Halloween

Igår kväll lagade vi pizza, köttfärspizza med tzatsiki! Blev grymt gott kan jag lova :) Sen for vi
vidare till Micke och hängde där. Men sen fick kvällen ett förbannat slut.






Halloween, och Jag, Kajsa & Sandra kommer att vara Charlies Änglar, All black and heels! Akta.


Du är såååå körd. :)

Var är tvålen syster?



Sandra - SKUM, skum, skum
Hanna - TVÅL, tvål, tvål

Hanna hungrig under föreläsning:
"Säg mig var är bananen syster?"
bryter ut, gråter, paus. pinsamt, inte igen. hejdå :) internt.

Sjukt kul.

beach volleyboll på G

Gårkvällen var riktigt bra. Först kom ett gäng till mig, sen fortsatte vi cyklandes i regnet till Hanna som bor i stan där många ifrån klassen var! Och det var faktiskt riktigt roligt hos henne :) vi dröjde oss kvar där för länge och då vi kom till rex var kön allt för lång, så vi for tillbaka till campus på NH där var gratis inträde, sjukt bra! Det var bra musik och vi dansade ett tag sen for jag och Sandra hem.

Idag var jag, micke & Sandra och åt bakis mat sen har jag bara tagit det lugnt, pluggat och så. Nu däremot blir det
Beach volleyboll och efter det badminton :)

Me like


Sara, Kajsa, Jag och Sandra

Drömmarna flööödar... Efter dessa 3 år far vi och reser runt ett år, Australien, Thailand, Bali, Nya Zeeland, USA osv, Sen så startar vi ett friskvårdsföretag ;) Gym, rehabilitering, olika pass, kostrådgivning mm....

Man kan ju faktiskt alltid drömma :)

Öviks cupen

Som sagt i tidigare inlägg var jag i Övik i helgen, jag och gråben? bodde hos Jocke :) Spenderade dock mesta tid i tennis hallen som vanligt när det gäller tennis tävlingar. Började med att spela riktigt bra då jag tränade med Jocke, sen så första matchen spelade jag som en kratta, det var nerverna som kom och spökade å ställde till. Jag måste nog ha bland de sämsta nerverna alltså.. Men på något sätt lyckades jag vinna, sen blev det typ ännu värre i nästa match.. Det enda jag kunde var att göra stopp bollar så det blev ett X antal sådana.. Det gick till 3 set och jag lyckades faktiskt vinna på nått sätt.. Sen var det final och jag var helt inställd på att förlora med tanke på hur jag spelat, så jag var inte de minsta nervös.. Och jag spelade riktigt bra alltså! blev chockad, tänk att det kan vara så stor skillnad på hur man spelar och detta gällde samma dag alltså, men bara några timmars mellanrum. Jag vann mot Sara med 6-1 7-6, självklart kom nerverna där i slutet på andra set men jag lyckades vinna :)
Och det bästa av allt, det var prispengar! 1500kr inkasserade jag! Inte illa.
Så det blev en bra helg för mig, Jocke & Henke.. Jocke vann herr klassen, jag dam klassen och Henke vann herr dubbeln! :) kan det ha varit Jockes mammas goda mat som delvis stod för våra vinster? :)

Kom tillbaka till Umeå söndag kväll och där väntar nybakta bullar som Sandra och Frankie bakat! Underbart gott, sen så säger dom att vi ska spela volleyboll kl 22 på iksu. Och inte kan man ju banga det även fast man spelat tennis 4h den dagen. Så vi spelade med några av frankies göteborgar kompisar sen somnade jag mycket gott.
Och vaknade stel som en pinne, när att jag inte kom upp måndag morgon!


Har haft sjuk träningsverk nu 3 dagar, men det börjar ge sig! Satan vad man tappar fort alltså.

BTW BREAKING NEWS!
Min FD coach i USA, Kathy Bull som ni hört mycket om tidigare!
Hon har blivit sparkad!!!! Igår meddelade mina lagkamrater mig, "HANNA, Kathy is suspended!! are u coming back now?!?!" haha.. Hon har ju brutit tusentals regler speciellt förra året, så dom har ju haft henne under uppsikt och utrett allt, och nu först har dom avskedat henne.
Så här står det på: http://ballstatesports.com/ViewArticle.dbml?SPSID=62149&SPID=6784&DB_OEM_ID=14200&ATCLID=204817986
"We want to alert you that Ball State issued a self report of violations in the women's program to the NCAA on Monday," Collins says.  "Consistent with standard policies and procedures when investigating matters involving serious allegations, the investigation was coordinated with the NCAA enforcement staff.  The university is taking corrective actions immediately and decisively in response to the infractions.  We take adherence to NCAA regulations seriously, as demonstrated by our prompt attention when the concerns in the program were raised.

