Box-pass & Ruller blades

Det var skit kul på Box passet!! Och bra träning också, för jobbigt var det! Dock är mamma min lite försiktig av sig, hon trodde jag skulle slå henne hela tiden så jag fick knappt snudda henne nått ;P Men Sen fick vi köra mot andra också, en "kvinna", jävlar hon köttade på, slog mig på näsan och hela kittet, alltså ganska löst då.. Men jag tyckte typ de kändes, tänk då dom som verkligen kan och slår på, fy fan vad ont de ska göra!! menmen

Sen kom Sandra till mig, vi for och åkte lite ruller blades ;D Sen var det EM-final som gällde, och Spanien vann! Värdiga vinnare så det var bra! Go Torres! :)


Piteå Summer Games + kyrkmarknad

Äntligen är sommaren här!! Det är varmt och solen skiner, kan det bli bättre?

Idag var vi en sväng på kyrkmarknaden men det är bara skräp grejer och mycket folk.. For sen och kollade på finaler i Psg (Piteå summer games) Första var Mexiko mot något norskt lag, sen såg vi brommapojkarna mot nått italienskt lag, bra matcher!

Idag har jag tvingat med mig mamma på ett boxningspass på step in, har velat fara på det passet länge men det har aldrig passat! Men äntligen så :)

En bra dag :)

Ja idag har det vart en bra dag!..Tränade med Mårten imorse sen for jag mamma och pappa iväg till stan, åt på subland! Alltid lika gott :) Hittade ett par joggingskor och så fick jag mig en ny dator ! ;D Det behövs för den här är minsann seg! Alltid bra att gå på stan med sina föräldrar :) Dom är så söta! <3 Vad skulle man göra utan sina föräldrar?

Nä nu måste jag sätta mig på cykeln, ska till Michelle sen ska vi cykla in till stan och se summer games invigningen, det är en stor fotbollscup här i Piteå i helgen, dessutom har affärerna öppet till 12 ikväll :)
Ha en bra kväll!




Alltså jag kan inte komma ihåg senast jag var hemma då det varit summer games här i Piteå, har typ vart varenda år i Båstad så det var himla kul att se paraden med alla dessa fotbollslag från alla möjliga länder och barnen var så gulliga!  Så kom en massa minnen tillbaka sen då man spelade fotboll och som man saknar den tiden, då man var barn och inte hade några bekymmer ;) menmen.. Sen gick vi på stan en sväng och jag fick med mig ett par röda pumps och en blommig klänning.. Jag fastnar bara för blommiga saker just nu :O aja=)


Här är några söta barn från Taiwan


Och här har vi MSSK !! Som jag spelade för en gång i tiden :)


Nickelback - rockstar

Nickelback - rockstar, grymt bra låt som kommer nötas ut på rix fm tyvärr! upptäckte just deras video också, den va rolig hah!:) Den bästa musikvideon jag sett på länge! :D

Tänk vad mycket en låt kan betyda för en. Låtarna väcker minnen, himla lustigt kan det vara vilka minnen som kommer upp ibland och nyss kom låten big city life - mattafix upp på spelningslistan och det får mig att minnas då vi vandrade i slottdalsskrevan (eller vad den nu heter) i ettan, jag och jenka som försökte lära oss texten :) haha eller Flipsyde - Someday som jag nötte ut på den tiden..

Men det lustigaste av allt..Jag hittade en cd som jag bränt för många många år sedan! Där fanns det många eminem låtar, hade där en period då jag nötte eminem och nu då jag lyssnar på någon eminem låt då kommer minnena upp (haha!!) från då vi var i Östersund med tennisen för ja 6 år sen? Då jag satt i bilen med Josephs gula cd spelare och lyssnade på eminem ^^ Och då tänker man tillbaka på hela den resan..

