Gruppträning

Bloggen lyyser i sin frånvaro. Livet är som ett pussel med tre jobb :)
 
Idag var jag på ica 7-16
 
Sedan på kvällskvisten var det gruppträning med formtoppengruppen, men denna vecka hade jag fixat så att de skulle få prova boxpass och det tror jag blev uppskattat! Eftersom jag inte instruerar i box så fick en annan hålla i det så jag tror han kan få lite nya kunder efter idag, jag ska iaf peppa gruppen att fara och köra eftersom jag tycker det är grymt bra träning! Jag tror det kan vara många som inte vågar fara och prova det så även det var en anledning till varför jag valde att ta in det. Andra onsdagar som jag har hållt i har vi haft cirkelträning, uteträning (styrka och intervall varvat med promenad) samt tabatainspirerat kettlebellpass. Nästa vecka ska gruppen få prova på gymstick!
 
Jag hade nästan hoppats på att gruppen skulle vara ojämt antal (man kör mycke två mot två i box) så att jag skulle få vara med ;) Men så blev det inte, åtta av tio kom så istället körde jag intervallträning i gymmet. Ska komma igång mer med konditionsträningen nu pga av en ny utmaning som är på gång!! spännande!
 


Någon som vill byta knä med mig?

Jag har ju skrivit här endel om mitt problematiska vänsterknä, jag har varit till olika sjukgymnaster, kört massor med rehab. När det inte hjälpte fick jag göra magnetröntgen och nu ett och ett halvt år senare har jag fått svar på vad det är. En broskskada, från detta kan det lossna småsmå benbitar som också irriterar. Om jag förstått det hela rätt. Läkningsprocessen är lång och det är inte säkert att det blir bättre. Så det är inte så mycket att göra tyvärr. Det positiva är att det inte är något som kan gå sönder så jag kommer köra på med all träning och härda ut med smärtan tills de inte går nå mer. Det är också väldigt olika från dag till dag hur det är! Men kommer ju typ inte kunna maxa i knäböj eller liknande där man måste gå ner djupt med knäna.

Någon gång skulle jag ju vilja springa ett maraton, kanske får satsa på Vasaloppet istället det är ju lite skonsammare mot knäna.

Så nu vet ni det.
Och nu vet jag i alla fall vad det är som är fel. Kunde ha varit värre!

Ortopeden som ritat:


Hard work, work

Förra veckan jobbade jag väldigt mycket, var lite stressad inför första kostföreläsningen mm.. men nu är de klart och jag har haft två dagar ledigt i helgen, vilket var grymt skönt. Så då passade jag och John på att köpa en bil! En volvo s80! riktigt fin är den och vi är mycket nöjda :)
 
 

RSS 2.0