Formtoppen

Nu har jag även börjat jobba på Öjebyn simhall där de har ett gym som heter Actic! Där håller jag i ett projekt som heter formtoppen, det inkluderar föreläsningar inom kost/träning, gruppträning och PT-timmar. Körde igång med en introduktionsföreläsning i tisdags och hade mina första PT-timmar igår, vilket herregud kul jobb jag har fått! kunde nog inte ha blivit bättre :) Men än är jag kvar på tennishallen, har bara lite mindre timmar där nu.
 

På väg till Umeå

Sitter i bussen på väg till kära Umeå för att träffa vänner som jag inte träffat på allt för länge! Tyvärr är bussen försenad 45 min då en i bussen blev sjuk, vi stod alltså och väntade på en ambulans i ja de måste ju ha vart kring 30-45 min! Är det tillåtet att ta så länge? Personen hade svår att andas dessutom så de borde ju ha varit prio kan man tycka? Men jag vet inte.

Planen är nu när jag kommer fram att träffa Hanna och se hennes och Stefans nya lägenhet!! Sedan vid 18 ska jag befinna mig hos Anna K där många från gamla klassen kommer befinna sig! Kommer bli så kul att träffa alla igen :)

Hoppas ni alla har en trevlig helg!
Måste ju sedan i ett annat inlägg berätta om mitt nya jobb :)
KRAM


Australian Open

Det finns få saker som klår en riktigt bra tennismatch i underhållsningsväg. Detta har jag fått uppleva de senaste dagarna! Först matchen mellan Wawrinka och Djokovic, en av de bästa matcher jag sett. Idag såg jag Federer mot Tsonga vilket även den matchen bjöd på riktigt bra bolldueller!
 
Det värsta är att vi inte har eurosport hemma!! Så förra veckan gjorde jag en sjukt bra investering! Jag köpte eurosport för en månad så att jag kan se på datorn samt i mobilen, jag chansade lite för trodde att det skulle hacka väldigt mycket som det har gjort förr när man har sett tennis via internet. MEN det fungerar förvånandsvärt bra! inte bättre än på TV såklart, men fördelen med detta är att jag även kan se på mobilen om jag är borta någonstans.
 
Min förkylning har blivit bättre, dock snuvig ännu. Men jag lyckades iaf få in en träningstimme förra veckan.. eller nä de kan man inte heller kalla det för (i mitt perspektiv), motionstimme kanske. 2 promenader och väldigt lätt styrketräning med gummiband + andra övningar hemma.
 
I måndags körde jag ett lätt gympass på Sensia 24, helkropp.
Igår var jag och körde indoor walking 30 min + gym för att lära mig ny utrustning på ett gym där jag fått jobb!! Ja ni hörde rätt - MÅL NR 1 är uppnått! Mer om detta inom kort ;) Nu blev ni allt nyfikna..... eller så inte ;)
 
Undra om jag kände samma lättnad/glädje när jag fick det där samtalet som Federer kände när han idag vann femsettaren mot Tsonga? Ja man kan ju alltid fundera på saken.. Hade varit liiiite coolare att va i semi i Australian Open DOCK.

Blivit förkyld...

Hej igen! kikar in och uppdaterar läget.. Denna vecka har varit oerhört tråkig.. Jag har blivit förkyld, ganska rejäl förkylning, men jag har i alla fall inte haft nå feber, lite temperaturproblem men inte feber. Denna veckan började även tennisträningarna om, så jobbat har jag också gjort, och det har ju varit ganska tungt men det har gått bra ändå. Kul att träffa alla kids igen! Så 0 träningstimmar har denna vecka bestått av :( inte ens en promenad. Tänkte ta en promenad till jobbet idag MEN så var jag och handlade på ica och var helt slut efter det, så då blev det ingen promenad. Hoppas på att jag känner mig pigg imorgon så jag iaf kan ta en promenad till jobbet! Livet är helt enkelt inge kul utan träning enligt mitt tycke.
 
För att istället fokusera på framtiden så har jag i huvudet satt upp några mål för 2013:
 
  • Börja jobba som personlig tränare
  • Få grepp om min knäskada - kunna spela tennis utan att få ont i knät, kunna köra knäböj etc.
  • Individuella träningsmål som jag ska finslipa lite mer. Fler chins, mer i knäböj osv. 
Minns inte om det var något mer jag hade tänkt på, tror inte det. Men det jag vet är att det hela tiden dyker upp mål men just nu är dessa i fokus.
 
Ha en trevlig helg mina vänner.
 
Bild från förra helgen då jag och pappa var på stugan och åkte längdskidor. Härliga vinter. Hur klarar sig folket i söder utan denna härliga vinter? Det är ju så vackert.
 
 

Snart börjar Australian open

14-27 februari. Klockren bild tycker jag :)

Just do it


Bröst och Axlar

Idag blev det ett morgonpass på gymmet, det var jag och pensionärerna! Men det är ju skitbra, då finns de redskap jag behöver utan väntetid :)
 
Så här såg dagens pass ut
 
Bänkpress
Stående flyes uppåt i kabelmaskin
Stående flyes neråt i kabelmaskin
Lutande hantelpress
Armhävningar med fötter på boll
 
Triset axlar: Omvända flyes stående
                   Hantellyft åt sidan
                   Axelpress med hantlar
 
Skrev inte upp nå vikter eller reps idag under passet men jag körde ganska tungt, låg väl på ca 6-8 reps på de flesta övningarna. Försökte även ha ganska kort vila mellan varje set, max 1 min.
 

Hej 2013

GOTT NYTT ÅR ALLA DÄR UTE! :)
 
Herregud vad år 2012 gick snabbt! Men vilket år det har varit!
 
Mina höjdpunkter år 2012:
  • Skidresorna till hemavan och riksgränsen
  • Tog examen från Umeå universitet
  • USA-resan med John
  • PT-utbildningen
Tog de första jag kom att tänka på.. det är säkert mycket mer också, men de där är väl de största händelserna.
 
 
Hade en riktigt trevlig nyårsafton i Svensbyn hos Sofie & David som var värdpar. Nyårsmenyn var superb måste jag då säga, till förrätt var det skagentoast, huvudmeny var oxfilé med specialpotatis som jag inte kommer på namnet på, men det var då rackarns gott! För att sedan runda av med efterrätt som bestod av päronhalvor med mintchokladmousse.
 
 
 

RSS 2.0