Tävling

Imorgon åker vi på tävling till Milwaukee som ligger typ 7 timmar bort, typ norrut vill jag säga? Inte helt säker.. Kommer tillbaka söndag kväll/natt.. Men vi har internet på hotellet så kanske blir nått inlägg om jag har tid :)

I helgen kommer jag nog spela både singel och dubbel! Får se hur kroppen håller! Just nu sitter jag med ryggsmärtor :) Lovande!!? Nä nu har jag gå och försöka vara lite mer positiv!

Hejdå!


Party


Hayley och jag!


Blondies + Benny! haha


Här fanns det också genomskinliga muggar! haha
Enda svenskarna på Ball State + Benny där bak!

college party



Och ja röda och blåa muggar finns på alla fester :)

Fredag den 13onde?

Ja igår hade jag ingen bra dag, började morgonen med härliga sprints kl 06.00 efter det hade vi gym.. Vilket var helt okej.
Sen började det dåliga,

  • Jag missade ett möte med en lärare! gud va dålig jag känner mig.. Brukar aldrig missa möten!
  • Sen Hade jag Health science, nästa vecka kommer jag missa provet som skulle va på fredag så jag måste göra det på onsdag istället vilket är snart!
  • Skulle ha praktikum hours på ett gym väntade 30min, ingen kom.. häpp
  • Då kommer vi till det värsta, hade tråkig tennis träning och i slutet av träningen sträcker jag magen i en serve. Så nu gör det typ ont i magen då jag skrattar och allt! Så jag gick till Michelle (som är vår trainer) hon säger att jag kan ha en Hernia, jag vet dock inte vad det är? Men man kan måsta göra operation på det. Men jag tror inte det är så farligt det är nog bara en sträckning för nu känns det mycke bättre än vad det gjorde igår! tack och lov.
  • Efter att jag har varit hos Michelle går Kimber in dit och hon kan ha en stress fraktur på sitt vänster ben, och då kommer hon vara borta hela terminen.
  • Sarah har fått tillbaka sin tennis armbåge.
  • Hayleys rygg är värre.

Låter det som ett skadat lag? svar ja.

Dagen var en lite tyngre dag än vanligt, speciellt att jag sträckte magen precis då jag har kommit tillbaka från sjukdom blir jag skadad... men jag ska inte klaga, folk har det ju faktiskt mycket värre.

Det som står på schemat idag är
- Kolla på killarnas match
- Sen ska vi bli presenterade i paus i basketboll match för all publik, sen kasta ut tennis bollar till publiken, pinsamt!
- Mall
- Middag
- Fest hos puerto ricans! som har köpt en stripp stång för denna fest, fråga mig inte....


Cincinnati

Idag har det vart en heldag borta från Muncie vilket kan va skönt ibland!
Var en 3 timmars resa till Cincinnati, åt och tränade då vi kom fram sen började matcherna.. Måste bara påpeka en sak, fattar inte varför vi kör träning 1h precis innan matcherna, man är ju helt slut då, i alla fall jag som fortfarande inte har fått tillbaka konditionen! Vore bra med inbollning kanske 30min max.. Menmen.. Jag spelade i alla fall bara dubbel igen, känner mig inte redo för singel och två matcher irad ännu dessutom hade jag sån där migrän huvudvärk idag igen :/ Sen så känner jag alla skador som är på väg tillbaka igen också, vänster knä, ryggen och armen.. tjohoo min kropp är inte klen..nejnej har aldrig varit heller........... Det enda min kropp verkar göra för tillfället är att hitta åt allt det onda! Om jag fick en önskning just nu skulle det vara en skade och sjukdoms fri kropp.

Men till nått positiv, jag och Rachel vann vår dubbel match! :)
Dock förlorade laget men det var jämt och vi mötte bitches. Kathy blev inte ens arg på oss efteråt, det är stort vill jag lova!

Herregud vad vissa tjejer kan va störda, jag och rachel gick runt och skattade åt dom under hela matchen :) Så egentligen var det ju ganska kul. Men ja.. vad ska man säga. 

Föresten så har vi fått en media guide, information om alla spelare typ, då står det först att jag är från Sweden sen står det på ett annat ställe att jag är från Switzerland! Amerikanarna har ingen koll på världen utanför!

