How are U doin

Hej gott folk! Har hittat mig till datorn nu, maste ju som uppdatera mig ibland :) Igar regnade det har, so vi shoppade igen ;D Jag hittade, traningsbyxor, traningstroja, sporttopp,tenniskjol och har aven kopt ett shot-glas dar det stor, Hanna's bar = open 24 hours :) hehe
Pappa (kenneth) hittade sin ultimata affar, = Kenneth Cole, dar shoppade han los! haha..

Idag ar det sol och moln, men valdigt varmt :) Vi ar fortfarande kvar i Fort myers och jag tror vi ska va de en vecka till? ar inte saker.. Men pa tisdag da pappa fyller 50 ska vi nog aka med en bat tur till Key West :) Sen ska vi ju aven till Miami pa tors el fre och se tennis! :)

Glad posk foresten :) Hoppas ni har ett bra lov dar hemma :)

In fort myers

Det ar jatte harligt och skont har borta! de tva forsta dagarna brande jag sonder mig ungefar, haha.. men igar hela dagen var vi och shoppade sa da fick huden vila ett tag! hehe.. Behovdes! Gah vad svart de ar att skriva.. men jag forsoker...

Igar hittade jag mig en balklanning!!!!!!!!!!!!!!!!! de trodde jag aldrig :P Ljusbla och long var den.. inte som jag hade tankt att den skulle va men de va den som passade best pa mig.. Sen kopte jag skor, underklader, shorts.. Gud sa billigt det ar! :) Finns sa stort utbud pa allt ... Kul att bara ga och kolla i mataffarer, jag lovar dar kan man hitta mycket onyttigt! :P

Sen sa ar jag och pappa ute och springer pa den fina stranden varje morgon, gud sa skont! springa pa stranden i behaglig temperatur istallet for att springa ute i snon i - 10 grader!

Nu ar klockan 10.15 har so nu ska jag ut och sola :) hoppas ni har det bra!


Mot staterna!

Nu ska jag gå och lägga mig hade jag tänkt, ska bara finslipa packningen lite!

Imorgon åker vi hemifrån 05.00 sen är det flyg från kallax till arlanda..Sen kl 10.15 åker vi mot Chicago där vi byter till inrikesflyg mot Tampa och så är vi framme på kvällen på deras tid..Sen sover vi över i Tampa och dagen efter åker vi 40 mil med bil till Fort Myers..Och då var vi framme! En helvetes resa låter det som :S Men det ska nog gå bra!

image87




Hoppas alla ni här hemma har det super bra också :) Kommer tillbaka till Piteå 3:e April.

Söndagar

Som vanligt, slö dagar! men de behövs!

Började dagen med en promenad, mycket skönt :) Sen har jag hållt på att packa för fullt! Nu fixar och trixar jag med mobilen, ska lägga över en ljudbok och massa musik..men det går inte som jag vill riktigt.. ajaa.. Gårkvällen var mycket rolig! Man kan ju faktiskt ha riktigt kul nyktert också! Man ser saker men andra ögon om man säger så! haha

Ikväll blir det lax till middag och det är så himla gott :) jag längtar! Det måste nog va min favoritmat, sen är det ju faktiskt nyttigt också =)


det är väldigt konstigt hur saker och ting kan förändras alltså

Lördag

Idag har jag vart på stan en sväng för att köpa lite grejer till resan..Sen for vi förbi och hälsade på söt mormor en sväng :) Har även solat idag och nu håller på att registrera mig till clearinghouse, vet egentligen inte riktigt vad det är men de var en coach som sa att man skulle göra det! Oj så tjorvigt de är :S jaja får se om jag löser det tillslut!

Ikväll kommer tjejerna till mig, ska se melodifestivalen och sen blir det utgång :) Men en lugn sådan!!
Ha en trevlig kväll!

Snart åker vi!!!!!

äntligen

Åh både praktik och jobb avklarad!! halleluja så skönt! nu väntar semester!!

