Amy Winehouse - Rehab

Var på hockey igår och Kramfors utklassade nått lag, tro det eller ej ;P Men jag vet inte om jag kollade så mycket på hockeyn! haha.. Det blev så att vi snackade en massa! Sen sov Monica här och blev väl inte allt för mycke sömn så det blir nog en tidig kväll idag, ska väl gå och sova typ nu :) Men de var jätte trevligt att ha Monica här, har ju knappt träffat henne på ett halvår ellet nått! Så mycket att snacka om som sagt!


haha en gammal bild sen 3 år tillbaka kanske, på mig och Monica i Frankrike :)


Åh imorrn kommer tjejerna och jag längtar! Saknar dom :)

Tony Orlando - Tie a yellow ribbon

Hemma efter en helt okej dag, hade intervaller imorse och det är fan jobbigt alltså! resten av dagen har vi kört dubbel träning, gillar inte dubbel så mycket menmen.. Och i skolan får vi bara veta när vi ska ha prov och inlämningar.. Lärarna har typ panik att vi inte kommer hinna klart kurserna så dom stressar som fan! aja..

Idag är Monica här i Kramfors och hälsar på, så hon ska sova hos mig :) Ikväll ska vi med Hanna och Jessica och kolla på hockey! Så det blir trevligt :)

Good Charlotte - Lifestyles of the rich and famous

Dagen har bestått av träning och skola som vanligt, har dock ont i min arm :/ Kan inte serva.. Armen är riktigt skum, kan göra ont då jag sitter vid datorn? :S Komma nån sån puls i armen så jag inte kan använda datamusen? äh jag förstår inte nått.. whatever, den behöver nog lite vila bara :)

Jag tror jag vet precis vad jag vill med mitt liv nu! ;D Känns mycket bra! äntligen känner jag mig helt säker på vad jag vill! i alla fall för några år framåt! haha.. Dock kommer det bli väldigt mycket att göra här innan sportlovet känner jag! för jag kommer va borta från skolan, två veckor lov, två veckor USA, en vecka praktik! Sen kanske även några dagar då det är SM och det är innan sportlovet.. så jag håller på förbereda mig för mycket i skolan och det kommer bara mer och mer, kommer aldrig ta slut heller.. Sen har vi den där jävla filmen kvar att redigera! GAH.. Men det går nog bra hoppas jag!

Jag förstår mig verkligen inte på vissa människor.. Att man kan vara så patetisk? Skäms man inte över sig själv? Fast just de ja.. alla människor är ju olika.. dom har inga känslor helt enkelt! eller bara falska :) Men det är ju trevligt för dom, haha så lustigt alltså.. det är bara att skratta för det är ganska kul ändå! :D




Cassie - It is you

Såg några himla söta tjejer i helgen, som var med i tävlingen, flickor 10! gud så söta dom var :) Barn är bara för söta! Jag längtar tillbaka till den tiden, hade man det inte väldigt lätt då?

Amanda Jensen - Hallelujah

Tillbaka i Kramfors efter en inte allt för kul dag!

Har vart i Övik sen lördag morgon, vann matchen mot Alle även fast jag hade matchboll emot mig, det var ingen bra match mellan oss! Det var ungefär endast serve & retur.. Tråkigt som fan! menmen jag vann och jag blev kvar i Övik, inge kramm för denna gång heller! Slöade i hallen heela dagen, pratade med folk och var även en sväng hos Jocke för att se hur han bodde :) Han har även en väldigt söt hund, hihi!
Blev kvar i tennishallen till 11 på kvällen, drygt men ändå kul! Sen sov jag och Alle hos Lukas ;D

Imorse hade jag semifinal mot en tjej som man vill vinna mot! Men självklart får jag ont i armen och då går det verkligen inte att spela, man vågar inte slå för rädslan av att det gör ont typ, men man kan inte göra nått åt det, de är jobbigt! Usch vilken dålig turnering det har vart.. måste spela upp mig nu känner jag! Men jag vann i alla fall 500 spänn, så de var inte så illa iaf :)

Men jag blir så less eftersom nu då jag äntligen är frisk då får jag andra problem som min jäkla arm! :/ Har haft det där i armen nu i över ett år.. det kommer och går hela tiden! :´(