Sen har jag andra låtar som ger sämre minnen såklart, när dom dyker får jag en obehaglig känsla i kroppen då jag tänker på den tiden och skäms över hur man kunde vara ledsen och ägna så mycket av sin dyrbara tid till att vara ledsen för en så obetydelsefull del i sitt liv.. Men detta är ju bra låtar så nu lyssnar jag på låtarna och får bra minnen :)
Three doors down - so far down eller Ana's song - Silverchair

I will survive - Gloria Taylor får mig att minnas då vi åkte på träningsläger till Tyskland då jag var ca 12 år tror jag.. Sjöng och dansade på den långa tågresan dit.. Minns precis allt.. Dock kommer den här låten på många fester nu eller ja vissa i alla fall så den här låten ger typ flera minnen :S

Ja listan kan bli väldigt lång!! Men mer orkar jag inte skriva för ögonlocken börjar bli tunga sen ska jag ju orka upp imorgon bitti och träna om det nu inte regnar som vanligt!! Jag är less på regnet!! Jag och Mårten var optimistiska igår, vi åkte till grusbanan för att träna med det låg pölar med vatten så he gick it.. Men tränade iaf idag med han och Mattias! Har inte spelat alls mycke nu på sista tiden och det märks :S

Nä nu ska jag sliiiita mig härifrån! Godnatt.

Håkan Hellström - Kär i en ängel

25:e Juli intar Håkan Piteå Dansar O Ler!  :) Dit längtar vi!

Och nu är jag klar med skogsjobbet!! ;D Så jag är ledig en lång tid framöver nu, har bara lite små jobb som gräsklippning hos morfar och så.. Sen har Sandra fixat jobb på Nolia åt mig och det är i början på Augusti.. Tack Sandra :)

Idag vill jag träna tennis om jag får tag på nån att träna med :) hehe, annars blir de ut och springa..Sen så ska jag väl vara med tjejerna =)

Just nu är jag tuuung i huvudet, jobbigt att jobba i skogen.. Måste ta mig en power nap eller nått!
Godnatt;)



USA..

Jag åker till Ball State University, Muncie, Indiana USA den 16 augusti ungefär, hallå det är ju snart!?!? Jag känner att sommaren bara kommer springa iväg och jag kommer inte ens ha hunnit förbereda mig, jag tror det inte har gått upp i min hjärna ännu att jag ska fara dit, helt ensam, finns inte en själ där som jag känner, annat språk, annan mat osv..Tur att det finns ett ställe där jag kanske känner mig lite hemma? - Tennisbanan, för den kan ju inte vara så olik i alla fall! haha.
Snart har jag fixat det mesta men det är fortfarande grejer kvar, kommer aldrig ta slut känns det som! Men igår var jag och hämtade mitt visum i alla fall! Det som är kvar är CSN papper som man ska skriva på och sen någon slags försäkring som jag ska skaffa. Och så måste jag ligga i hårdträning! vore ju pinsamt och komma dit helt ur form, eller hur?!
Men allt ordnar sig nog försöker jag intala mig :)





Måste vara en lyckodag?

Igår bestraffades jag rejält av gud men idag måste snubben tyckt synd om mig för gårdagen, för att idag har jag haft en bra dag ;D Jag har kunnat träna!!! Och det kändes bra, förkylningen verkar vara på väg bort nu, har inge ont i halsen! Var på tiden att de försvann! Sen har jag hämtat min söta älskade kanin idag, åh vad söt den är :) Sen det helt sjuka med dagen.. Mobilen som låg och badade i sockerdricka igår startade idag (!!!!) helt sjukt alltså..Visst den är inte 100% sitt gamla vanliga jag men det funkar och den funkar då mycket bättre en den preliminära mobilen jag fått ha i ett dygn nu.. den sög verkligen, gick inte att skriva sms med den alltså, fanns inge T9 så den lackade jag på en del gånger men nu slipper jag den tack och lov ;D Men nu ska jag inte vara så himla lycklig mobilen har ju bara funkat kanske i 10 min så den kanske lägger ner snart, vem vet..

