Tillbaka i piteå igen

Har haft jätte härliga dagar ute på vift! Var ju först i Umeå och bodde hos Lina fredag och lördag, fest på fredag och lite lugnare på lördagen. Stor shopping på lördagen också, hittade allt för mycket! :) Också vädret som vi haft hela helgen, helt underbart!

På söndag morgon åkte jag till Kramfors, bodde hos Teppan :) Solade på dagen, sen blev det lite tennis med Tess, Mats och Andrea, på kvällen blev de grillning och kubb!
På måndagen var jag med på träningen, sprang flogsta och tennis efter det.. Hann träffa massa tränare och lärare osv..
Och så Hanna & Amanda :) Näe det kändes jätte kul att komma tillbaka till Kramfors, har saknat det där stället! tro det eller ej..  man har haft sina värsta dagar där, men de flesta var nog de bästa dagarna.. Inget klår allt härligt folk man träffat där!

Men Hallå??!! Tennis världen.. Vad har hänt med Söderling? För er som inte har koll på tennisen, Robin Söderling EN SVENSK slog Rafael Nadal på GRUS (världsetta) + att det var Nadals första förlust i franska öppna, han har vunnit tävlingen sen första gången han var med i den, 4 år i rad... och inte nog med det... Idag krossade han Söderling Davydenko också, så nu är han i Semi final! Skräll frågetecken? =)

Nu ska jag och Sofie på Nodo
25e Juni åker vi till Peace & Love i Borlänge
Håkan Hellström, The Sounds, Moneybrother, Mando Diao! Kan inte bli bättre :)
Gud va kul vi ska ha!

Kommentarer
Postat av: Valencia

Fast nu tar det stopp mot Gonzales:D

2009-06-03 @ 12:14:44
Postat av: Hanna

haha njaa! :P

2009-06-03 @ 18:51:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0