Naw..

Åh så läskigt det var att köra helt själv i bilen.. Körde till Sofie.. de gick ju bra iaf ;D Och då jag kommer dit så får jag presenter! Så himla snälla.. Fick blommor och tuggummi automat + påfyllning :D hihi!

Tack så mycket tjejer, älskar er! <3

Vi hade ju även dop av Sofies nyskaffade fisk! Den fick heta Melker:)

Onsdag

Igår åkte jag och Tobbe till Kramfors och nu är vi tillbaka i Piteå igen^^ En snabb tripp blev det.. Åkte ner för att jag skulle göra uppkörning.. och jag klarade det!!! ;D Så nu har jag körkort! Men gud så nervös jag var :O helt sjukt. . . Känns så skönt att ha det bortgjort!

Ikväll ska jag på dop hos Sofie! haha så gulligt :) Hon har nämligen köpt en fisk^^


Åhh, vill inte att lovet ska ta slut..
Du är den finaste jag vet..

Söndag

Igår var det en tuff dag, jobbade på tennishallen som domare och tävlingsledare under en softboll tävling (barnetshus open) för barn från 6-12 år ca. Så jag dömde matcher från kl 8 på morgonen till halv 8 på kvällen.. Men det gick bra, barnen var så söta :) Alla som var med i tävlingen fick leksaker från barnenshus, det uppskattades kan jag lova! Man såg verkligen i barnens ögon hur dom lyste!

På kvällen var jag med tjejerna i stan, satt på roasters sen även på max^^

Jag vill att detta lov ska vara lääänge, det får inte gå så himla snabbt! tur att det är en hel vecka kvar..

Jag längtar till jul :)

Torsdag

Åh jag är hemma nu, känns.... underbart ..:)

Har tagit det lugnt idag, soovit länge :) Besökte mormor på dagen, sen på kvällen var jag och mammsen på step in sen då jag kom hem prövade jag var nya dusch^^ hehe, det var hur skönt som helst, det var som att va i en bastu.. Så de tog ett tag innan jag kom mig ut därifrån!!

Nu sitter jag och hoppas på att tobbe kommer hit, hihi ;>

Tisdag

Idag är det en bra dag! Jag är så glad för att Amanda och Tess ska få flytta in i tg huset! plus att de ska bo mittemot mig :D Kan inte bli bättre! :)

En till bra sak är att jag ska hem imorrn!! inte nog med det, jag stannar i 1 ½ vecka också :)

Måndag

Idag är det måndag igen.. Kom hem från Falun igår kväll, hade en mycket bra helg där :) Jag och Moberg bodde på Hotell, åt hotellfrukost, befann vi oss på tennisbanan en hel del (!) men vi hann även med en mycket snabb sväng på stan, för jag hade för lite trosor med mig! haha.. Kom dit Fredag kväll, gick upp 6 på lördag morgon, spelade kl 8.. Först spelade Amanda en singel, sen spelade vi dubbel och till sist spelade jag en singel och så räknade man ihop matcher, de lag som vann flest matcher vann.. Och de första vi mötte var inte specc bra! Så vi vann med 3-0 i matcher, Sen nästa match vi skulle spela var utsatt kl 20.00 men det blev försenat och vi kom inte in förens efter 9.. Jag fick börja spela min singel halv 12 på natten och var inte klar förens halv 1.. Kändes i huvudet att man var rätt trött alltså, kändes som att man bara spelade utan tanke, men det gick ju bra i alla fall :)

Så på söndagen spelade vi final, vann med 3-0 så jag och Amanda kunde åka hem väldigt nöjda med vårt spel och med vinsten :) Sen tog vi tåget till sundsvall och därifrån buss till Kramfors, och sån tur var kunde Nordmar hämta oss med våra tunga väskor, väldigt snällt! ^^

Här finns några bilder från helgen  www.hannaohman.bilddagboken.se/

Och nu sitter jag här, ska plåga mig med saknad nu de sista dagarna här i Kramfors tills jag får åka hem på lov!