  
Ball state Women's tennis


Tävling

Helgen har inte bestått av så mycket annat än tennis.. Lördag åkte vi tidigt på morgonen till Indianapolis för att möta Murray State. Denna gång spelade även jag! tjoho.. Dock bara dubbel. Spelade hyffsat förutom att kroppen var ovan och jag blev yr, benen höll på vika sig i slutet men men.. Brukar aldrig bli anfådd av dubbel men nu jäklar var jag körd! Kanske inte så konstigt då man legat i sängen 6 veckor. Vi förlorade med 7-1 i matcher, men det var jämt i alla så de var lite orättvisa siffor.

Lördag var ju också alla hjärtans dag, det enda skillnaden var att det var hjärtkakor och rosa kakor överallt som föräldrar tagit med till matchen. Typiskt usa, alla dess möjliga kakor och cupcakes å ja gud vet vad allt heter. Åt middag med laget på en mexikansk restaurang sen kom vi inte hem förens 8, så jag somnade strax därefter vid 10 på kvällen :P

Idag mötte vi Bradley på hemmaplan, spelade endast dubbel idag också. Men idag mådde jag bra förutom att jag har träningsverk i varje kroppsdel ungefär! Jag och Rachel förlorade dubbeln 8-6, sen förlorade vi med 5-3 i matcher.
Men jag är nöjd med min insats :)

Vår coach är inte så glad efter helgen och jag tycker så synd om vissa i vårt lag, Kathy har verkligen sina hackkycklingar! Ingenting var positivt, endast negativa saker. När hon står där och predikar försöker jag inte att lyssna utan sjunga för mig själv eller nått. De ger ingenting att bara höra skit. Jag är så less på tränare och coacher som bestämmer över ens liv.

Men det är i alla fall jätte kul nu att jag äntligen har börjat spela lite, även fast jag bara spelat dubbel som jag inte gillar lika mycket som singel.

Imorgon har vi off-day.. Dagens quote "I guess we have to take an off-day tomorrow" efter 10dagar i rad. Vilket är olagligt, man får bara ha officiella träningar 6 dagar i rad. Men vår coach bryter reglerna hyffsat ofta. Nu har ju det här inte drabbat mig så mycket eftersom jag inte har tränat så mycket på senaste tiden, men om man tänker på de andra i laget som är hyffsat slut.

Dessutom har vi bortamatch i Cincinnati på onsdag. Hade jag inte en aning om.

Nu måste jag plugga även fast jag lätt skulle kunna lägga mig och sova, men det går inte :/


Väder hit väder dit

Vädret är då allt förvirrande här.. För några dagar sen var det kring -8 grader.. Nu är det 12 grader varmt ute och folk går i t-shirt, inte jag dock! Lite kryddat va! Föresten skulle jag bli sjuk direkt. Sen igår morse då riktigt öste det ner regn.. Sen på kvällen blev det storm. Vi var på väg att äta middag igår kväll och vi höll typ på blåsa bort och försökte springa.. Sen ser vi imorse att vi är i tidningen för den blåsiga färden! haha.. Hittade dock inte bilden på internet :/

Imorrn ska vi och se twilight på en bio som dom har här på campus, vilket är gratis!:) Och jag har precis läst ut boken så jag läängtar!

På lördag har vi borta match i Indianapolis, sen på söndag har vi hemma match och då kommer vi ha rosa tröjor på oss för att det är bröstcancer dagen.. tror jag då?

 

Träning

Igår blev det ytterligare en match som jag bara fick sitta och titta på! Grymt less.. Men halsen är mycket bättre nu så har börjat träna idag igen! Så förhoppningsvis så kan jag spela dubbel iaf på lördag och söndag då vi har match igen.
Konditionen är totalt borta, kan typ inte springa blir så anfådd.. Det kommer väl tillbaka nån gång förhoppningsvis!
Vi vann i alla fall igår mot Valparaiso med 7-0 så nu har vi 3-2 i matcher! Och alla 5 har jag missat.....

Idag var jag och hjälpte till med de äldre damerna igen och en tant kom och gav mig alla hjärtansdag kakor :) Grymt gulligt!

Nu ska jag iväg på ett möte, vi ska träffa någon mental tränare. Sen har jag Life skills (lektion) ikväll, sen kommer jag nog somna.. Är fortfarande tröttare än vanligt, sover ostört även fast Lauren går och lägger sig vid 1 tiden och jag vid 10 tiden.