Nu är första gången på dagen jag får pusta ut känns det som.. Imorse på step in fick jag pyssla med några grejer, sen fick jag göra ett så kallat BIA-test och det är:

BIA (Bioelektrisk Impedans Analys) är en vetenskapligt erkänd metod att mäta kroppens sammansättning. Att göra en BIA-mätning tar bara någon minut och du känner ingenting. Två självhäftande elektroder fästes på handryggen och två på fotryggen. De kopplas till en BIA-mätare, som mäter motståndet i kroppsvätskan och dataprogrammet räknar ut, hur din kropp är sammansatt. Man ser fördelningen av fett, vätska och kroppscellmassa (till huvudsak muskelmassa). Det är viktigt att bara tappa fett men inte kroppscellmassa när du går ner i vikt, eftersom den styr mängden energi du behöver. Förloras kroppscellmassa råkar du ut för jojo ? effekten när du återgår till att äta normalt. Med jojo ? effekt menas att du går upp i vikt igen.

Och det såg bra ut för min del sa hon, pjuh.. Men lite mindre fett tycker jag att jag ska ha allt! Så bort med fläsket tack! :)

Sen fick jag sitta och vakta några som simmade på lasarettet. Så de var iof lugnt! Sen hem och duscha osv, sen vidare på tennishallen igen..Jobbade till halv 8 och kvart i var jag tvungen va duschad och klar för då skulle vi och äta..Så klar var jag 19.43! mycket snabbt tyckte jag :) Sen var vi med våra grannar Lundbergs och åt på bryggargatan..Det var någon slags buffé, men ingen Hanna mat var det direkt! Men jag hittade mig i alla fall kyckling och potatisgratäng, så de var gott :)

Nu är jag trött och ska gå och se ett avsnitt av Kyle XY, så jag lär nog somna till det..men de är sköönt :) Godnatt!

pust

Åh snart heelg!

Sitter just nu och vilar mig inför imorrn..Kommer bli en hektisk dag känner jag på mig.. Är på step in till 1, börjar jobba 3.. Slutar halv 8 och kvart i måste jag vara duschad och klar för då ska vi ut och äta med familjen lundbergs! :) Men de blir nog bra! Måste hinna sola i helgen också! :) Så jag är förberedd^^

tiden bara springer iväg!!

Spinning

Idag på praktiken så var jag på ett spinning pass! Herregud så mycket man svettas där :P Jobbigt är det också! Fast jag gillar nog bättre att springa för att öka konditionen, Så hellre en löprunda än ett spinningpass om man säger så!

image86


Nyligt pratade jag med Sofie och Lina som är i Tärnaby! via videosamtal :) De var ganska roligt! hehe, fick se dom live i slalombacken^^ Jag vill också åka skidor!! Men blir nog inget sånt i år :/ Tråkigt menmen.. Hinner man så gör man inte..

Nu ska jag snart iväg till tennis hallen! Ha en bra dag :)

T r ö t t

Oj vad slitsamt detta är.. Både praktik och jobb + träning.. Jag är totalt slut :) menmen, två dagar kvar sen äre semester i tre veckor utan plugg och utan jobb! Bara att hålla ut.. Hann med en sväng till Sandra ikväll i alla fall! De va trevligt :)

Nu blir det sängen!!!

Tjalala

Imorse fick jag syn på en gullig ekorre! Som dock äter fåglarnas mat :/




Annars idag har jag vart på Step in.. Nu om en timme börjar jag jobba på tennisen... Vill att det ska bli helg nuuu.. Och sen far vi! längtar längtar längtar!!!! :)

Jag hatar den känslan som kommer ibland, försvinn!



:O

Imorse var jag på Body Balance på step in, det var typ nå joga och pilates liknande! Och då märkte jag hur himla stel jag var.. herregud! aja, sen slutade jag vid 10 tiden för det fanns inte så mycket att göra.. Så nu tar jag det lugnt, har försökt få ihop ett CV, måste söka jobb för i sommar.. Vilket inte är allt för lätt att hitta.. Snart ska jag ta mig nått att äta sen bär det av till tennishallen igen!

Alltså det är jätte många som verkar vara sjuka nu..Men inte jag?! vad händer? Jag har aldrig känt mig så här frisk sen ja, vad kan de va? oktober kanske.. Halleluja äntligen får jag vara frisk för en gångs skull :)

Fullt upp!