Nä nu måste jag gå och kolla till kaninen, känns hemskt att den ska vara ute där helt själv inatt..Den är ju så liten!
Den heter tydligen Brutus efter att hon har döpt den, men inte vet jag om jag vill kalla den Brutus heller :P hoho

Här har ni den:)


punkt

Jag hade jätte kul på midsommar!!! Vi var hos Michelle och åt jätte god mat osv, sen åkte vi bort till Havsbadet var väldigt skeptisk till det verkade mycket tråkigt, men det visade sig vara skit kul där ;D Jag hade då det iaf, snackade med en massa olika människor å ja allt möjligt, det var ingen vanlig pentan utgång.. så kul me lite omväxling :)
Allt var hyffsat bra då..Men nu är allt skit :( Min mobil som är ny och som jag älskar är nu DÖD :'( Den låg och badade i sockerdricka i min väska, korken var visst inte stängd.... Känns så himla dumt då man fått den av sin mormor och allt, sen var den inte billig heller..Åh vad jag skäms .. Sen kommer man på massa annat som är skit nu också... åh :'( Blä för livet ibland.. :(

Glad midsommar!

Det ligger regn i luften :/ Hade velat ha en midsommar med strålande sol men icke! Men glad för det är jag ändå, kunde ha varit sämre, som förra årets midsommar som jag spenderade i Båstad med Fanny och Tess i ett ruttet vandrarhem och så SPÖ regnade det, och då menar jag verkligen spö regn!! De gick inte att gå ut.. Dessutom hade vi tävling och den fick flyttas fram någon dag pga regnet så vi satt i vårat ruttna rum och ruttnade på midsommar! Så i år kommer midsommar bli mycket mycket bättre :) Ska till Michelle ikväll som fyller år idag!! GRATTIS!


Jag & Michelle =)

Tillbaka i Piteå efter många om och men

Äntligen hemma!

Jag och Sheila åkte onsdag morgon och kom fram till ambassaden i sthlm i lagom tid, fick stå i kö lång tid för att komma in, fick gå igenom säkerhetskontroll och man fick inte ha med sig någon mobil eller något sånt med in..Sen lämnade man alla papper till någon snubbe sen var det till att vänta igen..... Tillslut ropade de upp mitt namn, och det enda han frågade var typ "jaha så du ska till usa och spela tennis" sen lämnade han tillbaka vissa papper och sa att jag skulle få ett visum och att de skulle komma nästa vecka sen var allt klart.. Kändes mycket löjligt!! Fara ända till sthlm för en intervju på typ MAX 1 min! Sen alla säkerhetsgrejer å shit, överdrivet nanting! suck.. Aja! Nu är de bortgjort iaf ;D

Sen hann vi med lite shopping, hann springa in på H&M och Gina, så jag hittade mig solbrillor och ett linne mer hade jag inte råd me! Sen åkte vi till flygplatsen, Sheila hade biljett men inte jag, men skulle försöka få mig en stand by biljett på något flyg hem under dagen... Men då jag kom fram var alla plan fullbokade + överbokade.. Jag frågade, finns det nått till skellefteå då? FULLT..Men till Umeå då? FULLT.. TILL ÖVIK??? Fullt där med.. Så kollade vi tågen=Fullt där med.. Så då tänkte jag stanna i Sthlm, men dagen efter skulle alla flyg också vara fulla + tåg.. Hallå på nått sätt ska man ju kunna ta sig hem? Då hittade pappa ett flyg till Sundsvall på kvällen, så då tog jag det och övernattade hos PÄRON i SörbergE ^^ Det var trevligt, hann även se matchen med han och hans kompisar.. Men matchen var ju till en stor besvikelse så suck! Men tack Päron för räddningen:) Dagen efter tog jag tidigaste bussen till Piteå.. Så nu är jag äntligen hemma, trött är jag! har inte sovit så mycke de senaste dygnen känns de som.. Kom väl hem vid 4 tiden idag, så då åt jag sen bar det av till morfar för att klippa gräs, höhö.. Och nu sitter jag här..Imorrn är det midsommar också :) Trevligt!

Jag älskar sommaren :)

Stockholm

Imorse åkte jag, Marcus och pappa till skogen i Kalamark för att jobba, det är de som är mitt sommarjobb för tillfället^^ Det enda jag fått, sen hoppas jag på ett jobb på Nolia också men de är inte förens i augusti :) Men jag kan säga att det var grymt jobbigt i skogen idag, vi höll på att röja undan grenar, granar, träd och allt möjligt som täpper igen en bäck.. Men det känns verkligen som man gör något bra där ute i skogen i alla fall!.. Då man rensar bort allt de som gör att vattnet inte kommer fram ser vattnet ut att bli så glad och fri:D hahaa.. De tycker jag i alla fall! Kul att göra något bra åt naturen nån gång.. Sen hjälper det faktiskt fiskarna och djur å allt! Dock har jag nog aldrig blive så skitig nån gång, hade lera överallt :S