Typiskt

Idag ville Kathy att jag skulle gå till health center igen.. Jag gruvade mig för jag vet att det alltid är mycket folk där, spec måndag. Jag fick vänta 2 ½ timme på att komma till doktorn(!) Hade någon slags infektion i andningsvägarna typ. Så jag ska vänta några dagar om det inte blir bättre blir det antibiotika!

Annars idag hade jag praktik en timme med damerna, idag fick jag ta hand om en 91år gammal dam! Hon var hur pigg som helst! Imponerande!

Nu måste jag plugga! Skulle helst vilja lägga mig i sängen och se ett avsnitt av one tree hill dock.....


Helgen

Och så fort gick det att förlora energin igen.. Nu är jag sjuk igen!


Fredag tränade jag, sen på kvällen gick vi på två fester men gick hem ganska tidigt..



Den klassiska fönster bilden på oss... Awesome 4

Lördag vaknade jag upp och kände halsont.. Gick iaf upp och hade praktik på YMCA (sport center) jag hjälpte till med en basket turnering för 4-7 åringar, gav ut t-shirtar och höll koll på poäng och sånt.. Från 08.00-13.00
     Sen var jag på IHOP och åt med några "international people" 
Gick tillbaka till tennishallen och kollade på killarnas match och dom vann med 7-0  
     Då jag kom hem var jag helt slut och tänkte sova..Men det var fullt hus i vårt lilla rum, men jag somnade med folk i min säng sen vaknade jag 3 timmar senare av att Hayley ringer, alla är borta och det är helt mörkt i rummet och jag märkte aldrig att dom for! Gick iaf och åt middag med Hayley, G och Sarah sen tillbaka till sängen igen! Det var min lördag kväll!
    Kunde nästan inte svälja inatt pga halsen men idag är det bättre! Så imorrn är det borta!!

Kathy (coach) är i alla fall väldigt snäll mot mig nu för tiden! I fredags var det i tidningen om våran vinst mot IUPUI och där nämde även Kathy mig..

"Another aspect of the game that Bull said pleased her did not involve competition during the match against IUPUI. Freshman Hannah Oman practiced lightly during the match after being cleared to practice. Oman was benched because of a battle with mononucleosis, and Bull said Oman might be involved in the doubles lineup late next week."

"It was nice to see her back out there," Bull said. "I did not expect to have her back until Spring Break."

Ser ni föresten hur dom stavat mitt namn? Hannah Oman utan prickar och utan h.. Ser inte ut som mig det där haha..

Idag har jag inte gjort speciellt mycket, ätit apelsiner, druckit te och pluggat!


David after Dentist

Ni måste kolla på det här youtube klippet! grymt kul!



Och den här är ganska rolig också!


Livet är tillbaka

Jag har börjat få tillbaka min energi och min livs glädje eller vad man säger! Tjoho! Dock hjälper Migraine en hel del, utan dom har jag huvudvärk.. Magen börjar bli bättre också!

Så igår spelade jag tennis för första gången på ja... 4-5 veckor! Gick förvånandsvärt bra! Slagen satt där dom skulle det var bara konditionen som är någon helt annan stans! Spelade kanske 40min, sen hade vi match mot IUPFW eller vad dom nu heter.. Vi vann 6-0 eller nått.. Så det var bra :)

På kvällen såg vi volleyboll sen hade jag lovat Lauren (min rumskompis) att komma förbi en fest.. Så jag var där ett tag, dom var ganska lustiga =) Gick hem tidigare sen när Lauren och Kaitlan kom tillbaka var dom väl hyffsat dragna, har svaga minnen, var väl halvt vaken och halvt sovande.. men jag minns att jag råkade börja prata med dom på svenska!


Bild från igår!

Hade weight training imorse 06.30..