Varför dagen har vart så hemsk? Jo jag får ont i armen, har aldrig haft så ont i armen under en match tror jag så det betyder att det blive värre än förut? :S Sen lovade jag att jag skulle döma en match, jag fick då döma en pojkar 10 final, som höll på i 2 ½ h.. Matchen var inte klar men jag var tvungen gå för att hinna med en buss hem! Sen får jag vänta i Ullånger 1h 30 min, då går jag och käkar helt själv.. Då ser jag en lustig snubbe med lite lustig frisyr.. självklart början han snacka med mig och sätter sig vid samma bord! Usch han var typ ett peddo..började fråga mig vart jag bodde, vad jag hette, om jag bodde själv osv.. Sen!! frågade han om mitt nr och sa "så kan jag ringa dig nån kväll" jag bara eehh.."Jag kommer inte riktigt ihåg mitt mobil nr, brukar inte ge ut det så ofta" haha.. meeen "jag kan ju ta ditt nr så ringer jag dig" säger jag för att få slut på detta :P han bara okey! Sen går jag.. han bara "men vi hörs, så ringer du mig nån kväll" jag: "japp jag ringer! hejdå" troligt snubbe på 40+ att jag ringer dig!

Men sen kommer jag hem till Kramfors och då blir allt genast positivare :) Har pratat med både Sandra och Michelle idag, dom kommer på Fredag!!!!!!!!!! wiii :D + Lina och Sofie :) Sen har alltid Tess nya nyheter att berätta om^^

Måste även gratulera Sharapova och Djokovic efter deras vinst i Australien Open :)

Det går framåt!

Åh jag tittade just igenom min mejl och upptäckte att jag fått mejl av en coach från USA ;D hihi vad glad jag är :)
Nu ska jag gå och sova så jag är pigg imorrn hade bra gott folk!


haha


Silverchair - Ana´s song

Jag vann min match idag, dock var det jävligt skakigt från min sida :S Är väl matchovan, var ett tag sen jag spelade match så.. Så nästa match blir imorrn i Övik mot Alle :)

Idag var jag och Alle på hemköp och handlade, hon föreslog att jag skulle pröva på tonfisk med tomatsås.. Jag var vääldigt skeptisk till det men jag tänkte att jag kan väl prova iaf! Så jag lagade det nyss, hmm tonfisk på en fredag? aja men jag var nyfiken på hur det skulle smaka! Jag öppnade den lilla asken och jag trodde jag hade köpt kattmat eller nått! så jag var tvungen fråga henne om hon lurat mig eller nått, vi ska ju trots allt mötas imorrn! haha ;) men jag smakade det till sist..... och det var fasen gott!! det bästa är att det är nyttigt också! Så nu framöver kommer jag bli tonfisk ätaren ;D haha nerå men.. Har hört att om man äter mycket fisk så är man mindre sjuk! Så jag ska prova på det, får se om fisken knäcker alla bakterier och virus som ofta dyker upp i min kropp^^ Undra hur många veckor jag kan hålla mig nu från att få ont i halsen?

Jag känner mig väldigt ensam här uppe i lägenheten, brukar alltid ha tess här omkring men hon är i Övik nu och spelar match.. Känns som att jag och tess bor tillsammans, i veckan har hon smygit in till mig där vid 06.00 då vi äter frukost och så har vi kollat på australien open :) hihi Mysigt! Tänk om hon inte bodde där mittemot mig och bott kvar på bruket? Då hade jag väl gått in i någon depression eller nått:P Innan jul bodde ju Amanda med Tess, men hon slutade och flyttade tillbaka till Norrköping:( Saknar henne!

Måste även nämna att Federer förlorade idag i semifinalen :/ Det kändes tungt.. Konstigt att inte se Federer i en Grand-slam final nu! Men på ett sätt känns det kul att se några andra i en final för en gångs skull :) Så på Söndag är det final mellan Novak Djokovik och Jo-Wilfried Tsonga.. En väldigt öppen final känns det som!

Har som sagt match imorgon bitti i Övik, så de blir en tidig bussfärd imorrn! Om jag förlorar matchen kan jag åka tillbaka till Kramfors och då blir det fest + kramm, dit typ alla ska känns det som!! Annars om jag vinner blir jag kvar i Övik och spelar semi på söndag! Så även om jag förlorar gör det inte så mycket! men de är inte så att jag kommer vilja förlora bara för att gå på kramm, jag har för stor vinnarskalle för det! hah. Jag vill ju självklart hellre vinna matchen än att gå på en fest ;D

Oj vilket långt inlägg det blev!


