Plockat nå blåbär i sommar?

Såklart!! dock inte lika mycket som en stammiskund på ICA, denne man har alltså plockat 800 liter.. Inte undra på att ryggen hans blivit lite krokig. 10 liter kanske jag har åstadkommit? mer? jag vet inte men jag har kämpat på. Det är ju så himla gott och att köpa det i affären är rackarns dyrt, speciellt när man kan fixa det gratis!
 

Kvällsfika

Turkisk yogurt, kesella, hallon, blåbär, hemmagjort äppelmos, nektarin och kiwi! Mycket gott måste jag säga!

Har varit och plockat äpplen hos mormor så då blev det så att jag gjorde äppelmos, brukar dock aldrig äta det men i sånna här röror är det ju gott! Ska pröva ha det till keso och gröt mm:)


En update om livet

Ja eftersom jag nu varit borta ett tag tänkte jag berätta för er vad jag egentligen sysslar med just nu.. Jag flyttade ju hem till Piteå och jag trivs jätte bra, här vill jag bo och vill helst inte flytta på mig, enda jag saknar är det perfekta jobbet :) I alla fall så lyckades jag kamma hem ett VG på C-uppsatsen (ja jag tappade nästan hakan så förstår om ni också gör det nu) så nu har jag tagit examen!! för att vara exakt, en filosofie kandidatexamen. Känns mycket bra, synd att inte jobben ligger och väntar på en utan man får gräva fram dem på egen hand, fast det går knappt heller.

Men jag har det ganska fullt upp ändå, jobbar som tennistränare varje kväll måndag-fredag och på helgerna jobbar jag på ICA. Dessutom pluggar jag en kurs på distans via Luleå universitet som heter motiverande samtal, en mycket intressant kurs! Har varit en sväng och kollat in Luleå universitet, inte lika fint som Umeå måste jag säga men det funkar!

Ja så nu vet ni typ hur det ligger till

Hej igen!

Har varit i Kalifornien och besökt denna vackra strand vid namn Santa Monica beach.. plus måååånga många andra fina platser! Jag tänkte kanske att jag skulle börja blogga igen, men vi får se hur jag hinner :) det är ju faktiskt ganska tidskrävande men samtidigt så är det ju kul att få dela med sig av saker och ting.


RSS 2.0