Idag har jag haft fullt upp, har vart och praktiserat på step in idag från 8 till halv 1, följde med nån tjej..Man känner sig som en svans! suck.. Sen fick jag vara med på ett pass, body vive tror jag det hette, rätt kul faktiskt! Det känns iaf rätt givande att va där, skulle va ett jobb jag skulle kunna tänka mig! att jobba på step in och hjälpa folk med träning och så :)

Sen direkt hem! LYCKA sim kortet låg äntligen där i brevlådan :) Fixade med det, de funkade såklart inte! For in till telia, men då eftersom vi stöldförsäkrat de eller vad de nu heter, så måste pappa som är ägare till mitt abonemang legitimera sig, så ja de blev ju inge av eftersom han jobbade.. Så jag fick åka till tennishallen utan mobil! men hade ändå inte haft tid med den så de var väl lika bra! Hade fullt upp idag på tennishallen som vanligt kanske, måndagar är det mest småbarn, många som inte är så väldans duktiga heller så man måste vara fullt koncentrerade heela tiden, och de tar kol på en efter några timmar, men islutet fick jag träna själv iaf^^ Sen for jag hem och då kom Michelle, Sofie och Johan förbi!

Och tack gode gud, pappa hade vart in och låst upp simkortet så nu kan jag ringa och smsa och allt! äntligen!! Jag är tillbaka! Har känt mig så grymt OFF.. :)

Nä nu måste jag ta och sova.. Börjar på step in 06.45 imorrn! Ska på body balance pass då! Sen vet jag inte ritkigt vad jag ska göra, men de får vi väl se! Godnatt.

Dagen efter

Tack för en grymt kul kväll igår :D

              image81image82
Här är några bilder från då vi var hos Sandra :)
image83


Idag ska jag nog fara på step in en sväng för att bli lite pigg och klar i huvudet! Sen måste jag plugga :/ Har några uppgifter som ska va klara innan jag åker bort..Kommer knappast ha tid i veckan för dom heller..

Helgerna går allt för fort!

Lördag

Igår kväll spenderade jag kvällen hos Sandra och där var även Michelle, Martin och Ola, de var trevligt ;D Björn Gustavsson är ju för bra! :)

Idag har jag tagit det lugnt, tog en promenad i kylan imorse..visste inte att det var så kallt! Mina kinder förfrös typ.. Sen har jag även kollat det där med College osv, Vad tycks om Muncie i Indiana? hmm.. Coachen där vill ge mig ett fullt stipendium verkar det som och det är även division 1 skola, så de verkar helt okej :) Det är i April man ska bestämma vart man ska gå (tror jag då), DET ÄR SNART!! paniken börjar komma, vet ju inte riktigt säkert om de är det med college som jag vill? Det är ju som ganska stor omställning ändå.

AJA.. Nog om det! Ikväll är det fest :D Först ska vi va hos Sandra sen blir det Pentryt, like always ;)


Jag är intresserad av framtiden för där ska jag tillbringa resten av mitt liv

Step in

Nu har jag precis vart och tränat på step in :) Har även solat! sköönt! Och nu ska jag och mammsen på Subland och äta, sen ska jag och jobba! =) Så ser min dag ut, däremot vet jag inte vad som händer ikväll? Men förhoppningsvis ska jag va med tjejerna :)

Annars så har telia tjorvat med mitt simkort, därför det aldrig har kommit! Så jag får överleva heeela helgen utan mobil! men har man överlevt över en vecka ska jag väl klara helgen också? På måndag SKA det komma punkt slut.

P i n s a m t

Idag på jobbet var jag mest tränare! :) Men de gick bra det med! förutom en sak.. Jag hade en ny grupp, så jag frågade vad alla hette då.. Sen så uppfattade jag att en hette Ragata... Tänkte jaha kan man heta så också.. Efter halva träningen då jag kallat henne Ragata får jag veta att hon heter Agata.. Pinsamt Hanna!!!! :P

Alltså vissa äldre ska inte ha körkort! bland annat min morfar som vi har förbjudit att köra, ja han var ute på en körtur igår och krockade såklart.. Men det gick bra sån tur var! Idag skjutsade mormor hem mig från tennis hallen.. Hon är inte heller så bra på att köra, kör typ på 1:an 500 meter innan hon byter till 2an som hon kör till motorn är på vippen att krascha,(låter det som) DÅ byter hon växel.. Och då är hon ändå mycket bättre än morfar på att köra! Sen lovar jag att det finns många säkert värre faror där ute på vägarna! Man borde göra nån himla åldersgräns då man får ta körkortet eller vad som helst.. Dom äldre vet ju heller inte om de nya reglerna som hela tiden kommer..