Snook - Mr Cool

Imorse var det inte så stor taggning då jag går helt själv i mörkret med världens snöstorm rakt i ansiktet vid 06.30 tiden och det jag har framför mig är cooper test.. Det var tungt kan jag lova, men då kom den stora lättnaden då jag sprungit klart och får veta att nästa test inte är förens i maj, vilket betyder att jag bara har ETT cooper kvar att göra här i kramfors! ;D

För nån dag sen cyklade jag till skolan och upptäcker i en nerförsbacke att jag inte har några bromsar, så det blev bromsning med fötterna där! haha.. Och idag fick jag veta att nån gått i källaren, där alla har sina cyklar och skruvat loss allas bromsar! Hur orkar man? Fan va arg jag blir på sånt.. Fattar inte hur man kan gå och ta sönder andras grejer..ååh..

Imorrn börjar tävling i Övik, spelar första matchen imorrn fast här i Kramfors eftersom jag möter en som är härifrån :) Sen 09.30 rekommenderar jag er att slå på eurosport för då är det en bra match, semi final i Australien Open mellan Roger Federer och Novak Djokovic :)

John Mayer - Waiting on the world to change

Tester imorrn! Cooper, chins, dips och brutalbänk! Jag kommer dö efter den dagen..

Sahara hotnights - visit to vienna


Den här tjejen krossade världsettan idag!

Patience - Take that

Nu går det tungt.. Jag är helt slut efter dagens träningar! Sitter och funderar hur jag ska orka hela veckan, måste också ta igen fystester som jag missade förra veckan + tävling som startar på Fredag..
Träningarna är faktiskt roliga nu motför förut då vi har ny tränare.. Men dom är ju tusen gånger jobbigare och det tar kål på min kropp.. jag önskade att jag kunde träna hur mkt som helst utan att bli så här trött! gaaah..

Glömde även tvätt-tiden idag, så då får jag vänta minst en vecka innan jag får en ny :( blää!

Nått positivt med dagen sökes... Eller jo min avslutning på träningen :D haha

Mika - Happy Ending

Igår var jag hos Amanda med Hanna, Hanna, Eva och Stina :) Vi hade en spel-kväll! längesen man spelade spel, så det var riktigt kul ;D


Mika - Big Girl




Igår var vi hos mig och ja gjorde egentligen inte så mkt, åt massa godsaker typ, Sen gick vi ut en sväng! Trevlig kväll ;D

Imorse eller imorse :O klockan var typ ett..ja iaf så drog jag, jess, jocke, käppen och filmade, så nu är själva filmandet klart ;D Nu återstår det jobbigaste tror jag :S

haha måste bara nämna det här... de har vart så himla kul i veckan, har mobbat Henrik sen i typ tisdags.. Han fick då träningsförbud hela veckan för att ha gått i shorts utomhus! haha så löjligt!

Three doors down - Here by me

Sitter här med min skadade fot, det är nog inte så allvarligt men det gör ju ont så det blev inge tennis idag. Jag måste verkligen kunna spela i helgen, då ska jag och Jessica filma, sista chansen typ! Vi fick låna kameran till på Måndag sen är det lååång väntetid på kameran, så de måste bli gjort i helgen!

Jag känner att tiden bara rinner iväg.. Har mycket att se fram emot, så det här sista halvåret i Kramfors kommer gå snabbt känner jag! :D

Just nu längtar jag till tjejerna kommer ner och hälsar på :) <3

Yellowcard - Only One

Idag har det vart en jobbig dag! tränarna, eller ska man kalla dom slavdrivarna.. (som david säger) plågade verkligen oss idag, jag vette fan vad dom har fått för sig nu!.. jag hade en kvart kvar att uthärda av träningen, självklart vrickar jag foten då :( men jag tror inte att det är något allvarligt? lindade den direkt den här gången iaf! jag är såå klen! haha, pinsamt alltså! alltid är det nått!

Jag gillar även Davids kommentar "Vafan, har vi hamnat på nå kollo för feta barn eller?"

Idag kan jag säga att jag rör mig inte ifrån min lägenhet, de sa jag även imorse, eller möjligtvis att jag orkar gå över till Tess som bor mittemot! Eller så lägger jag mig nu i min säng och tittar på gossip girl och stannar där tills jag somnar! :) fan... jag måste juh plugga, kom jag just på.. hmmm

=)




Greenday - When I Come Around

Idag blev det premiär för mig i tältet, har försökt komma undan ett bra tag nu och lyckats rätt bra så idag var första gången.. Men.. Det var ganska skönt att spela där inne ändå! bättre än jag förväntat så!.... Alltså, här i Kramfors har de satt upp ett "tält" över grus tennis banorna så att vi ska få spela på grus under vintern + att det behövdes fler banor att spela på eftersom vi är ganska många här nu för tiden!

