Helgen i bilder


Hayley, Zac & Georgina


På carneval, Dena, Brittney & Kylee


Georgina, Sarah & Dena


Field Hockey


Middag


Vi njöt av det varma vädret :)


Dave, jag, Jon & Sarah på väg hem


Min bleka lilla vän Hayley :)


Har varit 28 grader varmt hela helgen! Wonderful :)


Georgina och Sarah spelar mot två volleyboll killar, Ted och Matt.. Dom som sa att dom inte skulle sätta en fot på en tennis bana efter Torsdag (när säsongen slutade), men där är dom 2 dagar efter, haha..

SOMMAR

Idag är det föresten sommar här! Hur varmt som helst, 26 grader.. Det är shorts och linne som gäller!

It's over

Då var det över.. Igår spelade vi match mot Northern IlIinois, Jag spelade dubbel med Hayley som inte har spelat dubbel förut pga skada men hon prövade då spela igår och vi spelade hur bra som helst!!, vann 8-2 (Ja dubbel spelas bara till 8) Sen vann Georgina och Dena sin dubbel så då hade vi 1 poäng efter dubbel matcherna. Då var det 6 singel matcher kvar, jag blev klar först och vann 6-0 6-4 sen vann Dena.. Då leder vi alltså med 3-0 och behöver en enda liten vinst till.. Men så blev det inte.. Northern vann sedan 4 raka matcher i rad.. Det var grymt tungt.. Det var en sån konstig blandad känsla, jag var ändå glad för jag spelade bra och vann mina matcher.. Sen var jag ledsen för att vi förlorade och för att allt är över.. Inge mer matcher med laget osv..

Så nu är jag klar med min insats här, känns tråkigt men också skönt..
Jag har ju fortfarande 2 veckor kvar att ha en massa kul!
Vi har nämligen inga mer träningar alls, vi har redan börjat fundera vad man ska hitta på den tiden vi normalt har träning.... Idag satt vi och åt lunch hur länge som helst, utan stress!! sen tog vi en tur till Walmart :)

Vi var föresten tvungna att gå upp 05.30 imorse för att åka hem och hinna gå på lektion idag! det sög.. 

Snart ska i alla fall jag och Rachel på ett kickboxnings pass, sen på kvällen är det en så kallad Carneval.. Karuseller och grejer som dom ordnat här på Campus vilket är gratis om man är student!


Cardinals


I bilen på väg till Bowling Green


Sarah, Jag, Kylee och Dena


På hotel rummet


Var på middag igår kväll med alla MAC teams

18 days

Shit nu är det inte länge innan jag åker hem och lämnar Ball State, igår hade vi möte om flyttningen och min rumskompis Lauren har redan börjat packa sina grejer! Kan inte fatta att det har gått så fort.

Idag åker vi till Ohio, Bowling Green igen.. För min sista insats för Ball State. Det är våran MAC conference tournament som de kallas.. Slutet på våran säsong! Känns lite sorligt men även väldigt skönt.

Får däremot dåligt samvete.. Idag sa några tjejer i laget, "Hanna, Is there something we can do to make you stay?"
Kommer såklart sakna detta och speciellt alla kompisar, men så är det!

Laget med bäst GPA

Jag fick lära mig ytterligare en sak om droger igår! Igår var det 20e April, det var de datumet som droger blev olagligt i USA och då är det vanligt att folk röker på.. Träffade några kompisar igår vid middag och dom skulle tydligen på någon fest "to get high"

Såg också massa affischer igår på campus, "Marijuana should be legal"

Nog om det!!!

Igår var vi på någon middag för alla athleter och så gav dom awards och sånt
Vårat lag, Ball State Women's tennis fick faktiskt bäst GPA (som är betygs poäng) bland alla andra lag! :)

Efter det var det study table en timme och så gick vi förbi tennis killarnas hus en sväng..


Sen idag fick jag utskällning av Kathy för att jag är "stubborn" som hon säger och säger vad jag tycker och ingen annan vågar göra det! Idag tvingade hon nämligen oss att byta strängar precis innan tävling som börjar på torsdag! Då sa jag snällt att jag helst inte ville byta strängar precis innan tävling då jag inte ens har prövat dom.. Då började hon.. "Du ska göra som jag säger, du är här och följer mitt program..att du aldrig kan förstå det"

Den där kvinnan går mig på nerverna ibland!!!  ... Eller ganska ofta!


Afroman - Because I got high

Alltså det känns som att det förekommer så mycket mer droger här än i Sverige! Det är nog mer gömt i Sverige än vad det är här, jag vet inte.. men nästan varje fest jag vart på här är det någon som röker weed.. Man kan lukten nu!

Igår Söndag kring 7 på kvällen såg vi polisen ta en drogad tjej som hittades på campus på väg in till Woodworth (dorm där Sarah bor) tydligen hade hon legat på marken och rullat runt sen gått upp och gått in i väggar osv..

