...
Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
Favoritdjur? Kanin :)
Har du husdjur? Nej :/
Hur många kuddar har du i sängen? En
Röker du? Nej inte det!
Vem saknar du just nu? Jag saknar familj och kompisar i Piteå!
Är du social? Ja det tycker jag :)
Vilken är din favoritglass? Hmm, jag tycker om daim glass
Vilken är din favoritefterrätt? Hmm, kladdkaka? Blåbärs paj kanske? :)
Favoritmat? Thaimat och lax :)
Tycker du om kaffe? Nej jag gör ju inte det!
Vilken sida av sängen sover du på? Ingen sida alls, i mitten :)
Kan du spela poker? Jo det kan jag väl, men är inte världens bästa ^^
Vem sårade dig sist? .....
Tjänar du egna pengar? Nån gång då och då.
Tror du att folk tycker om dig? Jag Hoppas då det :)
Vill du ha barn? Absolut.
Har du bra självförtroende? Jag jobbar på det
Har du någonsin åkt ambulans? Nej
Vad spenderar du helst pengar på? Kläder och resor
Vilket är ditt favoritprogram på tv? Det som jag just nu tittar på är sanningens ögonblick.
Favorit Tv-serie? Heroes, One Tree Hill, Kyle XY, Gossip girl!
Vem är den roligaste människan du känner? Jocke och Päron kan man alltid skratta åt :)
Vad har du för ringsignal? Den som var på mobilen då jag köpte den.
Brukar du drömma sexdrömmar? Nej ;P
Vad har du närmast dig just nu som är rött? En röd vattenflaska
Flirtar du mycket? Näe tror jag inte ;P
Kan du byta olja på bilen? Jo det tror jag, fast det är nog bättre om pappa gör det :)
Har du fått fortkörningsböter någon gång? nej ;D
Vilken var den senaste boken du läste? Håller på med en bok som heter Someone like you
Vem chattade du med senast på MSN? Minns jag inte
Om du fick ångra något du gjort i livet, vad? Hmm.. inget som jag tänker skriva här i alla fall..
Vilken radiostation lyssnade du till senast? Nrj
När var du i kyrkan senast? Jag tror det var på Julafton då jag och mina kompisar gick på midnattsmässan tror jag det heter? Jätte mysigt var det i alla fall :)
Vad längtar du efter? Sommarlov :)
Hur länge har du campat som längst i ett tält? 1 natt tror jag.
Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig? Tess som bjöd mig på grillat och potatissallad igår ;D
Är du en morronmänniska eller nattuggla? Inget av dom ;P
Pedikyr eller manikyr? Manikyr
Vad ville du bli när du var liten? Tennisproffs eller nått
Varit med om en bilolycka? nope
Favoritdag i veckan? Lördag
Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa, och varför: Förut var det Roger Federer men nu har jag ju träffat han ^^ Så hmm.. Kanske Chace Crawford för att han är så jäkla snygg ;D
Bästa känslan: Att vinna en tuff match kanske?
Vad händer i sommar? Umgås med kompisar, Jobba, tävla, träna och festa ^^

Övik

Nu är jag tillbaka från min vistelse i Övik! Jag hade det mycket trevligt och det var kul att träffa Monica och Thim : )
I fredags gick jag runt på stan en sväng tills Monica slutat jobbat, träffade på Thim på stan så då fick jag lite sällskap, sen gjorde vi oss klara, käkade och gick förbi Jonna där det var en liten fest..Men det sög så vi gick vidare till Plattan var ju inte bättre där, lite folk och kasst live band så vi traskade vidare till Max och sen slocknade jag direkt framför hockeyn.. Däremot hände en kul grej på plattan, en frisörsalong ringde och erbjöd henne jobb i 2 ½ år framåt på en frisörsalong mitt i stan i Övik! Så det var jätte kul! Däremot var hon tvungen jobba idag, men jag hängde med Thim. Vi var på Step in sen gick vi på stan, och jag råkade få med mig ett par skor, ett linne och en kofta! Hade ju beställt kläder som päron skulle köpa i Sundsvall :D, två klänningar från Gina Tricot som jag verkligen ville ha..Men ingen fanns i min storlek så då var jag tvungen köpa något i Övik! Riktigt pinsamt för Övik som inte har Gina Tricot måste jag poängtera!