Imorgon bitti åker jag till Amerikanska ambassaden i sthlm, så nu är allt fixat och klart för visumet!! Hoppas jag! Jag är lite nervös för att något ska gå fel, att jag saknar något papper eller så, men jag har då kollat tusentals gånger nu så jag tycker att jag har allt men man vet ju aldrig!! Sen ska jag försöka ta mig hem samma dag på något flyg så jag hinner hem till fotbollen Sverige-Ryssland, hade ju varit kul att stanna i sthlm nån dag men jag ska ju jobba så vi får see..

Nu måste jag snart sova, blir att gå upp tidigt imorrn..4 kanske? om inte ännu tidigare säkert.. suck

....

Idag har jag haft fullt upp!! Känner mig fortfarande stressad.. pjuh... Åkte in till stan och tog kort till visum sen gick jag runt på stan en sväng för jag tänkte att jag måste ha något till midsommar och jag hittade mig ett blommigt linne :) Sen for jag en sväng till Sandra och krossade henne i 500^^ Fick även en MYCKET god milkshake:) Sen bar det av iväg på träning, efteråt fick jag hjälp av Sheila med en massa college papper som jag ska skriva under + visum å allt vad det nu är! Så nu ska jag åka till stockholm på Onsdag morgon 06.00 för att fixa visum, man måste nämligen dit på en intervju, drygt!
Sen efter träningen for jag på roasters (Nodo, men vi säger fortfarande roasters) krossade Sandra i 500 igen ;) haha.. Och nu är jag hemma igen, måste läsa igenom några papper nu och skriva under sen måste jag SOOOVA, ska ut i skogen imorrn och jobba JIPPII ? :)

känns som att hejn blev ett väldigt rörigt inlägg men whatever :)

Godnatt!

Söndag

Igår kväll såg vi fotboll, grymt knäckande med Spaniens mål i 92andra minuten! Men festen fortsatte ändå.. Vi var hos Sandra spelade något ölspel, jag tror jag var sämst, fick dricka mest!! Dock vatten;) För jag skule vara nykter och chaffis! Jag har varit så onyttig nu på sista tiden så jag måste steppa upp känner jag!! Får ångest. Sen måste jag verkligen bli frisk!! Men jag gick iaf ut på Pentan med de andra! Dock jätte lite folk på Pentryt, alla var på 1906.. Men vi hade väl ganska kul ändå, roligare än att sitta hemma på soffan och slöa^^


Idag har jag tagit det lugnt, fixat och donat lite här hemma sen for jag ut på en sväng med ruller bladsen, for in till stan och träffade Michelle & Lina som satt på ängeln och åt sen for vi förbi Sandra och sen rullade jag hem...
Jag älskar att åka ruller blades alltså, och så på med ipoden, kan inte bli bättre!

Hej :)

Idag var vi ju i Skellefteå och jag fick väl med mig lite grann i alla fall! Ett par svarta mjukisbyxor, en blommig t-shirt och en ögonskugga! Hittade inte något som jag egentligen ville ha menmen, får ta mig en runda i Pite och se om jag hittar nått, vill ha något till imorgon då det blir uppladdning med fotboll, Sverige-spanien för tusan! Sen förmodligen utgång om jag orkar :) Vill bli frisk nångång!!! har haft ont i halsen nu i mer än två veckor :/ Men vi får se hur det blir som ^^

Annars idag har jag fixat med visum inför USA, en jäkla massa grejer man ska fylla i som tex "har du planerat att utföra något terrordåd" ungefär :S Var även chaffis till pappsen och så hyrde jag och mamma en film som vi sett! Men nu är det dags för att sova känner jag, mina ögonlock börjar bli tunga.. Så godnatt med er :)

Skellefteå

Härligt att vara ledig va ^^ Snart kommer Sofie och hämtar upp mig sen åker vi + Sandra och Lina till Skellefteå för shopping! Och jag är mega shoppingsugen!!