Nu är det inte länge kvar till USA!! åååh.. vi har hämtat ut lite dollar nu också^^ Jag har planerat att köpa massa tennis och träningskläder :) Förhoppningsvis, om jag nu hittar några, men de tror jag ska fixa sig :)

Kaniner

image79 image80
                                          Naw, är dom inte söta? :)

Abstinens

GAAAAAH, jag blir gaalen!!! Inget simkort har kommit ÄN! Vi beställde det i Torsdags och det har inte kommit!! Hur svårt kan det va? Jag har abstinens..


Hårfärgning

Idag plågade jag mig själv genom att färga håret! Usch vad jag hatar det.. Det är så jobbigt! Dessutom är min hårbotten cp så det sviiider as mycket, sen gjorde jag slingor med hätta och det gjorde ont de med..Ja sen när jag väl var klar fick jag kasta i mig maten och gasa till tennishallen, så hann inte se resultatet ens :P Men det ser bra ut nu iaf :) Tror jag då! men ser väl mer då jag fixar till det kanske..

Hade bara tre träningsgrupper idag, första gänget var killar kring 10 års åldern.. Då var det en kille som hade en riktigt bra träningsvilja! och det är de inte ofta man stöter på.. Jens säger "idag ska vi köra riktigt hårt" Då säger han "JAA" alla andra suckar.. I slutet får alla välja om de ska springa 0 varv, 2 varv eller 8 varv runt tennisbanan.. Då väljer då denna kille såklart 8 varv medans de andra killarna väljer 0.. Det är sånna som är riktigt kul att va tränare åt! De som verkligen vill träna, hälften av barnen vill ju inte ens träna, de går och släpar fötterna..väntar på att få åka hem och sätta sig framför datorn typ.. Nemen nu ska vi inte va sånna Hanna, De flesta riktigt yngre barnen springer ju runt överallt och så..Men då de börjar bli lite äldre så är många lata.

Som vanligt fick jag spela själv mycket också :) Gick bra där mot slutet iaf, tejpade mina händer rejält idag, var även tvungen ha på mig den där golfhansken, men den funkar ju så varför inte? Däremot undrar nog många va fasen jag har på mig förnått! haha..

Håkan Hellström

Det var inget simkort i postlådan idag heller...

Får istället leva på att Håkan kommer till pdol !!! :) Jag längtar!! Dessutom släpper han snart ett nytt album :) hihi
image78

Jobb

Idag blev det mest träning, var tränare mest till äldre barn idag så då blev det att jag spelade med dom =) Men de är ju som bra att man får tjäna lite pengar samtidigt som man tränar själv ^^ Kan säga att jag är grymt slut nu efter att ha spelat från halv 4 till 8, så då fick jag fullt med blåsor i händerna, det slutade med att jag spelade med golf handske sista timmen :P Blåsor på händerna gör fan grymt ont alltså :/ Såklart när det går bra att träna får man alltid något som gör att man inte kan spela fullt ut.. Som vanligt då..

Nyligt var Sandra, Sofie och Michelle här :) Skjutsade precis hem dom, det är ju typ -17 grader ute nu :S Konstigt att vintern kom nu helt plötsligt, det är ju nu de ska gå mot vår? eller har jag fel?! ajaa

Nu ska jag ta och sova! Sov gott! :) De kommer jag iaf att göra i min skööna säng, sover som en prinsessa! hihi

^^

Vilket fint väder det är idag måste jag bara säga :) hehe

Imorse var jag och tränade på Step in och solade också lite! Nu måste jag dock sätta igång med att plugga innan jag börjar jobba..

Inget simkort i posten idag heller. . . . Nu börjar det gå för långt! en vecka utan mobil :/ + en ny mobil som bara ligger där och väntar på att börja användas! gaaaah

Sportlov

Idag for jag en sväng på stan med Sofie och Lina, hittade mig en klänning, sån som alla här i Piteå har, från gina..Men i Kramfors används dom inte lika flitigt som här, har då inte sett nån med en sån tro ja! Aja.. Sen köpte jag mig lite hårfärg, så de blir färgning på onsdag tror jag! Sist jag färgade håret var typ höstlovet! så de börjar bli dags.

Sen har jag vart på tennishallen från 3 till 9 ungefär! Tiden gick grymt snabbt, kanske för att man hade nått att göra hela tiden, kom nya grupper hela tiden också och barnen var överallt! Men det gick bra :) Tjejerna är som vanligt snällast^^ Sen sista två timmarna tränade jag.. Och det gick grymt bra! Har nog inte gått så bra på länge, sista timmen körde jag själv med Jens också, får alltid skit bra träning med han! Kanske för att han vet precis hur jag spelar och ser direkt vad jag gör för fel. Han är en bra tränare! I kramfors får vi nya tränare hela tiden och när man precis börjat lära känna dem och de har börjat förstå ens spel så försvinner dom.. Det är dåligt!