Jag älskar dig Tobias <3

Fredag

Nu ska jag snart iväg på mössprovning^^ för studentmössorna då.. Sen åker jag till Falun! Så ha en trevlig helg gott folk :)

Torsdag

Idag har jag tränat och det har gått bra ;D har lite hosta och så men de får man tåla.. Hade bara en lektion idag, så då gick jag och tränade igen, tränade mycket serve eftersom min serve sög i helgen, men nu fick jag till den :D Känns bra inför helgens tävling..

Efter träningen cyklade jag och jessica och handlade, sen på väg hem såg vi ambulansen och en kille som låg på marken, då säger jag "äh de är väl bara nån som brutit benet" Men då jag kommer hem får jag efter ett tag höra att denne kille på 45 år har blive mördad, kniv mördad.. Mitt i stan brevid skolan. OCH mördaren går lös, här sitter jag i kramfors helt själv och det är en mördare som är lös! jag tänker inte gå utanför tg huset ikväll kan jag lova! Fy fan vilken brutal stad! Eller stad kan man inte ens kalla det.. Större by möjligtvis

Onsdag

Har inte tränat nått idag, har tänk bli frisk innan helgen.. men imorrn måste jag träna!! Så är det.. Har vart i skolan idag som vanligt, gjorde psykologi prov, inte världens lättaste prov man gjort men de gick helt okej.. Gick förbi tennishallen och kollade på de lyckliga själarna som är friska och tränar! Sen gick jag vidare mot bilskolan och bokade in lektioner innan uppkörningen!

Och nu är jag hemma, har tittat på ett avsnitt av one tree hill, städat lite och nyss gjorde jag spagetti och köttfärssås, blev mycket gott faktiskt^^ Ikväll behöver jag inte plugga för en gångs skull! Så då tänkte jag gå och hälsa på någon och va lite social :)

Tisdag

Jag är förkyld som vanligt :/ Mina ögon är iaf på bättringsvägen, men ser lite suddigt fortfarande! Men jag överlever.. Som pappa sa: Du råkar ut för de mesta du Hanna, men motgångarna gör dig psykiskt stark :) Får hoppas på det! Men jag ska absolut inte klaga, finns många som har det mycket mycket värre..

I helgen ska jag va frisk för då ska jag och Moberg till Falun på tävling :)

Och igår var jag ju så klantig att jag glömde tvätt tiden och nu tar det typ en vecka innan jag får ny tvätt tid.. Men hann iaf få i en tvätt med de viktigaste! Om det krisar sig går jag bort till päron & nordmar för de har alltid lediga tider :O Jaja whatever, nu måste jag gå och ta tag i psykologin, har prov imorrn! :/

Jag längtar efter lov, vill ha lov nu! vill hem...

Tobias är väldigt söt <3

Yeah

321159-4
Man är ju dock inte världens vackraste efter en tennismatch men här har ni oss ;)

Söndag

Nu har jag kommit tillbaka från Övik, men lyckat resultat och allt! För jag vann både singeln och dubbeln :)

Kom till Övik igår, Hade bara en dubbel match, spelade med Annelie och vi vann första matchen.. Sen på kvällen gick jag, Tess, Malin, Fanny och Alle ut och åt, blev en kebabtallrik, den satt fint den =) + en bilpåse till efterrätt.. Jag har kommit på att det går bättre i tävlingarna då jag äter godis under dem =) Förut var vi alldelens för seriösa, näe de gick inge bra de.. Nu har jag liksom vunnit två tävlingar på raken då jag ätit godis och shit! mohaha.. Aja sen bodde vi i en scout stuga som låg precis breve tennis hallen, så vi sov på luftmadrass, mindre skönt! Men gratis så de va bra..