Sen ikväll blir det att ta det lugnt! Ska va chaffis till pappa bland annat..


Ha en bra dag!

Tillbaka från Sikfors

Idag kom vi hem från Sikfors! Har haft några härliga dagar där med mina kompisar :) Dock har vi haft dåligt väder, men nog hade vi det mysigt ändå, sett på X antal filmer, gått promenader, tog även en tripp till Älvsbyn och åt lunch, sen spelat massa spel och framför allt ätit onyttigt och då menar jag stora mängder chips, godis och ja allt onyttigt man kan äta :) haha! Och just det!!! en dag var vi och hälsade på kaninen som jag ska ha i sommar! Den var så söt att jag höll på att smälta :) Lovar att jag kommer peppra tusentals kort på den senare!



Ikväll har vi vart och fikat hos Sandra för hon fyller nämligen 19 år idag! Stort GRATTIS sötnos :)

Här bju jag på en bild på mig och Sandra från då vi var i Frankrike!

Sikfors

Idag åker jag, Sandra, Sofie och Lina till Sikfors för att bo i Sandras husvagn några dagar :) Ska bli mysigt!


Det här är bilder från då vi var i Sikfors för två år sedan!

Federer VS Nadal

Just nu sitter jag och ser på finalen i Franska öppna mellan Federer och Nadal, men jag måste ta en paus nu för jag får så ont i magen..Det går inge bra för Federer :/ Och jag vill så mycket att han ska vinna, men det ser tungt ut..




Snart kommer släkten hit också för att fira min student :)

ALLE SKALLE 18 år

GRATTIS ALLE PÅ DIN 18ÅRS DAG, ÄNTLIGEN! NU KOMMER DU IN LAGLIGT PÅ KROGEN :)


Nu är allt över

Dom här sista två veckorna måste ha varit de roligaste och sjukaste veckorna i mitt liv! Jag fattar inte hur dom bara kunde försvinna sådär fort.. Min sista dag i Kramfors, dagen då vi tog studenten måste ha vart den roligaste dagen och man ville inte att det skulle ta slut för då visste man att allt skulle vara över.. Det var många blandade känslor, man visste inte om man skulle skratta eller gråta.

Studentdagen började i alla fall med champagne frukost vid herberts stråle sen tågade klassen genom stan till skolan för att knäppa kort osv.. Sen började krigen mellan klasserna, på ådalsskolan finns det någon slags tradition att alla ska vara emot oss hilare ;) Dom är avundsjuka helt enkelt! haha. "Alla som hatar HIL klappar nu" vi slår emot med: Åh tjejer ni måste höja era röster för att höras osv osv... Sen var det avslutningslunch för alla studenter i A-hallen, potatisgratäng och fläskfilé sen nån glassgrej till efterrätt.. Folk sjöng, Joseph höll ett grymt bra tal och sen var det stipendieutdelning..Och jag fick ett stipendie!!! jag blev ju helt chockad alltså, var inte riktigt beredd på det, Lions stipendie på 500kr :) Så det var kul! Sen betygsutdelning och efterdet skulle vi gå ut på scen, HIL 05 först också! Nervöööööst nanting! Vi var väl lite oens med vad vi skulle framföra på scen men typ 2 timmar före vi skulle ut kom vi på något och det blev: Vi är inte EC3 vi är HIL 3 vi är mycket bättre vi är HIL 3 inte NV3.. Korta jeans, korta jeans, inga brudar, inga brukar, inga pengar, inga pengar, impotent, impotent vi är inte TE3 vi är HIL 3 vi är mycket bättre, vi är HIL 3 inte SP 3 .. typ nå sånt.. Sen snackade Mica lite och så gick vi ner och höll på dö av värmen då vi kollade på de andra linjerna som gick ut.. Jag tyckte så synd om killarna i kostym!



Träffade sen Mamma, Pappa, mormor och Marcus som stod med blommor och grejer :) Sen bar det upp på vår snygga vagn! Vi åkte runt och sjöng allt möjligt, sen började alla andra lägga ner då fortsatte vi och sjöng, "Ska ni gå hem nu?" "Vilka står när dom andra faller? HIL 05 Står när dom andra faller!" Grymt kul men det tog inte lång tid så var det över, en gång i livet och aldrig mer..