Vecka 42

Alla fick panik i måndags på kursintrot för att läraren sa att det här kommer bli en tuff kurs bla bla..
Men vad ger det att få panik? det löser sig alltid :)

Veckan har vart rätt lugn & soft jämfört med förra veckan... försökt få tag i kurslitteratur och lyckades snacka med Jenny som går i 2an, fick massa kopior av henne så de var kung!
Haft filmkväll hos Sandra, såg swordfish som var grymt bra!
Haft några föreläsningar, intressanta sådana har hunnit lära mig mycket pga bra lärare!
Jag och Alex krossade Frankie och Joel i badminton, viktigt att poängtera. Kajsa fyllde år i tisdags och igår spelade jag innebandy med ett gäng och avslutade kvällen hos HannaL. :)

På Schemat nu är det Bodycombat som gäller, sen hade jag tänkt läsa ett kapitel av elevens värld sen hade vi tänkt se Män som hatar kvinnor, har inte hunnit se den ännu :) Man har ju hört så mycket bra om den så får se då!


I helgen drar jag ju ner till Övik! För att spela en tävling, får se hur det ska gå! Har ju inte tränat så mycket på sista tiden. Men jag chansar på att känslan sitter i lite grann iaf :) Ska bli kul att träffa Jocke, Päron & Andrea med flera!

Piteå

Nu är jag hemma i Piteå, som alltid är det väldigt skönt att vara hemma :)

Var och spelade ett pass tennis med Mattias och Peter igår, Peter är rullstolsbunden men en väldigt bra sådan, OS-medaljör mm. Ganska svårt att spela med han för ibland glömmer man som av att dom har två studs. Men det var kul :) Jag hade ju inte spelat på över 1 månad så det kändes ju lite konstigt men det gick ändå bra!

Sen frågade Jens om jag ville vara tränare för ett tjej-läger i Övik i november tror jag det var, så det lät ju riktigt kul :)

Tentan gick förövrigt ganska bra igår! Jag är ganska säker på att jag klarade den. Men man vet ju aldrig!
I helgen ska jag inte plugga nått! skönt
Bara vara hemma, ta det lugnt och umgås med vännerna och familjen.

Tenta imorrn

Veckan har bestått av mycket plugg! Vi har samlats i grupper på biblioteket, i lindell hallen osv och pluggat, visst har det blivit en del oseriöst snack men vi har faktiskt pluggat och diskuterat mycket!
Jag och Frankie var hemma hos Joel för att plugga här en dag i veckan, gjorde plättar, inte pannkakor!! Pannkaka är det som är i ugnen och plättar är det som man steker, eller hur! Den eviga diskussionen som aldrig slutar.

Och idag hade vi redovisningen för vårt tennis arbete! Hur kul som helst! Jag pratade fakta om tennisens historia osv och sen var Frankie Björn Borg, så han hade en peruk med ett pannband såklart, vita korta shorts och piké tröja, sjuuuukt kul, så gjorde vi en intervju med han och sen visade vi lite tennis slag och så fick våra åhörare prova på att spela tennis, mjukboll blev det då eftersom vi inte hade tillgång till en tennisplan. De andra vi fick lyssna på idag hade fäktning, så vi fick prova på det sen den andra gruppen hade höjdhopp så då fick vi köra det. Sen på vår andra lektion idag hade vi Innebandy, doppboll och fotboll i 2h där man skulle ha olika slags ledarstilar. Alltså hur kul är det inte att idrotta hela dagarna? I love it!

Och jag sitter här så himla glad just nu, pga två paket som jag just fått! Det är så att jag har blivit fast i Tradera, där man hittar billiga grejer. Så har precis fått en Peak tröja (hoodie tröja) som jag fick betala 400kr för, kostar på affär 1000kr. Jag är hur nöjd som helst med den, jätte fin och skön :) Sen har ni ju hört att min kamera är trasig. Så jag hittade nämligen en Kamera på tradera för 800kr som kostade 2000 i affär. Deni!! Den verkar också vara hur bra som helst nu när jag testat den lite, shit alltså vad nöjd jag är :) Var lite små nervös där!