Nu är jag trött och ska gå och lägga mig, det är ju en ny dag imorgon!

;D

Nu ska jag vara hemma i två hela veckor, då ska jag jobba på tennishallen som tränare från 15.30 - 20-30 ca mån-fre, sen nästa vecka har jag praktik och då ska jag va på Step in, börjar 06.00 nån dag (!) Men slutar kring 12 varje dag tror jag, sen på kvällen ska jag jobba på tennishallen också då. Men då jag jobbar på hallen får jag ju pengar :) Och det är välbehövligt för resan till USA! Dollarn är ju rekord låg nu = Hanna ska shoppa!! Åh vad jag längtar!

Dock måste jag plugga under lovet också :/ Ska göra ett ganska stort arbete om Barnarbete som ska va klart innan jag far, + Ett arbete om Förintelsen.. Så jag har lite att göra känns det som :S Bara att börja!

From Paris to Berlin

Tack för en trevlig kväll igår gott folk! :)

image77

Lördag

Nu har jag precis duschat, väntar på att mina kompisar ska komma :) Sen blir det Pentryt ikväll!

Hittade detta i boken Livsguiden av Coco Rosenfeld, ska läsa den i hälsan! Jag kan rekommendera den för dom som har det jobbigt..
Du kan inte hindra sorgens fåglar från att flyga över ditt huvud, men du kan hindra dem från att bygga bo i ditt hår

hihi

Nu har jag fått en ny mobil! :) Det blev en W910i, hade svårt att välja mellan röd eller svart..Dessutom har Sofie just köpt en röd sån.. Men det fick ändå bli en röd för mig med! Den var faktiskt klart snyggast :)
Däremot kan jag ju inte använda den ännu, eftersom jag har inget simkort :/ De kommer inte förens på några dagar! Så mig går fortfarande inte att nå!



Tack mormor! Hon är verkligen snäll..

image75

1:a Mars

Tiden går fort..

Imorse har jag i alla fall vart och solat i munksund där dom gjort om! Och gud vad fint dom hade gjort! Skit fint verkligen :) Jag fick plumsa mig dit i all snö, inte lite det snöar eller?! Här uppe är det hur mycket snö som helst, i Kramfors är det i princip ingenting.. Hellre mycket snö än lite! :)

Ikväll är det utgång!

Äntligen hemma

Jag och Josephs bilfärd var händelserik idag.... Bland annat, stod det plötsligt en ren mitt på vägen då jag körde, renen stod där i lugn och ro, käkade eller vad den nu gjorde.. Lustiga djur dedär! Jag fick iaf bromsa rejält och svänga ut på andra filen typ ;P Det gick bra i alla fall, men man blir ju som chockad.. tur att jag inte fick en bil i möte iaf! Vi kom oss hem i alla fall vid sju tiden, så då stod maten på bordet, mammas potatisgratäng och fläskfilé, alltid lika gott :) Sen vid nio tiden for jag till Öjebyn där tjejerna var! Alla tillsammans ikväll och imorrn med dessutom! :D Kan inte bli så mycket bättre? Michelle var barnvakt till Jeremias, han är så sööt, gud i himmel! barn måste vara de sötaste som finns! förutom kaniner då:)

image72

Annars så fick jag veta att då vi är i Florida så går det en masters turnering (tennis) Innebär att de bästa i världen i tennis kommer att vara där, både tjejer och killar! grymt eller vad.. Så vi ska och kolla på den i Miami!!!!! Jag längtar som ett djuuuur ^^ Min dröm är att se Federer..... hoppas han ska vara med!


Min mormor är typ den gulligaste som finns dessutom! Hon tyckte de var så synd om mig då nån snott mobilen så hon ska köpa en ny till mig! Vi ska gå på stan imorrn och se om vi hittar någon, sen ska vi fika :)
Men först imorgon bitti ska jag ta mig en promenad och sola lite! Måste börja förbereda mig nu!

Åh nu ska jag gå och lägga mig i min sköna säng som jag saknat... godnatt v

I´m happy :)

RSS 2.0