  
De var de :)


pjuuuh

jag andas ut.. vilken bra kväll det har varit, saker börjar falla på plats för mig! En stor klump inom mig lossnade precis :) alltid lika skönt, men lika snabbt återkommer de där klumparna som tynger en..men just nu är jag lätt som en fågel :)

Håkan Hellström - Nu kan du få mig så lätt

Idag började jag och Jessica med filmningen och det var mycket roande :) haha! Dock får vi bara låna filmkameran till nu på Fredag :S Mycket tvek om vi hinner det!

Jag tränade ju även idag! men rätt lugnt.. Gick faktiskt ganska bra :) Nu är jag trött bara... Har ju ingen kondition!

En ny säsong av One tree hill har kommit, jag som trodde 4an var sista, så nu måste jag börja se det också! ;P

Vincent - Miss blue

Har ändå vart en händelserik helg.. men samtidigt väldigt lugn! Har för det mesta vart runt här i lägenheterna på tg, faktiskt väldigt händelserikt vissa gånger ;D haha!, sen var vi på Hockey i fredags och idag var vi till Härnösand och kollade på handboll, skulle kolla på då Amandas lag mötte Strömnäs (piteå lag) det var lite kul ;D Sen blev det big boy och hemfärd!

Nu har jag och tess börjat nöta gossip girl, och det är väldigt bra ska jag tala om :)

Imorrn är det träning som gäller! var ett tag sedan.. får se hur det ska gå :S Dock har vi fystester i veckan, men hallå jag har inga muskler kvar så det är ingen idé för mig, dessutom går jag fortfarande på penicillin så glöm det :J Nä jag ska börja träna lugnt den här gången har jag bestämt så att jag inte blir sjuk nått mer nu :) Nu får det vara nog! Jag och Jessica ska börja på vårat projektarbete denna vecka också, meen.. ingen av oss kan spela tennis riktigt så ja.. börjar få paanik inför många saker nu känner jag... Men det fixar sig nog på ett eller annat sätt :)

Jennifer Lopez - Do It Well

Det regnar ute...? Vill ha mars nuu för då blir det USA, Florida där det är mycket bättre väder :)



Money Brother - Magic moments

Kom just hem från Alle, var och såg nå himla program på tv, Age of love.. Där Mark Philippoussis ska välja en tjej bland en massa tjejer från 20 år upp till 48.. herregud vilka tjejer, damer vad man nu ska säga.. Helt sjukt asså! Pinsamt program :P

Igår åkte jag ju som sagt ut till skogen till fia, sen fortsatte vi vidare till Sollefteå där vi var hos Anna och blev bjudna på tacos! väldigt gott och trevligt, har typ inte träffat Anna på år känns det som..
Sen då jag kommer hem så fixar jag och tess med internet som vanligt, men funkar ju inte, sen där vid 11 på kvällen får vi igång det, gud så himla lätt de var! tack vare Jesper ;P

image19 Här har ni en söt bild på Tess och Henrik från ikväll :)



Tänk på de positiva sakerna under dagen, det underlättar ;)

Cold play - In my place

Det visade sig vara en bakterie i min hals så nu har jag fått antibiotika som jag ska äta i tio dagar och då borde det ju ha gått över :) Då kanske jag äntligen blir helt frisk! de vore skönt..
Det är väldigt tråkig att vara här då man inte kan träna, man får så mycket tid över och man vet inte vad man ska göra, jag har ju dessutom inget internet så jag blir totalt rastlös.. Sen är det massa problem med det också, vi får inte igång det! men men.. Idag ska jag i alla fall och hälsa på Fia ute i skogen där hon bor^^ det ska bli trevligt :)


Anton - Våran värld

Nu är jag tillbaka i Kramfors, men jag har bara legat i min lägenhet med feber.. Trååk.. Men det har iaf vart jätte kul att träffa alla igen! :D har ju inte hunnit träffa alla men de flesta tgare iaf! Har dock inget internet och jag blir gaaalen, haha.. just nu sitter jag hos Tess! och förhoppningsvis får jag internet imorrn :)

gud så himla bra hon är Charlotte Kalla! 