På Söndag hade vi uppvakning på morgonen, sen spelade jag mot Fanny och vann 6-4 6-0 vilade och åt, sen spelade jag och tess finalen, då vann jag 6-4 6-2! Fick även 1400 för vinsten :) välbehövligt
Då var det vila i typ 1h sen skulle vi in och spela dubbel finalen, vi vann då med 6-4 6-2.. Känns som att jag har spelat hela dagen, men nu är det över, fast det var ju kul förstås men jobbigt. Dock är det ju träning imorrn bitti igen, löpning på schemat också..
Vi kom oss i alla fall hem med tg bussen snabbt & bra.. Så nu sitter jag här helt slut i kroppen, med en förkylning och utslag på ena ögat och typ ögoninflammation i andra ögat :/ Har ju alltid nått fel på min kropp så jag är van..


Många på tg är deprimerade för tillfället.. Det blir inte bättre då vi påverkar varandra.. men det är ju sånna tider också, det går väl över? Dessutom hatar jag då folk är elaka mot mina kompisar! ÅÅÅH

Fredag

Idag hade vi träning som vanligt kl 7, sen kl 8 skulle jag ha match då.. Skulle egentligen spelat senare men kunde inte missa skolan idag eftersom vi hade redovisning och skulle jag inte ha gjort det idag hade jag vart tvungen göra det nästa fredag och då är inte jag här så ja.. Men matchen då.. Inte bra match om man säger så, fast jag vann ju iaf! men spelade inge bra :/ blev 6-2 7-5.. Hon hade typ två setbollar, ledde även med 4-1 i andra men jag lyckades vänta..Så de var iof skönt :)

Sen gick jag till skolan, gjorde muntlig redovisning för klassen och det gick väl bra! Sen var vi på nån föreläsning i aulan, gubben som snackade blundade ungefär hela tiden, och det säger ju sig självt, inte intressant alls.

Då vi slutat gick jag Hanna, Amanda och fikade på bakfickan! De bjöd mig på fika, och så fick jag en försenad födelsedagspresent av dom.. :) Ett kort med en kanin på och ett par söta örhängen fick jag! Mycket gulligt av dom :)

Sen gick jag till tennishallen för att hämta mina grejer och då ser jag Fanny där, Så vi går in och bollar lite! verkligen behövligt.. Hade ingen träff idag alls på matchen, men hittade den nu faktiskt!
Efter vi tränat satt jag Jessica, Fanny och pratade hur deprimerande Kramfors kan va.. Vilket liv har man ibland liksom.. Går upp kl 6 tränar 7 går i skolan, tränar sen igen, hem laga mat, plugga, gå och lägga sig tidigt, annars orkar man inte... Förra året var bättre, då hade vi iaf sammanhållning här i tg huset!

Ikväll ska jag till Moberg och Lagerkvist för att se på Idol och umgås =) Sen imorrn 10.40 ska jag till Övik för att spela tävling, har bara dubbel imorrn dock.. På Söndag singel mot Fanny! Måste spela bättre då än vad jag gjorde idag, annars blire tungt..

Nu ska jag gå och laga spagetti och köttfärssås MUMS =) Ha en bra trevlig helg gott folk!

Torsdag 11 oktober

Veckan har faktiskt gått fort, eftersom jag var hemma i Piteå till måndag. Har mycket i skolan, brukar va det så här innan loven. Allt på samma gång i alla ämnen. Började känna av att jag har ont i halsen igår, så jag försökte vila igår så mycket som möjligt samma idag. För imorrn har jag match! Men faktiskt så känns det lite bättre idag :) Men jag ska spela imorrn hur sjuk jag än är sådeså.. Jag är ju ändå alltid sjuk så spelar ingen roll känns det som.