image172
Monica & Jag

image173 image174

image175
Marcus och Thim

När jag kom hem var det grillning och Kubb på TG, ute i kylan!

image176

image177

Jag och Tess fullkomligt krossade Jocke och Käppen! Mohaha

Äntligen

Åh min lättnad är enorm! Jag har klarat mig igenom dagen! Dessutom har det gått bra.
Cooper testet gick förvånansvärt bra, 13.03. Bäst för i år, men inte bäst för alla tre år, men jag är nöjd :D
Nationella gick väl okej, jag gjorde en enormt klantig grej som vanligt menmen får hoppas de gick bra, samhällen gick väl också hyffsat bra, vet inte riktigt? Vi får väl see :)

Har precis varit och fikat en sväng med päron och nordmar och nu sitter jag och väntar på bussen som ska ta mig till Övik :O Planerna blev ändrade, inget studentfirande i helgen så då ska jag åka och hälsa på Monica i Övik, förhoppningsvis hitta något på stan där, egentligen vore de inte bra eftersom jag snart är pank! Desstuom ska Monica färga håret på mig, väl behövligt!

Ha en trevlig helg :D

Tung dag framför mig

Just nu sitter jag i skolan och gruvar mig inför morgondagen, gud det kommer bli en jobbig dag!!
Först 07.00 ska vi springa cooper testet = kommer vara helt död efteråt
Sen 08.30 ska jag göra svenska nationella som jag missade, dock får vi bara sitta i tre timmar, dåligt tycker jag eftersom alla andra fick sitta fem, men man kanske inte behöver så lång tid på sig? Får se..Men om jag behöver det så blir jag irriterad, aja.. Sen direkt efter det får jag springa och äta lite och sen har jag prov i samhäll.

Nu ska jag på lektion sen måste jag vänta till kl 4 på träning..


Hanna

image171

- Det blir vad du gör det till

!

Så nu var allt äntligen totalt raderat :)

Tänk att det kan vara så svårt att förstå sig på vissa människor, jag försöker tänka ut hur de egentligen tänker men jag kommer aldrig på det, har vissa inget samvete eller hur ligger det till egentligen? hmm, det finns mycket som jag aldrig kommer förstå känner jag, alldelens för mycket,.



Idag gick det inge bra, kunde inte köra benböj pga ryggen.. Spelade sen bara ett pass tennis idag pga den där jäkla ryggen och nu på eftermiddagen har jag kört rehab..

Ikväll blir det hockey hos Päron & Nordmar annars händer det inte mycket!

Fystester

I veckan har vi som sagt fystester! Och det är mina absolut sista fystester här i Kramfors, kommer aldrig mer hända att jag springer ett till cooper test här, kanske aldrig i mitt liv heller? grymt skönt ska ni veta! Om det nu inte finns i USA också? ingen aning.
Hitils har testerna gått rätt bra, helt ok men inget mer! Har förbättrat mig i de flesta iaf, dock är min rygg knäckt, just nu har jag riktigt ont och läskigt är det, de gör ont vad jag än gör.. Värsta dagen har varit idag annars förut har jag bara haft lite känningar i sisådär 2 veckor.. menmen får hoppas de går över!

Annars idag hade vi träning ute, inte kul! Det var storm, sen helt plötsligt börjar det hagla sen regna osv.. jobbigt. Vad hände med den underbara solen?

<3

image165
Jocke, David, Amanda, Tess, Andrea, Fanny, Henrik

image167
Sandra, Sara, Sofie, Lina och Michelle

image168
Jessica och Alle

image169
Amanda och Hanna
image170
Bror, Mamma och Pappa


Det absolut bästa jag har är mina underbara vänner och min underbara familj.

Söndag

Idag är det en sån där Söndag igen, en söndag där man måste städa och plugga sen det man har framför sig är en hel jobbig vecka framför sig med olika fys tester varje dag, prov och nationella i Svenska som jag missade sist. Suck.

Snart är det över!

Sommar känslor!