Sen det som jag tyckte var konstigast, en söndag när jag och Rachel var ute och gick så träffade vi på en tjej och en kille som var ute och gick med en hund, och ja båda dom rökte marijuana.. 

mm.

Aldrig sett dess like förr! haha 

Men oroa er inte, droger är inget för mig! Sen så måste vi ju ta drog tester ganska ofta här, volleyboll spelarna här är kända för att bli tagna för att ha tagit droger, man får en varning sen förlorar man scholarship sen 3:e gången blir man kickad från skolan.

Dock fastnar jag för världens konstigaste musik ibland.. Med världens sämsta text..

Afroman - Because I got high
Afroman - Colt 45

Lyssna inte på vad dom sjunger bara..

Pitbull - The Anthem

Från torsdag till lördag var det "road trip", först var vi i Ohio, Bowling Green.. Blev en tung förlust och coach var arg.. Blev en hemsk 3 timmars resa till Michigan och hon tog allas ipods för resten av helgen!
På lördag hade vi inte ens ett helt lag som spelade, eftersom alla är skadade så vi förlorade återigen..
Hemresan var mycket bättre i alla fall även fast vi fortfarande var utan ipods.. Kathy berättade massa grejer om killarnas tennis lag, deras coach har väldigt hett temperament, han har bland annat slått sönder backspegeln på bilen då dom förlorat! Sen däremot om dom vunnit har han bjudit på öl..

Igår förlorade killarna mot ett lag som dom alltid vunnit mot varje år och han var ju inte så glad.. Han hade släppt "the F bomb" (som dom säger) X antal gånger, kastat något rätt i marken medans han skrek.. Sen hade dom varit tvungna att ha tröjorna ut och in, för att det stog "Ball State tennis" och dom förtjänade inte att ha något där det står att dom är med i Ball State tennis typ.. haha.. Ska bli intressant och se vad som händer på deras träning imorrn!


I alla fall så kom vi hem lördag kväll.. Då var det dags för fest!
Och ja.. det blev en lång natt

Pretty woman walking down the street...

Ingen ändring i uppställningen som det ser ut nu..

Åker i alla fall imorrn efter skolan till Ohio för att möta Bowling Green på fredag
Sen åker vi till Michigan för att möta Western Michigan University på lördag

I veckan har det varit grymt lugnt i skolan, men allt kommer väl i slutet.. Så det är bara att ladda!
Hade i alla fall tid att se en film ikväll, Pretty Woman blev det, som jag aldrig har sett förut... trodde jag.. men det är som att jag känner igen vissa delar av filmen, så har säkert sett delar av filmen men inte hela :)

Nä nu måste jag sova, godnatt..

Saknar alla er där hemma <3

Ändring?

Finns risk för att vi ändrar lag uppställningen för helgens matcher, betyder att vi kanske kommer byta dubbel partners vilket jag inte gråter för! Nä men det vore kul att ändra lite, vilket vi borde gjort för länge sedan efter som förlorar.

Just nu sitter jag och skriver en uppsats om olika övningar i gymmet som en fotbolls spelare borde köra (alltså soccer player).. Men jag har fastnat, har ni något tips?


Nä det blir att ta en paus, ska gå och äta middag nu med den svenska tjejen som går här! :)


Bilder från helgen


Som sagt, stora portiner här i USA, men är inte den här tårtbiten lite kryddad?
Observera att tallriken är en vanlig mat tallrik, ingen desert liten tallrik här inte.



Downtown Louisville


Jag, Georgina och Sarah på en restaurang uti en golf klubb

Fick pröva på baseball, inte lätt inte! När första bollen kom hann jag nästan inte ens reagera ungefär!


Vi var och besökte nått slags baseball museum

Louisville hos Sarah

Fick just ett sms från Sarah "wake up bitches" hon är för lat för att komma ner! haha

Efter matchen igår for jag och Georgina hem till Sarah i Louisville, hälsade på några av hennes kompisar sen somnade vi helt utslagna..

Som vanligt kan man nästan börja säga, förlorade jag dubbeln igår och vann singel.. Fick min revanch från igår iaf. Dock det enda jag kan göra just nu är stopp boll, lobb.. Annars har vårat lag lite problem med att vinna just nu, förlorade typ 4e machen irad igår med 4-3! Menmen..

Imorse då vi vaknade fick vi varsin stor påsk korg fullt med godis i!! Sen Idag ska vi och äta någon påsk buffé, kommer gå upp några kilo idag känner jag!

Efter det blir det shopping, vi måste hitta någon klänning eller nått fint som vi kan ha på en typ "athletic dinner" som skolan annordnar nästa vecka.. :)


GLAD PÅSK :)


"good friday"

I Sverige heter det lång fredag men här i USA kallas det "Good Friday" hmm?