Då jag var hemma i helgen fixade jag en ny cykel eftersom min andra blev stulen här i Kramfors, fick en gammal cykel av morfar som han inte använde, så vi skickade upp den med buss.. Så när jag skulle gå och hämta den i Tisdag så stöter jag på min stulna cykel (!!) precis utanför skolan. Jag blir typ chockad :P
Den som tog den har tagit bort min pakethållare, satt fast nån vattenflaskehållare och tagit bort nån annan sak, men mig lurar du inte.. klart man känner igen sin cykel! Så jag ringde polisen, så de mötte mig och så tog de cykeln sen idag var jag och hämtade ut den :) Så nu har jag två cyklar! så de kan gå..

Så jag cyklade hem idag med min stulna cykel, men kan knappt cykla på den eftersom de har höjt sadeln så förbannat! men de får jag fixa, tur att man har verktyg till det också (inte) Men iaf så snöade det på vägen hem (!) Det var mycket kallt och jävligt.. Cyklade förbi några små barn som var helt överlyckliga, "mamma mamma mamma titta det snöar!" De var ganska söta, hihi..

Nu ska jag ta mig en dusch sen sova och vila upp mig för tävlingen i helgen! Match imorrn mot Ida..

Måndag 8 Oktober

I helgen har jag vart i Piteå igen :) Åkte hem Torsdag eftermiddag och kom tillbaka till kramfors ikväll..

Under helgen har jag vart med Tobbe, vi har tagit det lugnt, vart i Luleå, sen shoppat också! Jag hittade mig en mjukisdress och en klänning/tröja nått sånt! Sen har jag köpt en ny väska under helgen också, eftersom min gamla gick sönder..
Sen har jag även träffat kompisar, i Lördags for jag Sara och Sofie till Hanna där även Lina, Carro och Frida var, vi satt och snackade sen kollade vi på skönheten & odjuret.. Som jag upptäckte att jag aldrig sett :O inte hela filmen iaf..
Igår kväll kom Sandra Sara Sofie och Lina till mig vi satt och snackade.. Sen kom även Tobbe :) hihi
Tränat har jag också gjort, lovade ju det eftersom jag skulle va borta fredag och måndag..

Idag har jag vart på jakt efter en cykel! Men ingen hade en damcykel.. Sen kom mamma på att morfar hade ju en gammal cykel som han aldrig använder, så då fick jag ta den :) klarar mig faktiskt inte utan cykel här!

Men nu sitter jag här helt ensam i min lägenhet, ska gå och sova, sen upp 05.50

Måndag

Nu var det en vecka sen jag skrev här märkte jag just..

Förra veckan åkte jag i alla fall hem till Piteå på Onsdags eftermiddagen, kom hem och träffade tobbe :)
På Torsdag var jag på ansiktsbehandling för första gången, efter det kände man sig ren i ansiktet kan jag lova! Åkte sen till mormor och övningskörde, lånar mormors bil varje gång eftersom vi bara har automat, lite jobbigt det menmen. Börjar bli mycket stabil på körningen nu faktiskt :D
Sen på eftermiddagen åkte jag och tobbe till hans bror, hans dotter klara fyllde två år! Gud så gullig hon är :) Och
På kvällen var det tjejkväll på stan och då var det första gången jag var på den nya Gallerian! blev förvånad så fint det var! Brutalt mycke folk var det också, orkade knappt kolla i affärerna nått..

På fredag var jag på stan igen och köpte lite saker, sen åt vi på subland :) Övningskörde ännu en gång!
Laddade inför kvällen, då det var förfest hos Sandra sen gick vi på Pentryt.. Det var en kul kväll =)

Lördag tog jag det lugnt och Söndag åkte jag tillbaka till Kramfors, kommer fram sisådär halv tio på kvällen, jätte mörkt och läskigt i kramfors, jag går och ska hämta min cykel som står på tennishallen.. Men inte fanns det nån cykel där!!! den har nån tagit!!! Lite knäckt jag blev.. Då måste jag gå i mörka, läskiga Kramfors ända hem.. Men jag fixar skjuts tillslut! annars hade jag nog blive våldtagen, tack nordmar :D hehe

Har världens bästa kompisar och världens bästa pojkvän <3

RSS 2.0