Guuuud så varmt det var igår! Vi låg och pressade i solen nästan hela dagen, jag tror jag hann få lite färg också :)

image153

image154

Sen på kvällen var vi ett gäng på Hannas stuga i klockestrand, grillade, bastade och satt vid elden :)

image155

image156 image157 image158

image159 image160



Tjejkväll

Gud vilket väder det har varit idag! Som sommar. Solade idag efter lunch och jag brände mig typ! Sen spelade vi ju match mot belgiskorna och det blev seger för oss med 6-0.. Efter matcherna var det pizza på gräset som gällde och sen brännboll :) Sen har vi fått presenter av dom, ett armband där det står Belgium och Belgisk choklad. Gulligt!

image150
Alla tjejer med varsin pizza ^^
image151
På G !
image152
hmm???

Imorgon hoppas jag på fint väder och då blir det ut och pressa!!

Birsta

Idag var det shopping som gällde men jag hittade inget som jag ville ha :( Och allt i min storlek är alltid slut!! GAH.. irriterande då man hittar något man vill ha och så finns inte storleken! Men jag hittade iaf ett par vita legins och underkläder :) Måste säga att Birsta var ett grymt bra shoppingställe! Även fast jag nu inte hittade något, men alltså de var bra med affärer..Minst lika mycke affärer som stan i Sundsvall :) Dessutom finns ju ikea där också! Har ju hittat mig ett par tygskor också föresten! Men det var här i Kramfors, för 99kr..Där har vi rätt kurs ^^

image146
Tg tjejer

image147
Jag utanför Birsta
image148
Tess

image149
Belgien tjejerna + tränare

Måste också säga att vi åkte i en himla konstig bil idag, det var en mini buss där bältena satt kors och tvärs, vi begrep oss verkligen inte på systemet där..Ja och sen på hemvägen satt jag i mitten längst bak, sen då anneli körde iväg flög jag bakåt, bilstolen satt alltså löst? Resten av färden fick jag sitta och hålla i mig! Det blev en väldans färd jag for åt alla håll..haha

Imorrn ska vi krossa belgien tjejerna, äta pizza och spela brännboll! ^^

Bastu extreem och Birsta

Igår var vi ju då på Bastu extreem! Skit bra grej, jätte skönt och trevligt, dessutom fick vi det gratis! kostar egentligen upp emot 500 kr! Det var några tjejer från tg, belgien tjejer, tränarna och päron o nordmar! Det höll på från halv 9 till halv 1 inatt, så vi fick sovmorgon idag :) Först gick man in i bastun och dom hedde i olika oljor i stenarna som var bra för olika saker och så skulle man sitta 20 min, sen hoppa i bassängen.. Sen satte man sig vid ett bord käkade en massa frukt osv. Sen fortsatte det sådär 4 gånger 4x20 min i bastun alltså!, man fick bland annat smörja in sig i honung, salt och isbit i bastun då. Så nu är jag helt len på huden av alla smörjor :) Sen då man var klar med allt efter att ha duschat osv så bjöd dom på en jätte god taco buffé! Ganska trött man var efter allt de där igår, dessutom igår morse hade vi intervaller som jag dog av! typ.. grymt jobbigt var det i alla fall.. :) Känns iaf som att det är mycket bättre träning än att springa 8 km i skogen som man bara blir seg av på tennisbanan.. Så klaga ska jag inte göra! :)

Dom här tjejerna från Belgien tycker att vi har konstiga duschar, så öppna. Dom har tydligen bås i deras land.. Så dom ville inte duscha nakna efter allt de här, så vissa duschade inte alls! andra i bikini.. hmm, vissa länder har nu konstiga grejer, ryssarna duschar inte alls efter morgon träningarna utan dom drar på sig kläderna som dom ska ha på skolan över sin svettiga kropp! Nu ska jag inte säga att just alla ryssar gör så. Men alla som jag har sett! Aja.

Idag är det ytterligare en aktivitet (eller vad man ska säga), med Belgien tjejerna. Vi ska till sundsvall på Birsta och Ikea!! :) Egentligen skulle jag inte med på det för att jag skulle missa skola och allt de där, men jag kommer inte missa så mycket idag har jag kommit fram till ^^ Jag behöver hitta party kläder! Blir mycke nu i slutet juhh^^ Men de är vi värd!

Gud vilken rolig tid man har att se fram emot nu!

Belgien tjejer

I veckan har vi några tjejer från Belgien här som är och ska träna med oss! Vi ska ha en massa aktiviteter och så med dom också, kul :) Imorrn blir det Bastu Extreem, det är nå spa aktig grej som vi får helt gratis ^^ höhö
Fredag är det brännboll och pizza hör och häpna pizza (!) Sen har vi "landskamp" mot dom i helgen osv.