Som sagt imorrn har vi första tentan och det betyder att jag verkligen inte borde sitta och skriva ett blogg inlägg just nu, meeen... Paus måste man ju ha! Nämen jag känner att jag kan det ganska bra så jag får hoppas mina instinkter är rätt!

Kommer till Piteå imorrn gott folk! Ska bli skönt att komma hem i helgen, saknar ju mamma & pappa + vännerna!
Pappa ringde just och sa att han beställt ett squash racket också, inte dåligt de :D

Nä men nu ska jag plugga!

Hoffmaestro - young dad.......you

Bilder från igår

Hittade dessa bilder på Facebook!

Jag & Sandra shakar på Corona!

Cleopatra & Tupac


"Så har du aldrig sett mig förr"

Fredags kvällen slutade att vi gick på krogen krogen! Alltså Ålidhems krog, hade föreställt mig världens sunkigaste ställe men det var den fräschaste krog jag vart på! Men med dock för många underåriga som stod och ålade sig mot någon kille, i ett fall var det en tjej som sliskade sig mot två. Helt sjukt vad vi skrattade åt det. Men det var ju iaf underhållning :) Det var en lugn krogkväll iaf, vi tog en god drink satt och snackade, dansade och hade sen väldigt nära hem!

Lördags morgonen var jag upp och spelade Squash med Joseph! grymt kul & jobbigt, precis som träning ska vara. Så nu har jag också fått låna hans två racketar så nu i veckan ska jag köra och bli bra. Joseph dödade mig ju typ! hah.
Sen gjorde vi oss klara för kvällen, med sittning med temat "så har du aldrig sett mig förut" Sandra fick den utmärkta idén att jag skulle vara Cleopatra, så hon snörde på mig ett lakan och sminkade mig så var de klart! Det blev ganska coolt faktiskt, bilder kommer kanske sen. Sen drog vi till Malin på förfest och sen på e-puben där middagen skulle vara. Grymt kul där men vi var tvungen gå ut vid 10 så då drog vi till Corona, kul i början men lessnade sen och for hem. Cyklade hem med Kajsa till Mariehem hon ska inte behöva cykla hem den vägen själv så jag och Sandra följde henne!

Och imorse for jag och Sandra på Afro dance för att vakna upp och bli pigga för pluggning! Hurtigt va?! Efter en ute kväll! Så idag blir det att PLUUUUGGGAAA, tenta på fredag!

Tävling på G

Efter ett samtal med Jocke blir det nu tävling i Övik den 16e Oktober :) Dock har jag inte spelat tennis på över en månad!! Och jag kommer inte ha möjlighet att spela så mycket heller.. Men jag satsar på att känslan sitter kvar!
Ska ju hem till Piteå nästa helg så kanske får mig ett pass då förhoppningsvis!

Idag hade vi en "lektion", som innehöll Lacrosse! Aldrig spelat det förut, det var ganska svårt men när man kom in i det var det kul :)

Men jag har så jäkla mycke träningsverk/pain idag alltså, igår var jag ju och spelade badminton med Frankie sen efter det så var det tydligen fotbollsmatch mellan ettorna och tvåorna på 11 manna plan! Vi spelade i nästan 2h, Jobbigt värre och jag är ju inte den som tar det lugnt även fast jag kanske borde ibland. Så nu har jag ont i knäet & hälen + ryggen, hela vänster sida. Som jag hade i USA. Men de är lugnt, nu kan jag ju bestämma själv när jag känner att jag behöver vila! Så ikväll blir de inge Iksu. I alla fall, viktigt att poängtera så dominerade vi tvåerna! : )

Imorrn har jag seminarium och inlämning sen blir det stan och hitta något som jag kan ha på mig på lördag, vi har nämligen sittning med temat "så har du aldrig sett mig förut"
Det kan bli grymt kul att se alla! Men jag har ju ingen j*vla kamera! men jag är på vild jakt efter en, men jag vet inte vilken jag ska köpa... det är så svårt!!!

aja

RSS 2.0