Jag är fortfarande arg från igår, jag förlorade min singel och jag skulle verkligen inte ha förlorat! Det står 4-6 7-5 och så avgörs tredje set med super tiebrake, allas matcher var klara så allt folk kollade på min match.. Det går upp till 10-9 till henne i tiebraket och jag slår en stopp boll och springer fram mot nät så jag är nära och ser vart bollen hamnar.. tjejen dömer ut min vinnande stopp boll som sitter på linjen, hela publiken såg att den var in men det var inget att göra åt saken, man dömer sin sida. Kan någon förklara för mig hur man kan vilja vinna på fusk? jag förstår det själv inte..

Jag tror nog att det enda stället där jag kan bli riktigt arg är på tennis banan, den frustration jag ibland känner och den ilska som finns inom mig på tennis plan har jag aldrig känt utanför! Så det gäller att passa sig för mig då ;) haha

Idag möter vi Eastern Michigan där jag ska ta revanch!

Känner mig dock lite orolig för min rygg idag, känns inte så där jätte bra :S Men spelade igår med nått bälte som gav värme vilket hjälpte mycket! Kändes på något sätt säkrare att springa ut i hörnen.

Vårat lag går i bitar, igår på dubbeln sprack nått i Georginas knä så nu kan hon inte spela något mer vilket gör att vi spelar med en reserv.. Nu när jag tänker på det, hur fasen ska vi spela dubbel idag? Ska våran coach tvinga Georgina att spela? shit.. Eller ska Hayley spela som egentligen inte klarar av att spela? hmm intressant..


Föräldra helg

Imorse for mina yra höns hem igen, mina föräldrar alltså :) Yra höns var dom allt här i Munice och på campus men det var ju jag också när jag kom! Jag visade dom runt lite överallt och jag är faktiskt ganska imponerad över mig själv hur bra jag hittar här, brukar normalt inte ha bra lokal sinne så jag vet inte vad som har hänt?

Här nedanför kommer bilder från helgen!


Ball State VS Buffalo

Innan match


Ice pack! Så här ser man ut efter varje träning och match..


Pappa, mamma, Hayleys föräldrar, jag och Georgina


Hela laget + coach och assisterande tränare


Hade ju match både fredag och lördag sen på lördag kväll var det familje middag, alla tjejer i lagets föräldrar kom + syskon osv.. Kathy pratade om oss alla och så gav hon oss en "pik" present till alla.. Jag fick en stor texas hatt som ska skydda mig ifrån att få fågel bajs i håret :P Sarah fick stora glasögon för att hon ofta dömer in bollar som är ut, Georgina fick munskydd och handskar för att hennes rumsskamrat Hayley alltid är sjuk.. osv osv..


Jag med min nya hatt, Georgina, Hayley, Sarah och Dena


Mamma och Jag på campus området

Pappa & mamma framför Bell tower på campus
(till vänster är biblioteket och till höger the autrum food court)


Pappa & Jag på campus området

Det vad i alla fall jätte kul att ha dom här :) Synd att det inte var lite bättre väder bara..


Igår var jag hos doktorn för att kolla upp ryggen och han sa att jag skulle göra röntgen.. Så har tid idag..

Annars är det bara drygt en månad kvar nu till jag kommer hem, sommar lov här kommer jag!!

Marabou, Digge och Bilar

Nu sitter jag här på hotell rummet med mamma och pappa, med en påse bilar, marabou daim och digge kex ;D Kan inte bli så mycket bättre!

Hade match idag, och vi förlorade ytterligare en jämn match med 4-3 mot Akron.. Jag och Rachel förlorade dubbel med 8-6 och sen vann jag min singel match 6-4 6-4.. Mamma och pappa kom i slutet på min singel match pga förseningar osv.. Kändes så overkligt att se dom komma in!

Som vanligt är jag alltid super trött och känner mig som en gammal tant efter en match dag så det blir nog sängen snart! Vi har match imorrn också så gäller att ladda :) perfekt med svenskt godis!!

Så är det

Man måste våga för att vinna

Luncheon

Idag fick jag ett Athlete-Scholar Award! :) tror jag det hette..
Var på en lunch idag för alla athleter och dom som hade fått en viss poäng i betyg och gjort bra ifrån sig i sin idrott fick det här priset!



IMORRN KOMMER MAMMA OCH PAPPA!
Dom dyker nog upp mitt under våran match mot Akron University :)
Sen på Lördag möter vi Buffalo..

Wish us goood luck :)

Första April

Igår var det ju första April, dagen började såklart att man blev lurad och det var inte kul!
kl 6 på morgonen får jag ett sms av Kathy "No weights this morning!"
Jag kunde verkligen inte komma på varför, hon skulle aldrig ställa in fys på morgonen så jag skickade ett sms tillbaka.. Men fick inget svar så jag somnade och vaknade igen 20 minuter senare av ett sms "april fools!!" då var det 10 min innan vi skulle börja, och om vi inte kommer i tid får vi göra sprints och grejer!
Då var det bara att ta sig upp och springa till gymmet! Så jäkla irriterande, ni skulle ha sett Kylee i vårt lag, hennes min då hon kom! priceless..

RSS 2.0