Och idag... Ringde coachen från USA till mig! Förstår ni hur nervös jag blev?! Men det gick förvånansvärt bra, Vi pratade i hela 20 minuter och hon var jätte trevlig!! Så det känns bra :)

Kramfors

Nu är jag tillbaka i Kramfors, kom hit igår vid 9 tiden.. Så idag har jag hunnit vara i skolan och träffat alla, spelat ute ute på grus och inte i tältet.. Var inte allt för kul, går alltid dåligt första passet ute, dessutom med storm gjorde inte saken lättare. Menmen! Här i Kramfors har sommaren utvecklats mycket mer i Piteå måste jag säga, gröna gräsmattor och träden har slagit ut :) Så de är skönt!

Vet ni vad jag mer har gjort idag?!?! Jag har köpt en Ipod!!! Jag är överlycklig. Köpte den av Joseph som knappt hade använt den, 8 GB dessutom för 1000 kr :) Grymt nöjd är jag!

Här har ni den!

Söndag

Dagen blev lång igår! Vi for vid sju på morgonen till Uleåborg kom fram vid 11.. Skulle dit och spela kalottkampen alltså, Nord Finland mot Nord Sverige i tennis. Det var invigning, sen spelades 23 matcher. Dock förlorade vi med 17-6 (!) Överlägsen vinst för finnarna :O:O Dåligt, fast då vann vi förra året med samma siffror. Jag vann min singel och spelade min bästa match på länge faktiskt! Sen spelade jag mix-dubbel med Joseph, men vi förlorade den. I väntan på matcherna var vi in till stan i Uleåborg för att äta, och det blev tredje gången i veckan med thaibuffé för mig! ^^ Inte mig emot! Sen hann vi se många fulla finnar, vid 4 på dagen!

Efter alla matcher var klar, vill säga vid 9 på kvällen svensk tid (10 finsk), var det middag för alla och prisutdelning.. Så det blev lite väl sent :/ Inge pentan för min del :( Kom till Piteå vid 1 tiden.. Men det var en trevlig dag i finland, dock förstår jag inte hur detta språk kan vara så olikt även fast vi är grann länder, man förstår sig ju inte på någonting, inte ett ord!! Jag skulle gå in till omklädningsrummet men jag fattade inte vad som var herr och dam, sen skulle vi in till stan men vi förstod ju inte vad city var heller, så vi irrade omkring. Knepigt!

image142

Bild från invigningen och nedan en från min match.



Fredag

Tiden går nu allt snabbt, snart är jag tillbaka i Kramfors igen!

Idag blir det stan, jobb och sen ska jag till morfar som fyller 80 år idag! Blir nog en tidig kväll, åker till Finland tidigt imorgon bitti för att spela kalottkampen! Förhoppningsvis hinner jag hem i bra tid så jag hinner gå på Pentan ;) Det är mitt mål ^^ haha Det var faktiskt längesen nu..

Valborg

Gårdagen spenderades först i Luleå på stan, det var jag Lina, Sandra, Michelle och Sofie :) Vi gick runt och jag hittade mig, ett linne, en t-shirt, en sjal, ett tub topp (linne,klänning jag vet inte vad det är riktigt) och en vit liten väska som jag ska ha på balen! Sen tog vi en paus och gick till Saras skola för att hälsa på henne/hämta henne :) Vi fick med oss henne och gick på stan lite till sen drog vi till willys och handlade inför kvällen, sen bar det av ut till buschen, Rosvik trundön där vi skulle spendera kvällen på Martins stuga och där var Martin, Ola, John och Daniel + vi tjejer! Det var en skön valborg, vi hade det jätte mysigt vid elden :) Precis som det ska va på valborg!

image140
Här är vi och äter på Ban Thai :)

image141
Mys i solen :)

Annars idag då jag steg upp tog jag en promenad, måste passa på då det är så fint väder! Sen fixade jag lite med allt pappers arbete för USA och så var det en tjej från Ball state laget som kontaktade mig på facebook idag! :) Sen tog jag mig en springtur för jag ville ut och göra något i det fina vädret igen :)
Men nu ska jag gå och vara lite social med släkten som är här för att min bror fyller år idag!
Sen ikväll blir det att göra något med tjejerna :)

RSS 2.0