Sen åkte vi på högakusten hotellet och åt, precis brevid högakusten bron :) Jätte fint och jätte god mat!
Snabbt hem träffade Alle och Tess som hade presenter till oss tennis treor som tagit studenten, jätte gulligt av dom! Alla fick ett kort där dom hade skrivit något utav våra namn eller hur man ska säga.. På mitt hade dom skrivit
Hö-ig
Alkoholiserad ;) (?) haha
Norrlänning
Nyttig
Alldeles underbar



Sen fick jag nagellack, örhängen, glas, en bok om usla ursäkter, en Tess&Skalle goodie-bag med nödvändiga saker för kvällen^^ haha!! Gud vad söta dom är <3 tack!!
Sen kom Andrea med en skiva som vi fick! gulligt :)

Vid denna tidpunkt är Hanna mycket stressad hon har en halvtimme på sig att duscha och göra sig iordning.. För klassen ska träffas vid herberts stråle kl 8... MEN det blev ändrat! FÖRFEST PÅ TG ;D
Klassen började rulla in eftersom och jag hade i alla fall grymt kul JENKA som man inte träffat på år och dar kom även och hälsade på! Sen gick vi ner till Kramm där alla andra glada studenter befann sig + annat folk också :P Även grymt kul där! Dock fick jag nån jävla grej på mina fötter så min sko gick sönder, + mina fötter..dagen efter kunde jag knappt gå på högerfoten som var svullen :S
Efter Kramm befann sig alla utanför sylos sen gick vi vidare till André på efterfest... Sen började jag Amanda och Hanna på våran färd hem...... Som blev lång och känslosam :´( Svårt att skiljas åt sådär och säga hejdå.. Ni kommer alltid finnas i mina hjärtan hur långt bort vi än är ifrån varandra! <3



Blev ingen sömn för mig denna kväll för att jag åkte bil hem med Joseph och Katarina som åkte 05.30 för att Joseph skulle passa ett flyg till USA. Kändes som att det inte var någon idé att gå och lägga sig heller.. Hade inte ens hunnit, var tvungen städa ut det sista ur lägenheten. . .
Sen direkt jag satte mig i bilen slocknade jag..

Jag vet att jag kommer sakna dom här tre åren som jag gått i Kramfors jätte mycket.. Jag kommer sakna alla härliga Kramforsare, allt TG-folk och jag kommer till och med sakna morgonfysen med Tomas!

TACK FÖR DOM HÄR TRE ÅREN !!!

Just nu känns det jätte tråkigt att sitta här i Piteå.. Jag saknar redan allt och alla jätte mycket :'(
Men jag kunde väl ha fått en bättre start här hemma än vad jag fått! Tänk att allt kunde vända så fort. Men nu börjar jag om igen.. Tur att jag har mina underbara kompisar här i Piteå annars skulle jag inte klara mig!

Fullt upp

Har egentligen inte tid att skriva här men tänkte slänga in ett inlägg ^^ Igår var det bal, lite segt till en början men i slutet var det kul ;D Alla var ju så himla fina också!
Idag har vi vart och fixat i stan lite, sen träffades vi tennis treor Lasse och Tomas, våra tränare.. Gav dom blommor och snackade lite..Nu måste jag laga mat sen kommer klassen till TG så ska vi ladda inför fyllebrännbollen som är ikväll!


Sen nån dag då jag har tid ska jag sammanfatta studentveckan tänkte jag!




Tennis folk!

Bilder



I Fredags hade vi mösspåtagning!


Sen fixade vi lite på TG ^^


Tjejerna i klassen på Hannas stuga! (carro saknas)

Bilder från Hannas stuga och från festen i Lunde.


Hos Amanda innan Gladan :)


Hege, Hanna, Amanda och Jag

HIL-05

Idag är ingen bra dag..Hanna mår inge bra i magen.. Men det blir väl bättre hoppas jag! I fredags var klassen på Hannas stuga sen drog vi vidare till Lunde där EL hade anordnat en fest! Och igår var jag först hos Amanda sen drog vi på gladan där det inte alls var mycket folk, men det var hyffsat kul ändå ^^

Det är bara studenten en gång i livet.



RSS 2.0