hihi

Det är inte ofta jag blir arg, men när jag väl blir arg så är jag det!
Jag kommer aldrig att glömma
Besvikelse i högsta grad

Men nu skiter jag fullständigt i det, för nu är jag överlycklig, upptäckte jag för nån dag sen.. Det här lovet har gett mig så himla mycket! Och nu vet jag.. Nu vet jag vad/vilka som verkligen betyder något för mig.. Vänner för livet <3
Jag har haft ett jätte bra och roligt lov, tack vare er :)




Leona Lewis - Bleeding Love

Jag har just upptäckt att jag har feber... Såklart, men om man blir rejält sjuk så brukar det iaf gå om, nu har jag vart halvt förkyld lääänge, bättre då av va riktigt sjuk nån dag än att va lite förkyld i flera veckor!

Gud så bra Sverige är inom idrott om man tänker efter :) Synd bara att Sverige inte vann idag, men jag tyckte dom var värd att vinna!
Kalla, vilken vinnarskalle!

Imorrn kör jag och Joseph ner till Kramfors, skönt att åka bil, slippa bussen :) Dock far vi tidigt imorrn och jag undrar hur ska jag orka ta mig upp?, dessutom har jag inte ens packat :S

Oj så slööö jag är nu! Väntar på att få hämta mina föräldrar och deras vänner, sen ska jag hämta några andra också..;P

Rihanna - Don´t stop the music

Åh jag blir galen på min ständiga förkylning, jag kommer inte ihåg senast jag var helt frisk utan hosta eller nått.. Jag tänkte att jag skulle vänta med att vila till jul lovet så jag körde på med träning..men de gick inte för det dunkade i huvudet och kändes som att hjärtat skulle hoppa ur:) haha nemen jag vet inte men de kändes konstigt.. Så jag vilade de sista dagarna innan lovet, sen vilade jag några dagar, kändes helt okej ändå hade bara hostan kvar så jag började träna..fast LUGNT.. jag tog inte ut mig eller så.. Sen fick jag ont i halsen en dag men de gick om.. efter en utgång^^ haha.. Sen så var det ganska bra tror jag så jag tränade och sen började jag träna och ta ut mig.. och det resulterade i att jag har fått ont i halsen nu igen :/ Men jag ska ut ikväll så då kanske det går om :D som sist! haha.. Det sista jag sa innan jag åkte från Kramfors, var att lova min tränare att jag skulle va fullt frisk då jag kommer tillbaka! :S

Ikväll ska jag och tjejerna på Thaigarden och sen blir det Pentryt :)
Lördag tennis med tjejerna och på kvällen ska jag vara chaffis!
Söndag, buss.....

Ha det bra!

Brick and Lace - Love is wicked

Det är så mycket jag har kommit fram till under det här lovet, jag har verkligen haft tid att tänka och det är jag glad för, jag har kommit på en massa saker, bra som dåliga, men de mesta ser jag som positivt.. Jag vet inte men jag har typ inte tänkt förut, jag fattar inte jag måste ha vart helt lost eller nått.. Whatever!

Snart är det tillbaka till Kramfors och då kommer det bli heelt andra rutiner, shit.. Hur ska jag orka stiga upp kl 6 på morgonen och träna 7? Hela lovet har jag stigit upp 12 typ, imorse då jag blev väckt kl 10 för att träna var jag hur trött som helst.. Aja det fixar sig, man vänjer sig ju vid allt :)

Ni betyder väldigt mycket för mig, ni vet vilka ni är <3

2:a Januari 2008

Snart är det här lovet slut, har gått mycket snabbt! men det är ju inte ovanligt att ett lov går snabbt så.. Åker väl tillbaka på Söndag skulle jag tro, saknar inte Kramfors! absolut inte.. Men självklart saknar jag ju kompisarna! That´s it! Jag är så himla less den staden alltså, jag vill bara gå klart detta halvår och sen flytta därifrån, gud så skönt de ska bli.. Men vad ska jag göra sen då? :S Jag vet inte vad jag vill.. Jaja det är ett senare problem..

Nu ska jag ta vara på de sista dagarna här :)




Gott nytt år!

Äntligen ett nytt år! Hade en trevlig kväll här hos mig med tjejerna, lagade middag lekte lite lekar osv, sen for vi runt lite, rätt lugnt men trevligt :)

Som sagt, 2008 kommer bli ett bra år! enjoy

RSS 2.0