Sen så har jag skaffat mig en praktik plats på YMCA som är ett stort sport center! Blev så glad då jag fick det för många hade sagt att det är svårt att få ens praktik där.. Men fick i alla fall fylla i en massa papper, typ om att jag inte har varit brottslig eller våldtagit barn!! Så skrev jag på nått om att dom ska få all rättighet att kolla upp mig och mitt brottsregister! haha.. Ja typiskt USA.. Så på lördag kl 08.00 ska jag och hjälpa till med ett basketboll lag! :)

Sen gör jag även praktik här på campus, började idag.. Det är en grupp äldre kvinnor som har olika aktiviteter, idag var dom i gymmet .. Det var hur kul som helst! Tiden bara rann iväg! Fick gå runt i gymmet med en dam på ungefär 60år och hjälpa henne visa olika maskiner och rådgiva henne vilka övningar hon skulle göra samt skriva upp hur mycket vikt och sånt hon använder. Dom där damerna (eller vad man ska säga) var hur gulliga som helst, och när dom hörde att jag kom från Sverige blev dom helt till sig! haha..

Nu har jag snart tennis träning, men ska försöka ta det lite lugnt nu i början som sagt.....

Bra dag

Igår hade jag en bra dag!

* Ett möte gick bra
* Prov gick bra
* Sen ringde doctorn och sa att mina prover var bra och att jag kan börja träna!!... Men LUGNT
* På kvällen kom Alexa förbi och hon hade AHLGRENS BILAR OCH MARABOU med sig!!!! Hon hade fått det från en Svensk kompis! Hon ville inte ha det så jag fick det! :) Gulligt va?!

Så imorse hade jag min favorit lektion! Weight training, där lärarn först visar hur man gör på alla maskiner och berättar hur man lär ut till andra..Sen får vi träna i 45min! Men jag har ju inte kunnat göra nått där, så idag kunde jag äntligen göra nått! Känns dock som alla muskler är borta! Men nu känner jag mig levande igen :)
Sen i eftermiddag ska jag spela lite tennis! hur ska det gå?! Ska bli intressant iaf.. Sen har vi match idag, men jag ska ju såklart inte spela! Hade varit pinsamt

Sen var en lektion inställd idag så det är därför jag sitter här, men nu måste jag gå har lektion på 10min!

Twilight



Nu när huvudvärken är borta... Jag är fast! Tur jag inte har sett filmen, för det är alltid roligare att läsa boken före man ser filmen!

haha

I kramfors då jag hade bältros kallades jag bältet, nu då jag har Mano här i USA kallas jag Mano-girl...

Var i alla fall på Health Center igår fick vänta 2h bland fullt med sjuka studenter i väntrummet, inte mysigt. Glömte mitt insurance card och fick komma tillbaka idag för att ta tester.. Men måste vänta på resultat.. Kan va problem med levern.. Ibumetin funkade inte så jag fick i alla fall nå mirakel tabletter som tog bort alla mina bekymmer för en stund! Känner mig som en ny människa :) Nästan.... Men nu känner jag hur huvudvärken smyger sig sakta men säkert fram..  

Idag skulle vi ha match mot nån skola men vägen var avstängd så dom kom sig inte hit, så matchen är förmodligen flyttad till torsdag.. Men jag hade ju hur som helst inte kunnat spela...

En kille går i shorts ute -10 grader kallt kanske...
- That guy is crazy
- Dude, HE IS NUTS!

haha!


Ball State Women's Tennis


Det här är våran poster! :)


Och det här är killarnas!

Fest/AO Final

Igår var jag på fest hos Jeff där det var en massa tennisfolk + massa annat folk! Jag hade faktiskt riktigt kul, höll på dö av skratt där ibland åt en kille från England som på riktigt heter Burger. Dock i slutet blev jag väldigt trött och fick mega ont i magen men det var de värt!

  

Hann hem och sova 2 timmar innan finalen mellan Federer och Nadal började.. Dock var det väldigt svårt under matchen att hålla ögonen öppna, så jag missade kanske ett set. Efter 4h 23 min vann Nadal.... Börjar fasen fundera om den killen är dopad? Vart får han all kraft ifrån? Tyckte så himla synd om Federer.. Sen på pris cermonin då han börjar gråta, då var det svårt att hålla tårarna borta.. Men måste ju ändå säga även fast det tar emot... haha.. att Nadal var värd segern såsom han kämpat.

Idag var vi och kollade en sväng på gymnastik tjejerna som mötte Western Michigan.. Ganska coolt, fattar inte hur dom kan göra sånna volter och grejer!

Nu måste jag plugga men krafterna finns inte...


RSS 2.0